Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NBA 25/26

Featured Replies

Just now, banecare1 said:

ostale su matematicke sanse, ali trece mesto lejkersa je gotova stvar. denver ima OKC i spurs 2x

Matematičke šanse i dalje ne znači zacementirano sleep

• Replies 6.3k
  • Views 266.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

8 minutes ago, banecare1 said:

ostale su matematicke sanse, ali trece mesto lejkersa je gotova stvar. denver ima OKC i spurs 2x

plus lejkersi imaju h2h

37 minutes ago, banecare1 said:

zavisi mnogo od utakmice nocas sa san antoniom, ako to dobiju, poslednje dve u rasporedu sa njima i okc mogu biti setnja posto ce sve biti i matematicki odluceno za prve dve pozicija

no, zavisi i od lejkersa

11 minutes ago, cedo said:

zavisi mnogo od utakmice nocas sa san antoniom

U subotu u 9pm po nasem

4 hours ago, spaceploitator said:

midl vec odgovorio, 4-5 idu na 1-8 .

denver je manje vise zacementiran na 4-5, kao i lejkersi na trecoj. postoji mala sansa za Amosov scenario, ali ne verujem.

ostaje da se vidi ko ce biti 5i a ko 6i, i to ce odluciti hjuston i mini u direktnom duelu na samom kraju.

u ovim okolnostima, denveru bi bio idealan raspored kako trenutno i jeste: hjuston pa okc pa (bozezdravlja) ko god tamo pretekne. bolji su i od hjustona i od minesote, ali hjuston ima jaku tendenciju da se raspadne u klacu sto bi moglo da omoguci kracu seriju, dok minesota sa edvardsom moze to ozbiljno da zakomplikuje. al mislim da ce mini da uzme peto mesto na kraju jbgy

pa nije okc sigurno prvi

sas ima 4:1 protiv njih i laksi raspored

pisao sam onaj post upravo pod pretpostavkom da lejkersi dobiju oklahomu i gurnu ih na drugo mesto

Edited by pbg12345

49 minutes ago, pbg12345 said:

pisao sam onaj post upravo pod pretpostavkom da lejkersi dobiju oklahomu i gurnu ih na drugo mesto

da bi spali na drugo, moraju jos makar jednu da izgube

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Brena je Brena al' dvaput je dvaput (igraju sa Lejkersima).

Krenulo kurčevito fantom

12 minutes ago, Amos said:

Krenulo kurčevito fantom

Ubiše ih u napadu, ubiše ih u odbrani, sad je došlo do tog da Vilijams muze najgluplji mogući faul Lebrona na sekundu do kraja četvrtine za 23 razlike.

OKC igra u drugoj brzini u odnosu na LAL,uzasni su u odbrani ova trojica spolja,i naravno najgori igrac univerzuma,Ajton

OKC je boleština od ekipe, ali lepo što su se ovi ložili malo 7 dana igrajući protiv Vašingtona, Bruklina, Indijane i Orlanda.

Ok, dobili su u martu i druge, malo bolje ekipe poput Orlanda, Denvera, Minesote i Niksa, taman za to treće mesto. Španci koje gledam, su najdramatičnijim mogućim glasom konstatovali da gledamo "masacre" uz jedno pet "vau"-a i "diferentia muy grande".

Edited by reg

3 minutes ago, reg said:

Ok, dobili su u martu i druge, malo bolje ekipe poput Orlanda, Denvera, Minesote i Niksa, taman za to treće mesto. Španci koje gledam, su najdramatičnijim mogućim glasom konstatovali da gledamo "masacre" uz jedno pet "vau"-a i "diferentia muy grande".

Loženje traje nekih nedelju dana, na to mislim.

2 minutes ago, Amos said:

Loženje traje nekih nedelju dana, na to mislim.

Mislim da je Lejkersima za loženje dovoljno da povežu dve pobede.

Ovi ne staju, moguće da ih je dodatno motivisala MVP kampanja Dončića. Rekord postignutih poena na poluvremenu drže Sansi, 107 poena, 10. novembar 1990e protiv Nagetsa.

Edited by reg