February 2Feb 2 Trener OKC drzi Jaylin Williamsa na Jokicu, isto kao i u proslom playoffu i to mu za sada donosi rezultate.
February 2Feb 2 1 hour ago, kralj said:samo će pre toga pokušati da uvaljaju nekog do deadlinea. hunter tyson
February 2Feb 2 Lamela dva puta šakom u glavu, Brenda se raspada. Murphy III je nacrtan za Šarlotu.Ide preokret.
February 3Feb 3 Harden će izgleda u Cavse, pretpostavljam za Garlanda, možda i nekog od ovih neotpakovanih iz Sakramenta. Meni su Klipersi zanimljivi, u super su formi, mogli bi nekome i da malo zadrame plejof. Videćemo da li uopšte imaju planove u tom pravcu. Status Zupca bi mogao da bude indikator.
February 3Feb 3 Author kazem ti ja, oce Harden natrag u Houston. u Brooklynu je izdrzao godinu, u Philly godinu ipo, ovde evo 2 ipo... dakle, cudo da je i do sada izdrzao. a Houston se taman fino napunio, mogu da ga izvuku kroz playoff. a bez zajebavanja, Houstonu treba play.
February 3Feb 3 I ja sam prvo mislio da će završiti u Rocketsima i kampanja po društvenim mrežama je agresivna, ali ne vidim šta bi oni mogli ponuditi što bi zadovoljilo Kliperse u ovom trenutku.Kad se iznenada ovako nešto dogodi, obično je reč o pucanju na relaciji klub–igrač. Pretpostavljam da Klipersi, uprkos run-u u poslednja dva meseca, ne računaju na ozbiljnu kontendersku sezonu i možda im više odgovara da ga daju dok još mogu dobiti nešto opipljivo nazad.Trejd sa Hjustonom bi implicirao full rebuild, ali realnije je da im više odgovara neka srednjeročna opcija sa Garlandom, bar dok Leonard isporučuje ove All-NBA brojke i održava roster kompetitivnim.
February 3Feb 3 1 hour ago, Hele said:Rajaković predvodi Tim sveta na Ol-staru.sad može da se izradi transparent rajaković je svet.