April 15Apr 15 Realno ona Whiteova trojka ne gubi utakmice. Valjda će Kon da se sabere, baš gadno plejof krštenje je imao.
April 15Apr 15 Umalo da snagom volje Hiro dogura Majami do tekme za osmo mesto.Mičel definitivno tragičar, promašene trojke, koš Bola preko njega, tačnije pored njega s obzirom da je poleteo na fintu...Edit: sad mi tek dolazi da je ovo počelo pre tri sata Edited April 15Apr 15 by reg
April 15Apr 15 Sa druge strane izgubili bi rutinski bez njega. Premalo Powella da se ja pitam za ovakvu utakmicu i ništa nisu odigrali za Wigginsa kad je bilo bitno, mada to možda i ima logike.
April 15Apr 15 1 hour ago, kralj said:Sa druge strane izgubili bi rutinski bez njega. Slažem se, baš zato mi je tragičar, toliko je dobrih stvari uradio tokom utakmice, ali kada je trebalo da se pošalju na odmor Hornetsi, nije mogao koš da pogodi.
April 15Apr 15 5 hours ago, Hele said:Pa i dalje može da se bira pobednik iako je počela tekma, malo je sistem bušan 😂zakljucano je bilo u 18h, pa smo ga zamolili da otkljuca. verovatno je ostalo
April 15Apr 15 5 hours ago, Amos said:Sjeba se AdebayoNije se sjeba, nego ga Lamela sjeba, ružno ono delovalo
April 15Apr 15 37 minutes ago, goofs said:Nije se sjeba, nego ga Lamela sjeba, ružno ono delovaloIstina, nisam video usporeni snimak u trenutku pisanja posta. Govnarski potez, ali ko bi se iznenadio Lamelinim govnarstvom.
April 15Apr 15 Ja bih mu propisao kaznu od par tekmi, ali od sledeće sezoneDobar početak plejina, odične tekme i uprkos porazu, mislim da će Sunsi biti nezgodniji protivnik Okaceu od Blejzersa. Ako prodju Kliperse uopšte