January 31Jan 31 Marej ne igra za statistiku i matematiku, njemu je bitan samo timski uspeh-9 ili +25, ne pravi covek pitanje
January 31Jan 31 4-1 vs 10-6Dakle dva i po puta vise pobeda bez statisticara nego bez pravog MVPaNe znam sta pokusavas ali nije dobro
January 31Jan 31 Author 1 hour ago, Zli Gli said:Jasta, lider ekipe +25S druge strane, statisticar +11 a ekipa dobila +13, znacj to je realno kao -2. Pametnom dostako je tebe matematiku ucio, tom pakao nece tesko pasti
January 31Jan 31 Ti ako od pocetka nisi video sprdnju koja se nastavila i kasnije, brinem se za to kako prolazis kroz zivot. Isto vazi i za ostale, neka vam je Bog u pomoci
January 31Jan 31 Author 11 minutes ago, 1n54jd3r said:THJ povredio zglob, ali izjavio da se nada da ce biti spreman za OKC.takodje su rekli da su imali spremne stake za njega, tako da se jos nista ne zna...@Zli Gli pa i to sto sam napisao je sprdnja, zaboga...
January 31Jan 31 Brine mnogo status Gordona, imho drugi najvažniji igrač Nagica, i pored soon-to-be-all-star Mareja. Ovo sad izrasta u hroničnu boljku, jeste on zeznuo tu ložu u prošlom plejofu, ali je imao celo leto da je zaleči, pa se opet povredio u novembru, pa sad još jednom. Uz sve to, ne bih rekao da ga je iko forsirao na rani povratak, pratili su ga doktori, pričao je i onaj fikus o tome.In other news, debeli je propustio 16 tekmi, ima prava na još jednu i još jednu da odigra ispod 20 minuta.
January 31Jan 31 Author Gordonu je u playoffu otisla zadnja loza leve noge, sada desne. znaci nije ista. problem je sto je obnovljena desna noga, i to uglavnom znaci duzi oporavak. a prosle godine je pre zadnje loze imao povredu lista... sve su to soft tissue injuries, i da, definitivno zabrinjava toliki broj u nizu, pogotovo za nekoga ko zasniva svoju igru na atleticizmu. inace, bio sam misljenja kao i ti, da je AG drugi najvazniji igrac Nuggetsa. medjutim, nakon ovog januara, kada pogledam kako je Jamal igrao, nisam bas sigura. Debeli i Jamal zajedno imaju ortg preko 130. sinoc su Nuggetsi imali 133. i to su napravili Clippersima koji su imali 16-3 u poslednjih 19 tekmi, u b2b tekmi, bez tri startera. to su nenormalne brojke. i to nije u jednoj tekmi, pa kao usralo ih... Debeli i Jamal to drze od pocetka sezone.