Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

• Replies 6.3k
  • Views 266.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Usrali se u gace , ako pobede ceka ih Minesota u prvoj rundi koja ih poseduje.

8 hours ago, Hele said:

Kako bih glasao za bilo koga drugog osim njega čisto iz inata 😂

zvuci nadmeno ali je realno u pravu. otprilike mogu da mu upisu sa zvezdicom i za naredne sezone, pod uslovom da igra dovoljno. nije "samo" promenio igru protivnika oko kosa, nego i mentalno stanje protivnicke ekipe

Baš je smrda mali (veliki). Jedno je vera u sebe, drugo ovako posprdno gledati na protivnike.

Lik je i dalje niko i ništa, niti ima titulu, niti je bio MVP, niti DPOY, niti All NBA čak ni treći tim...

Sad kad će biti nešto od toga, odmah digao nos. Čet? Lol.

mislim da je wemby anunaki, moram samo da chekiram ancient aliens da proverim

Izgleda da premocni Nagetsi pokusavaju da izbegnu njima uvek augodnu Minesotu i eventualno kasnije laksi put preko jos neiskusnih mamuza umesto namazanih Oklahomljana, bolje sigurna druga runda u ruci nego osvajanje na grani

FB_IMG_1775979810300.jpg

Буквално ниђе везе логика, Хјустон је можда нешто лакши ривал од Минесоте у првој рунди, али оно није не знам која разлика, ако гањаш титулу нема калкулисања и бирања противника..

Ухватили су форму, резултатску бар, везали победе, дај Минесоту, па СаС, па Окц, ако си ружа процветаћеш.

Hjuston je siguran prolaz a Minesota 50-50, bukvalno nebo i zemlja. Pogotovo sto se jos nije vratio mocni Pejton Votson, vec vidim kuknjavu fanova u slucaju ispadanja kako im je falio kao da je Dzordan licno. Roketse bi prosli i da ubace mene umesto Votsona

knicks - rockets 3-4, to ste prvi & 5i put culi od mene.

Ако су сви читави (ај нек буде без Вотсона) нема шансе да је 50-50 са Минесотом, слабији су Вукови него прошле сезоне.. Мада генерално небитно, не правиш такву врсту калкулација у првој рунди, ретко кад будеш награђен за калкулисање у спорту уопштено.

55 minutes ago, Zli Gli said:

Hjuston je siguran prolaz a Minesota 50-50, bukvalno nebo i zemlja. Pogotovo sto se jos nije vratio mocni Pejton Votson, vec vidim kuknjavu fanova u slucaju ispadanja kako im je falio kao da je Dzordan licno. Roketse bi prosli i da ubace mene umesto Votsona

ošuriće ih burner durant, amen perković thompson i aleperin streptomicin, pa idemo da okrećemo jagnje; drugi uskrs praktično.

Ja bih radije birao Sotu nego Hjuston any day of the year.

Dobro, ti si provereni strucnjak, moze ti se

Ostali fanovi Nagetsa koji malo koriste mozak verovatno ne dele tvoje kraljevsko misljenje, najpre zato sto Edvards moze da upadne u beast mode mnogo vise nego Durant od stotinu ljeta

Nageci ne biraju između Sote i Hjustona, biraju OKC u drugoj ili trećoj rundi plejofa.

1 hour ago, johan nagel said:

ако гањаш титулу нема калкулисања и бирања противника..

Naravno da ima ako ti sezona zavisi od Gordonove leve noge.