February 3Feb 3 auGrizzlies receive:-Walter Clayton Jr.-Kyle Anderson-Taylor Hendricks-Georges Niang-3 future first-round picksJazz receive:-Jaren Jackson Jr.-John Konchar-Jock Landale-Vince Williams Jr.
February 3Feb 3 3 pika u pitanju nisu neka velika vrednost, dva su sa 2027. drafta mahom od ekipa koje bi trebalo da su u plejofu, treći je Finiksov 2031.Tako da dobar trejd za Jutu, pod uslovom da postoji univerzum u kom Lauri i JJJ mogu da cepaju zajedno, ja ga nešto ne vidim.
February 3Feb 3 Juta ima pikova za bacanje tako da je očekivano. Sledeće sezone napokon prva takmičarska sezona Jute u ovoj deceniji.
February 3Feb 3 1 hour ago, 1n54jd3r said:Prisetimo se ovoga za Braduovaj baja promasio loptu kod skoro svakog pokusaja poentiranja
February 3Feb 3 haha sad vidim i da je Majk Konli završio u Čikagu, Bulsi će da igraju sa pet plejeva
February 3Feb 3 15 minutes ago, goofs said:au, govna se vecerasVuch u Bostonu, Anfreni Simons u CikaguVuch je mnogo kul tipŽao mi je što je otišao iz CHIAli bih voleo da negde uzme titulu
February 3Feb 3 2 hours ago, 189- said:Dve ekipe koje se nece dgnuti sa dna u narednih desetak godina.
February 3Feb 3 1 hour ago, goofs said:au, govna se vecerasVuch u Bostonu, Anfreni Simons u CikaguDosta zanimljivo, nije mi baš jasno zašto to Chicago radi. Obojica su expiring, ali je Simons nešto skuplji. Ako ne žele da ga produže nema smisla i da li to znači da su konačno digli ruke od jednog Coby Whitea.
February 3Feb 3 Ne znam, meni su oba trejda poprilično nejasna. Za Bullse bih rekao da idu u rebuild, godinama polušavaju da se oslobode Vuča i Lavina, a sad vrvtn Simons ima bolju vrednost za sign-and-trade na kraju sezone, pa možda tu izmuvaju nešto.Neko na netu napisa takođe da sad imaju u cent savršen paker za Janisa - Kolins, Simons i Konli. Deluje suludo, ali ko zna, imaju pikova za to.
February 3Feb 3 CB se vraca u rotaciju protiv Detroita veceras.Minesota se ozbiljnije ukljucuje u poteru za Janisom.