January 11Jan 11 Još budala komentarisala ovo😆U međuvremenu je obrisao komentar Edited January 11Jan 11 by Have_Fun
January 11Jan 11 Netsi imali 8 poena prednosti nekih 2 ipo, tri minuta pre kraja i onda raspali Memfis napravi seriju 11-0, JJJ zapečatio pobedu sa slobodnih bacanja, nastavljeno tankovanje. MPJ nije igrao pošto ne igra B2B utakmice, a plus možda stvarno čekaju da se završi dogovor oko trejda u Voriorse.
January 11Jan 11 Ne znam da li ce u GSW ali gotovo sam siguran da ce ga zavaljati negde do 5. februara. Ovo mu je maksimalni trade value, i Netsi ce sigurno to da iskoriste. Od samog starta se znalo da im se MPJ ne uklapa u timeline. Ispade za njih odlican trade sa Denverom. Ceka ih Denverov 2032 unprotected pick (verovatno jako visok lottery) plus sve od asseta koje sad izvuku.
January 12Jan 12 Btw, Jamal i CB nece igrati veceras protiv Bucks-a. Denver nece dobaciti ni do 90 poena. Ovo ko bude ostao da gleda, svaka mu cast za mazohizam.
January 12Jan 12 barnes rutinski dobio faul na ulazu, dao prvo bacanje i promasio drugo na 0.8sec do kraja.
January 12Jan 12 12 minutes ago, cedo said:ipak gledas Gledao NFL pa se prebacio na basket kada sam video da imaju sansu da pobede ;)
January 12Jan 12 Zasto AG mora da igra hero ball...zasto, na dobijenu tekmu?!?edit: porodise nekako ipak Edited January 12Jan 12 by 1n54jd3r