Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

1 hour ago, Nikodije said:

Od njih očekujem da ne odu žvali na poklonjenje ako uzmu zlato što se zlati. Nadam se da mogu toliko da nam učine.

Neće biti tih problema - neće uzeti zlato, i svima dobro.

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

@Valk , meni je basket bas bitan deo zivota, to sto sam bedan, ne menja fakat da je tako ( :

10 minutes ago, Cash said:

Onda si i 1998e navijao protiv Jugoslovenske košarkarske reprezentacije.

Jesam, otkud znas?

Meni je, pak, basket bitan u životu, kao što je i Duciju Simonoviću. tj,ne utiče mi ni zeru na kvalitet života, tako da se uopšte ne tangiram oko rezultata i plasmana.

(ovde sad ide mim dživdžan zbori)

3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Jesam, otkud znas?

sram te bilo, danilo.

26 minutes ago, Valk said:

Ne smeta mi pravičnost nego licemerje. Osim ako si ukinuo sve svoje redovne životne aktivnosti dok se ne istera na čistac ko je rušio u Savamali pa na dalje.

a pricas o podmetanju. ko je trazio da se povuku sa takmicenja? niko. ljudi su samo zelili da se markanen popisa po jokicu.

misim mene na internetu malo sta zabavi kao dobar mauvaise foi you live in a society argument, ali ovde si ga ubacila bez ikakvog povoda.

(nije tema ali to sto nazivas licmerjem nije najstrasnija stvar na svetu, cak je i sasvim neizbezna u svetu koji je znasnovanom na kontradikcijama, pa je tzv. licemerje samo forma u kojoj se te protivrecnosti ispoljavaju u svakodnevici. mnogo gore od tzv. licemerja je podrzavanje vucicevca imo. ali okej, sport je izmisljen za taj ekstreman oblik samozavaravanja)

Meni jeste bio prvi poriv da navijam protiv nasih, pogotovo dok je trajalo sranje sa navijacima tamo, ali sam malo omeksao kada sam se setio Bogdana, Vanje, Alekse i Stimca.

Svejedno bih voleo da Pesic ne kafanise sa Piksijem. A tek bi bilo lepo kad bi se neko, bilo ko, oglasio povodom sinocnjih dogadjaja. Tacno je da nam ne duguju, ali ima i ona o great power, great responsibility.

26 minutes ago, fancy claps said:

a pricas o podmetanju. ko je trazio da se povuku sa takmicenja? niko. ljudi su samo zelili da se markanen popisa po jokicu.

Ti misliš da se moj inicijalni post odnosio samo na mali kvot iz tvog posta koji mi je poslužio kao šlagvort, ali nije. Nevezano za Markanena, od kako su krenule infos o ekspediciji batinaša u Letoniju, bilo je glasova koji su zahtevali ovo ili ono od Bogdana&Co or else. I na mojoj zborskoj grupi serendaju na tu temu pa se i tamo pičkaram, ali tamo ima ljudi koji ne znaju ni kako izgleda lopta, više sam očekivala na sportskom delu foruma.

Uzaludno mi učitavaš neku mala fides u našoj raspravi, možda samo nisi ispratio sve postove od kako se nadvila senka Ćacilenda nad terenima Rige.

Nemojte da se svađate, ne mogu da izdržim to.

srbijo izdrzi

24 minutes ago, Valk said:

Ti misliš da se moj inicijalni post odnosio samo na mali kvot iz tvog posta koji mi je poslužio kao šlagvort, ali nije. Nevezano za Markanena, od kako su krenule infos o ekspediciji batinaša u Letoniju, bilo je glasova koji su zahtevali ovo ili ono od Bogdana&Co or else. I na mojoj zborskoj grupi serendaju na tu temu pa se i tamo pičkaram, ali tamo ima ljudi koji ne znaju ni kako izgleda lopta, više sam očekivala na sportskom delu foruma.

Uzaludno mi učitavaš neku mala fides u našoj raspravi, možda samo nisi ispratio sve postove od kako se nadvila senka Ćacilenda nad terenima Rige.

Apsolutno su morali da se oglase kada su videli da maltretiraju navijace.

"Larkin: Švedska pružila jaču borbu nego Srbija"

Pale i lagane prozivke...

1 hour ago, Fins fleet said:

Meni jeste bio prvi poriv da navijam protiv nasih, pogotovo dok je trajalo sranje sa navijacima tamo, ali sam malo omeksao kada sam se setio Bogdana, Vanje, Alekse i Stimca.

Aleksa je prošle godine (ili nakon SPa, ne sećam se) grlio Vučića ko da mu je zemo iz kraja.

Njih je u celu ovu pricu uvukao diktator tako sto im je poslao prvo batinase, a onda glavnu caci dvorsku ludu u domenu sporta. I sada mi treba ovde da se glodjemo oko toga - bas je mucno. Podseca na bukvalno sve drugo cega se dotaknu, samo trulez ostaje iza.

Rekoh vec ranije, zelim da se nadam da imaju dogovor da cute u vezi ovoga dok traje prvenstvo. Zato pauziram, ovo ce biti moj poslednji post na ovu temu dok se nesto u vezi toga ne promeni.

2 minutes ago, goofs said:

Aleksa je prošle godine (ili nakon SPa, ne sećam se) grlio Vučića ko da mu je zemo iz kraja.

Ostalo mi u secanju da je podrzao proteste. Mozda je I bias. Nebitno, samo jedno u nizu imena.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.