Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije na Eurobasketu 2025

Featured Replies

da ostavim za petruševa, da ne luta bebo

The main police headquarters in Riga, Latvia, also known as the State Police of Latvia (Valsts policija), is located at Čiekurkalna 1. līnija 1, k-4, Riga, LV-1026, Latvia. You can find more information on their official website, vp.gov.lv, and contact them by phone at +371 67829445. 

• Replies 2.8k
  • Views 136.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Nikad mi lakše nije pao poraz reprezentacije uz koju sam odrastao, koja mi je bila bitnija od rođene keve i ćaleta, gde po x dana nisam mogao da dođem sebi kad izgubimo. Još jedan dokaz koliko je napr

• Dok imaš kriminalce koji idu i otimaju zastave ljudima koji su pošteno zaradili da odu u Rigu ovo je jedino što karma može da ti ponudi

• *edited by mod
    *edited by mod

Neke jače sile su presudile...

Posted Images

uini smisao za humor nilikinina trojka protiv virtusa u poslednjoj sekundi

bar sam pokusao, kao i frenki

• Popular Post

kronostime, uleti sa gifom iz zikine dinastije - nemo vise pobratime ko boga te molim, kad onaj rmpalija izmasira ziku

kronose, znas da je rovac.

Davor Gobac

1 hour ago, shimpu said:

kronostime, uleti sa gifom iz zikine dinastije - nemo vise pobratime ko boga te molim, kad onaj rmpalija izmasira ziku

6 minutes ago, uini said:

kronose, znas da je rovac.

Resavajte sami svoje probleme....

D

• Popular Post
9 hours ago, fancy claps said:

nemojte da se iznenadite kad jokic i ekipa na doceku s balkona krenu da bacaju suzavac na narod

Kakvo proseravanje.

Uopšte, iskazivanje sopstvene neke pravičnosti preko leđa košarkaša (koji su u visokom % nećaciji) a istovremeno se normalno ide na posao, kupuje po Maksijima, plaćaju se računi itd. Ali neee, treba Stefan Jović i Aleksa da napuste svoj životni san i odu sa Evrobasketa.

Od njih očekujem da ne odu žvali na poklonjenje ako uzmu zlato što se zlati. Nadam se da mogu toliko da nam učine.

to bi bilo lepo, samo da prodjemo prvo fince

18 minutes ago, Nikodije said:

Od njih očekujem da ne odu žvali na poklonjenje ako uzmu zlato što se zlati. Nadam se da mogu toliko da nam učine.

Od njih ocekujem da ne daju podrsku aleksandru vucic, eto taj minumum. Posle onog sto se desavalo sinoc ne mogu da navija rzs representaciju koju vodi naprednjak, blizi mi je markanen.

22 minutes ago, Valk said:

Kakvo proseravanje.

Uopšte, iskazivanje sopstvene neke pravičnosti preko leđa košarkaša (koji su u visokom % nećaciji) a istovremeno se normalno ide na posao, kupuje po Maksijima, plaćaju se računi itd. Ali neee, treba Stefan Jović i Aleksa da napuste svoj životni san i odu sa Evrobasketa.

ja sam za iskazivanje pravicnosti na svakom koraku i na svakom polju i nikoga ne bih ukoravao ako zele da budu pravicni. a tebi sto pravicnost smeta, razmisli zasto je tako.

ali razumem da je sport polje zabave koji sluzi da bi ljudi bili gluplji i neviniji nego u ozbiljnim stvarima. ja licno misim da su ljudi i bez sporta dovoljno glupi, ali razumem poriv da se gleda sport.

znaci otvoren sam za sve.

jokic je dokazan vucicevac, u vise navrata, vasa micic je isto podrzavo vucica, kari je reko da se niko nije tako zalago ko vucic itd. mozda je ljudima draze da markanen ispuni zivotni san nego to da ucini nikola jokic i ja ne znam zasto to tebi smeta

9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

Od njih ocekujem da ne daju podrsku aleksandru vucic, eto taj minumum. Posle onog sto se desavalo sinoc ne mogu da navija rzs representaciju koju vodi naprednjak, blizi mi je markanen.

navijas da neki finac ostvari svoje snove a ne vucicevac and yet you participate in society i ides u maxi. curious!

35 minutes ago, fancy claps said:

tebi sto pravicnost smeta, razmisli zasto je tako.

Ne smeta mi pravičnost nego licemerje. Osim ako si ukinuo sve svoje redovne životne aktivnosti dok se ne istera na čistac ko je rušio u Savamali pa na dalje.

ali razumem da je sport polje zabave koji sluzi da bi ljudi bili gluplji i neviniji nego u ozbiljnim stvarima.

Meni jeste polje zabave, sport posmatračima i ne treba da bude ništa drugo nego zabava. Nije zabava ljudima kojima je sastavni deo života, da ne kažem ceo život itself. Tražiti od nekoga da se (uzalud) odrekne tako bitne stavke u svom životu je bezobrazno i sebično.

mozda je ljudima draze da markanen ispuni zivotni san nego to da ucini nikola jokic i ja ne znam zasto to tebi smeta

Veoma pazim da se ne referišem na NJ iz razloga što je od članova reprezentacije on ubedljivo najinkriminisaniji u pogledu SNS, ali to tebe ne sprečava da mi poturaš brigu za njegovim životnim snovima.

Da završim sa ovom besmislenom polemikom s tobom (priznajem, ja sam počela) - ima svako apsolutno pravo da navija protiv sopstvene reprezentacije, kao što imaju i drugi pravo da im to smeta. Samo nemoj da podmećeš i sve okej.

1 hour ago, Кристофер Лумумбо said:

Onda si i 1998e navijao protiv Jugoslovenske košarkarske reprezentacije.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.