February 2Feb 2 mnogo si tvrdoglav. dobio si primer chat holmgrena, tu je zbog imena. ybog lebrona nije harden, inace lebron ne zasluzuje po ucinku da bude. leonard nije zbog afere. nista od toga nema veze sa podelom zapad - istok.zapad je jaci, pogotovo kada su giannis i tatum povredjeni a embiid nema dovoljno tekmi ali to je neminovnost, igraci se povredjuju, pa upadnu neki losiji.mnogo si tvrdoglav pt2, samo sam ti naveo listu iz kia mvp trke - da ti plasticno pokazem koliko je igraca sa istoka u prvih 10 a koliko u prvih 15. ne zna ni koja je startna petorka, niti mi je to sve bitno, samo mi je smesno da sad bogoradimo oko neke saljive manisfestacije, gde je sa obe strane vecina tu sa razlogom, kao i sto sa obe strane imas nekolicinu, koji su tu sticajem okolnosti a ne zbog svog top 10 ucinka i znacaja.
February 2Feb 2 Ti si smarač, lepo sam sve objasnio ko hoće da čita, valjda nemaš pametnijeg posla. Nije ništa šaljivo kad ti ulazi u legasi i kad je prva rečenica kad objašnjavaju ko si. Evo ga taj i taj, igrao 10 puta na Ol staru.Jedna nepravda ne opravdava drugu.Realno, treba Šengun umesto Četa i Kavai umesto Lebrona, ali isto tako, da izbace par šabana sa istoka, ne bi moralo da se bira, išla bi sva četvorica.Da nema podele istok zapad, ne bi ni dolazili u situaciju da prave takve izbore.Mada stoji i jednako je legitimna kritika i na taj izbor, kad je već tako i bira se istok zapad.
February 2Feb 2 zasto nas stalno dele, umesto da se udruzujemozadruga 1 & zadruga 2, allstar slobode & pravde
February 2Feb 2 Koliko se kenja o tome kako je zapad mnogo jaci od istoka a onda lepo covek pogleda tabelu i skonta da vecina jakih zapadnih ekipa ima procentualno jaci skor u svojoj konferenciji nego protiv istoka (samo San Antonio i Hjuston dominiraju protiv istoka, ostali tu negde ili losiji) dok npr. sve istocne ekipe od 6-11. mesta (a tu su i dosta ocajni Cikago i Sarlot) imaju bolji skor protiv zapada nego u svojoj konferenciji, i to sve na ne bas malom primerkuDakle preteruje se po obicaju i dosli smo dotle da kukamo sto 1 Sengun nije izabran za ASG, jako mudo Edited February 2Feb 2 by Zli Gli
February 2Feb 2 4 hours ago, reg said:Dosta ubedljiv OKC, barem koliko sam stigao da vidim. Definitivno najgori matchup za Denver.Nisam ubedjen da je do matchupa (zapravo mislim da je (zdrav) denver gori mecap za okc nego obrnuto, i da je recimo hou dok je imao adamsa, plus sve one dugajlije, bio gori matchup) kolko su trenutno u dosta boljem stanju i kolko su ozbiljnije odigrali juce. Narocito rotacije u odbrani, samo uporediti kolko su otvorenije bile trojke okc od denvera. Jbg Denver sa 2.7 od 6 glavnih igraca, Debeli se vratio a da nije ni trenirao 5na5 prethodno, Cason Wallace 7/11 trojki (64%) jer je svaku bio sam ko duh (inace na gostovanjima sutira 32% ove sezone), Shai odigrao bez greske itd. OKC su odigrali ozbiljnu tekmu, blize maksimumu u ovom sastavu ali den ima puno vise prostora do plafona. Kucu i okucnicu na denver protiv okc u plejofu, ako se vrate svi i ag i bude na bar 70%.
February 2Feb 2 8 hours ago, precog said:Thj nista iz igre, 3 slobodnjaka, a strela 25% iz igre. Nisam gledao, da li su ih stisli ili skk?Oboje.THJ je streaky i sad je u onoj negativnoj fazi. Imao je jedan sut gdje nisam bio siguran da li je opalio trojku ili pokusao dodati Jokicu. Jamal je nekoliko otvorenih trojki promasio, ali generalno je Denveru protok lopte i spacing bio los.
February 2Feb 2 38 minutes ago, spaceploitator said:Nisam ubedjen da je do matchupa (zapravo mislim da je (zdrav) denver gori mecap za okc nego obrnuto, i da je recimo hou dok je imao adamsa, plus sve one dugajlije, bio gori matchup) kolko su trenutno u dosta boljem stanju i kolko su ozbiljnije odigrali juce. Narocito rotacije u odbrani, samo uporediti kolko su otvorenije bile trojke okc od denvera.Jbg Denver sa 2.7 od 6 glavnih igraca, Debeli se vratio a da nije ni trenirao 5na5 prethodno, Cason Wallace 7/11 trojki (64%) jer je svaku bio sam ko duh (inace na gostovanjima sutira 32% ove sezone), Shai odigrao bez greske itd. OKC su odigrali ozbiljnu tekmu, blize maksimumu u ovom sastavu ali den ima puno vise prostora do plafona. Kucu i okucnicu na denver protiv okc u plejofu, ako se vrate svi i ag i bude na bar 70%.Preduslov je da Denver i debeli za početak odluče da igraju odbanu u plejofu što kontam da će se desiti ali loše navike nije tako lako izbaciti.
February 2Feb 2 Ja sam na početku sezone bio mišljenja da je novooformljeni Denver najteži mečap za Okacea, u suštini i dalje bih tvrdio to pod uslovom da su skroz zdravi. Doduše i SAS ima 3:1 protiv njih, videćemo sad u četvrtak i poslednju.
February 2Feb 2 Kakvu odbranu je Denver gulio pre povratka Jokica i nasta sada lici Mislim da je svima sada jasno da je troimeni kanadjanin dva,tri nivoa iznad Jokica, ubedljivo najbolji igrac lige.
February 2Feb 2 Pa bio im je najgori mečap i prošle godine. Istina, malo je petorka izgubila u skoku odlaskom MPJa, ali tamo gde su stradali, dakle dubina, kod Denvera je u teoriji sanirana.Isuviše je izjednačena liga da bi mogli da bilo šta prognoziramo, odlučivaće detalji ako se povrede ozbiljnije ne umešaju.
February 2Feb 2 8 minutes ago, kralj said:Pa bio im je najgori mečap i prošle godine. Istina, malo je petorka izgubila u skoku odlaskom MPJa, ali tamo gde su stradali, dakle dubina, kod Denvera je u teoriji sanirana.Isuviše je izjednačena liga da bi mogli da bilo šta prognoziramo, odlučivaće detalji ako se povrede ozbiljnije ne umešaju.Koliko utakmica sme da igra Spencer Jones?
February 2Feb 2 Mislim dve. Konvertovaće njegov 2way u standardni ugovor sigurno, samo će pre toga pokušati da uvaljaju nekog do deadlinea. Imaju i mesto u rosteru, samo je luxary tu tema.
February 2Feb 2 1 hour ago, kralj said:Mislim dve. Konvertovaće njegov 2way u standardni ugovor sigurno, samo će pre toga pokušati da uvaljaju nekog do deadlinea. Imaju i mesto u rosteru, samo je luxary tu tema.Ne moraju da ga konvertuju odmah. Mogu da ga vrate u G league na neko vreme. Fora je kad ga konvertuju, u cap space mu ulazi proporcionalno visok ugovor preostalim danima do kraja sezone. A gledaju kako znaju i umeju da idu ispod luxury tax. Tako da im je svaki dolar bitan.
February 2Feb 2 Ali oni su (ako se nešto nije promenilo od kako sam gledao) već preko, a ako tapnu nekog Tajsona, mogu SJa odmah da potpišu na minimalac i ostaju ispod luxuryja.Mogu da ga pošalju u G league samo da sačeka deadline ako ispuca dozvoljeni kontigent utakmica za 2 way do deadlinea. Posle će ga svakako potpisati. Doduše, gledao sam pre nedelju dana, moguće da nešto nije ostarilo kako treba.
February 2Feb 2 Ne moraju da ga konvertuju do deadline-a. Mogu i kasnije, kada im je volja. Sto kasnije konvertuju, manje ce da kosta. Zike, Julian i Tyson su kandidati za dovidjons, pojedinacno ili u paketu. Trebace im gimnastike da se spuste ispod luxury, a da ne daju prvi pick ili swap, cini mi se.P-wat sigurno ostaje, nema nikakve logike sa sadasnjim ugovorom da ga ukljucuju u bilo kakav trade. CB ima poison pill u ugovoru. Edited February 2Feb 2 by 1n54jd3r