October 1, 2025Oct 1 4 hours ago, Sandens said:ono što meni upada u oči već treću sezonu je užasan protok lopte u napadu. neko prevede loptu i drvi je još 15 sekundi dok dvojica stoje i ne pomeraju se u uglu, nikakvi cutovi ili nešto i onda u poslednjih 5 sekundi napada se ide na silu preko odbrane.to plus standarno evropsko menjanje startnih petorki. to tek ne kapiram nikako. željko, majkumu, startuju ti microwave scorer s klupe washington umesto carlika koji jedini ume da razigra ekipu i lakić, odakle pa on kao evroligaški starter...Deveti, peti i prvi (real sezona), tu je partizan bio po ofanzivnom rejtingu.
October 1, 2025Oct 1 Mislim da je Zeljko najveci krivac jer je morao da kaze Ostoji da ga boli pjenis za turnir u Australiji i da ostane cvrst u odluci. Takodjr, ako kazu da ima fale dvs centra, mogli du da dovedu barem jednog jeftinog da pomogne barem na pripremama. Oly je dovoe onu kljusinu Kumadjea na jednomesecni ugovor. Jasno je meni da oni traze nekog ko pravi veliku razliku, ali cele pripreme su sa jednom peticom i jednim igracem na 4/5, to je neozbiljno.
October 1, 2025Oct 1 Ma nema od toga nista. Sledece godine ce biti turneja u Kini (najverovatnije) ili Americi. I onda ce opet ljudi da komentarisu "jel nismo nista naucili iz prosle sezone". Evo odmah odgovora - nismo. Opet cemo isto, jer pare..
October 1, 2025Oct 1 @Sandens Ko je gledao Željkov Fener, video je istu takvu košarku. Panate se sećam kroz maglu, kao i sa yt snimaka, ali kapiram da je bilo slično.To nije protok lopte ala Barcokasov Oli gde se često igra bez driblinga, već konstantno traženje mismeča. Kada ne funkcioniše, ružno je za gledanje, ali kada ide to je zapravo najjednostavnija košarka. Teo je lepo objasnio to za Želimira u podkastu kod Edina. Isto je i Gudurić rekao za Želimira i Šarasa. E sad, problem te košarke je što sporedni akteri moraju da se prilagode raznim kombinacijama koje omogućavaju glavnim igračima takvu igru, i otud vidimo Majka koji pokida prvu utakmicu u Bajernu, i da ne nabrajam još primera. Pukovnik ili pokojnik košarka sve u svemu, to je Želimirov način razmišljanja, ali otud i toliko titula. Edited October 1, 2025Oct 1 by Milošica
October 1, 2025Oct 1 22 minutes ago, Milošica said:@SandensKo je gledao Željkov Fener, video je istu takvu košarku. Panate se sećam kroz maglu, kao i sa yt snimaka, ali kapiram da je bilo slično.To nije protok lopte ala Barcokasov Oli gde se često igra bez driblinga, već konstantno traženje mismeča. Kada ne funkcioniše, ružno je za gledanje, ali kada ide to je zapravo najjednostavnija košarka. Teo je lepo objasnio to za Želimira u podkastu kod Edina. Isto je i Gudurić rekao za Želimira i Šarasa. E sad, problem te košarke je što sporedni akteri moraju da se prilagode raznim kombinacijama koje omogućavaju glavnim igračima takvu igru, i otud vidimo Majka koji pokida prvu utakmicu u Bajernu, i da ne nabrajam još primera. Pukovnik ili pokojnik košarka sve u svemu, to je Želimirov način razmišljanja, ali otud i toliko titula.Naša utakmica je po paceu i sinoć bila najsporija u čitavoj EL što je dobro jer mi želimo tako da igramo. Problem je što smo mi utakmicu pod uslovima koji nama odgovaraju opet izgubili 15 razlike. Znači, ili bi izgubili 30 da je bilo drugačije ili nam ne odgovara da igramo ovako. Nema treće. Uzorak je mali naravno ali ajde ispratićemo dalje. Edited October 1, 2025Oct 1 by theanswer
October 1, 2025Oct 1 U tom smislu me je podsetila na Pariz u gostima prošle sezone, s tim što je tamo rezultat naravno bio neizvesniji.Sve u svemu, očekujem odgovor ekipe sutra.
October 1, 2025Oct 1 2 minutes ago, Milošica said:U tom smislu me je podsetila na Pariz u gostima prošle sezone, s tim što je tamo rezultat naravno bio neizvesniji.Sve u svemu, očekujem odgovor ekipe sutra.Samo da se ne prehladimo kada stignemo sa +40 na ovu zimu..
October 1, 2025Oct 1 Just now, Jimmy Kowalski said:Samo da se ne prehladimo kada stignemo sa +40 na ovu zimu..Moraće onda Mika da igra.
October 1, 2025Oct 1 Jebeno ce biti sutra, jer je to utakmica pod moranjem, a mi nismo u dobrom momentumu za razliku od Armanija, koji nas odmorniji ceka. Juce su imali ogroman broj otvorenih trojki, budemo li im dozvolili da se raspucaju, unistice nas. Oni nece imati pritisak kao mi, ocekujem stegnutost i mucenje.
October 1, 2025Oct 1 13 minutes ago, Milošica said:Sve u svemu, očekujem odgovor ekipe sutra.ostoja salje milion evra ledayu da pokupi u karadjordjevom parku u 11h. poruka: daj shieldsu 150k pozz
October 1, 2025Oct 1 KKP je neozbiljno usao u utakmicu. Odbranu niko nije igrao (osim Bonge) a u napadu se (još uvek) ne zna hijerarhija pa je završavao onaj kod koga je ostajala lopta u rukama u poslednjih 7,8 sekundi napada. Baš jača dezorganizacija. Dal je to samo trenutno opuštanje™ videćemo koliko sutra.
October 2, 2025Oct 2 KKP je tri najbolje tekme prošle sezone odigrao kad je Lakić poludeo. Znači - odbrana. Onda ga je Žoc brže-bolje vratio na klupu, da ne zarazi i ostale.Nama su na početku tekme ubacili 7/9 za tri. dok je Žoc Vanju hladio na klupi, Lakića sklonio da brani obruč, a onda pustio Sterlinga da sve usere do - 14.Berti kad god uđu u stomak, on stane. Tako je bilo i na PE, tako je bilo i prošle godine. Ne, mi smo ga razigrali još na početku, posle bi i šporet mogao da ubaci. Nisam siguran, ali mislim da smo poslednje četiri godine i statistički najslabije branili trojke u EL. Svi novi su mi ok, Džabari i Šejk, a isto očekujem i od Mike. Problem su stari, kao da nismo tim. Imaš celo leto i onda na utakmici EL uigravaš spoljnu liniju kao da ih vidiš prvi put. Ja uopšte ne mislim da je Duja problem, njemu treba podrška, probije lagano i onda maši zicer - to bi moglo da dođe na svoje. Posebno jer je različit od Karlika, daje mogućnost za promenu napada. Plašim se i da bednom minutažom ne ukanale Pokua koji je naložen i treba nam. U drugoj sezoni je i vreme da bude nosilac. Nedostaje nam meso. Stragi, Drobnjak, Miloje, Mačvan, dok ne ispoštujemo tradiciju glavonja, nismo pravi.