February 2Feb 2 Isekao ih Valas trojkama kad su prisli na 74:71, ovi videli da je vruc i iskoristili ga maksimalnoNe moze bez Gordona nikako, rutiniranje
February 2Feb 2 Dosta ubedljiv OKC, barem koliko sam stigao da vidim. Definitivno najgori matchup za Denver.
February 2Feb 2 Thj nista iz igre, 3 slobodnjaka, a strela 25% iz igre. Nisam gledao, da li su ih stisli ili skk?
February 2Feb 2 7 hours ago, 1n54jd3r said:2026 NBA West All-Star reserves: Anthony Edwards, Jamal Murray, Chet Holmgren, Kevin Durant, Devin Booker, Deni Avdija, LeBron James.2026 NBA East All-Star reserves: Donovan Mitchell, Jalen Johnson, Karl-Anthony Towns, Pascal Siakam, Norman Powell, Scottie Barnes, Jalen Duren.Gde je Šengun? Kivi Lenard je trebao umesto Lebrona.Nema ni Hardena...Na istoku svakakvi upadaju, i prva petorka je dosta slabija od zapada. Niko tu nije loš, naravno, ali teško da su top 10 ili top 24 igrača lige.NBA All Star se ozbiljno računa. Možda je cirkus od tekme, ali nije nebitno. Svakom u prvoj rečenici biografije piše, svakog kada najavljuju kažu - 3 All NBA, 7 puta All Star... i slično.Ukinuti istok i zapad sranja, nek ide 24 najboljih.
February 2Feb 2 22 minutes ago, Hele said:Na istoku svakakvi upadaju, i prva petorka je dosta slabija od zapada. Niko tu nije loš, naravno, ali teško da su top 10 ili top 24 igrača lige.dovoljno je pogledati ovaj zvanični mvp ladder sa nba sajta: jaylen brown 5i, cunningham 6i, mitchell 7, maxey 8, barnes, brunson i jalen johnson 11-15. mesto.
February 2Feb 2 Eto, četiri su u top 10, a ovako ih upadne 5 u prvu petorku, znači da je neko sa zapada zakinut, poenta dokazana.Pa naravno da se ne radi o tome da niko sa istoka na treba i da su svi vezare, ali redovno je zakinuto par igrača.
February 2Feb 2 Kavai je bruka da ne igra. Sa nekima je arguably, ali lako može da ima bolju individualnu sezonu od svih rezervi.Na Istoku ne znam ko je mogao da uleti. Padaju mi na pamet MPJ i Ingram.
February 2Feb 2 23 minutes ago, Hele said:Eto, četiri su u top 10, a ovako ih upadne 5 u prvu petorku, znači da je neko sa zapada zakinut, poenta dokazana.Pa naravno da se ne radi o tome da niko sa istoka na treba i da su svi vezare, ali redovno je zakinuto par igrača.napisao si za istok-igrače, da su teško u top 10 & top 24.četiri igrača su u top 10, još tri igrača u top 15, ne znam kakva ti je poenta dokazana.nisu džemo i čavo ledeni zakinuti zbog podele na istok i zapad, nego zbog lebrona i one afere sa lovom koju je čavo primao u koverti
February 2Feb 2 ..mislim, kolega sa vajbera je lepo primetio - kakav četka holmgren, kakvi bakrači. srcenštajn i j-dub ne igraju bogaoca tekmi i lik dogurao ispod 19pts/9rebs/2blkbooker graničan. ovamo siakam i duren ali duren bar ima brojke
February 2Feb 2 12 minutes ago, kralj said:Na Istoku ne znam ko je mogao da uleti. Padaju mi na pamet MPJ i Ingram.mpjr komotno umesto siakama
February 2Feb 2 jeste towns graničar, malo bolji od četke. ali ajdebajo je tanak ove sezone, đana povređen i eto upade karlo antonijeedit kontam da se ni embiid nije kvalifikovao zbog broja tekmi, naravno i tatum u autu Edited February 2Feb 2 by uini
February 2Feb 2 Da, Embid je precrtan zbog fonda, propustio je dvadesetak utakmica, ali biće igrač januara bez dileme. Imao bi mesta lagano.Sad vidim da Leonard daje najviše u karijeri. Ostalo mi je manje-više korektno.
February 2Feb 2 1 hour ago, uini said:napisao si za istok-igrače, da su teško u top 10 & top 24.četiri igrača su u top 10, još tri igrača u top 15, ne znam kakva ti je poenta dokazana.nisu džemo i čavo ledeni zakinuti zbog podele na istok i zapad, nego zbog lebrona i one afere sa lovom koju je čavo primao u kovertiJoj majko, pa ne kažem da na istoku ne znaju da hodaju nego da podelom na istok i zapad neko ne ode na Ol Star ko zaslužuje.Ne znači da svi sa istoka ne valjaju nego uglavnom par igrača sa jedne strane izduva, dok sa druge strane upadne par igrača koji realno nisu za 24.Ne svi, razumeš. Nekoliko igrača.Eto i ti kažeš da su 4 sa istoka u top 10, znači da jedan nepravedno igra u prvoj petorci. Što ne bi tih top 10 igrača činilo dve petorke koje će izaći na teren?Nisam ja pro zapad, isto bih rekao da je trenutno više dobrih igrača na istoku. Edited February 2Feb 2 by Hele