April 2Apr 2 Just now, banecare1 said:ostale su matematicke sanse, ali trece mesto lejkersa je gotova stvar. denver ima OKC i spurs 2xMatematičke šanse i dalje ne znači zacementirano
April 2Apr 2 8 minutes ago, banecare1 said:ostale su matematicke sanse, ali trece mesto lejkersa je gotova stvar. denver ima OKC i spurs 2xplus lejkersi imaju h2h
April 2Apr 2 37 minutes ago, banecare1 said:ostale su matematicke sanse, ali trece mesto lejkersa je gotova stvar. denver ima OKC i spurs 2xzavisi mnogo od utakmice nocas sa san antoniom, ako to dobiju, poslednje dve u rasporedu sa njima i okc mogu biti setnja posto ce sve biti i matematicki odluceno za prve dve pozicijano, zavisi i od lejkersa
April 2Apr 2 11 minutes ago, cedo said:zavisi mnogo od utakmice nocas sa san antoniomU subotu u 9pm po nasem
April 2Apr 2 4 hours ago, spaceploitator said:midl vec odgovorio, 4-5 idu na 1-8 .denver je manje vise zacementiran na 4-5, kao i lejkersi na trecoj. postoji mala sansa za Amosov scenario, ali ne verujem.ostaje da se vidi ko ce biti 5i a ko 6i, i to ce odluciti hjuston i mini u direktnom duelu na samom kraju.u ovim okolnostima, denveru bi bio idealan raspored kako trenutno i jeste: hjuston pa okc pa (bozezdravlja) ko god tamo pretekne. bolji su i od hjustona i od minesote, ali hjuston ima jaku tendenciju da se raspadne u klacu sto bi moglo da omoguci kracu seriju, dok minesota sa edvardsom moze to ozbiljno da zakomplikuje. al mislim da ce mini da uzme peto mesto na kraju jbgypa nije okc sigurno prvisas ima 4:1 protiv njih i laksi rasporedpisao sam onaj post upravo pod pretpostavkom da lejkersi dobiju oklahomu i gurnu ih na drugo mesto Edited April 2Apr 2 by pbg12345
April 2Apr 2 49 minutes ago, pbg12345 said:pisao sam onaj post upravo pod pretpostavkom da lejkersi dobiju oklahomu i gurnu ih na drugo mestoda bi spali na drugo, moraju jos makar jednu da izgube
April 2Apr 2 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
April 3Apr 3 12 minutes ago, Amos said:Krenulo kurčevito Ubiše ih u napadu, ubiše ih u odbrani, sad je došlo do tog da Vilijams muze najgluplji mogući faul Lebrona na sekundu do kraja četvrtine za 23 razlike.
April 3Apr 3 OKC igra u drugoj brzini u odnosu na LAL,uzasni su u odbrani ova trojica spolja,i naravno najgori igrac univerzuma,Ajton
April 3Apr 3 OKC je boleština od ekipe, ali lepo što su se ovi ložili malo 7 dana igrajući protiv Vašingtona, Bruklina, Indijane i Orlanda.
April 3Apr 3 Ok, dobili su u martu i druge, malo bolje ekipe poput Orlanda, Denvera, Minesote i Niksa, taman za to treće mesto. Španci koje gledam, su najdramatičnijim mogućim glasom konstatovali da gledamo "masacre" uz jedno pet "vau"-a i "diferentia muy grande". Edited April 3Apr 3 by reg
April 3Apr 3 3 minutes ago, reg said:Ok, dobili su u martu i druge, malo bolje ekipe poput Orlanda, Denvera, Minesote i Niksa, taman za to treće mesto. Španci koje gledam, su najdramatičnijim mogućim glasom konstatovali da gledamo "masacre" uz jedno pet "vau"-a i "diferentia muy grande".Loženje traje nekih nedelju dana, na to mislim.
April 3Apr 3 2 minutes ago, Amos said:Loženje traje nekih nedelju dana, na to mislim.Mislim da je Lejkersima za loženje dovoljno da povežu dve pobede.Ovi ne staju, moguće da ih je dodatno motivisala MVP kampanja Dončića. Rekord postignutih poena na poluvremenu drže Sansi, 107 poena, 10. novembar 1990e protiv Nagetsa. Edited April 3Apr 3 by reg