September 30, 2025Sep 30 mi u sezonu ulazimo kad mi procenimo da treba i može......kalendar je za pičke ja sam obećo sebi da neću da se nerviram i evo trudim se. zapravo mi i uspeva. ovo je peta sezona valjda u EL i to obično ima neku dinamiku koja govori da od samog početka sezone ne treba puno očekivati. samo treba preživeti do onog dela sezone kad vezujemo 6 pobeda
September 30, 2025Sep 30 Težke su noge od priprema . Ako se ove sezone ne plasiramo u playoff onda če topik za narednu sezonu otvoriti neko drugi
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, April said:Teško izabrati najgoregAli recimo SterlingNajgori je Željko petu godinu zaredom al objektivni grobari to ne vide
September 30, 2025Sep 30 6 minutes ago, theanswer said:Veće kukavičje jaje je Žoc u KKP nego Vazura u FKPBaš nema potrebe.
September 30, 2025Sep 30 igrači igraju kao da su u NBA ligi. Boli nas patka što gubimo za dva dana ima novi meč. Pa i ako i taj izgubimo ima novi za 4-5 dana, biće i neka pobedica. Ako i ne bude, tu je aba, karaćemo tamo jako.
September 30, 2025Sep 30 Just now, Kreator said:igrači igraju kao da su u NBA ligi. Boli nas patka što gubimo za dva dana ima novi meč. Pa i ako i taj izgubimo ima novi za 4-5 dana, biće i neka pobedica. Ako i ne bude, tu je aba, karaćemo tamo jako.Dobijamo Krku, nema brige..
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Kreator said:igrači igraju kao da su u NBA ligi. Boli nas patka što gubimo za dva dana ima novi meč. Pa i ako i taj izgubimo ima novi za 4-5 dana, biće i neka pobedica. Ako i ne bude, tu je aba, karaćemo tamo jako.Koga, Dubai?
September 30, 2025Sep 30 4 minutes ago, Kreator said:igrači igraju kao da su u NBA ligi. Boli nas patka što gubimo za dva dana ima novi meč. Pa i ako i taj izgubimo ima novi za 4-5 dana, biće i neka pobedica. Ako i ne bude, tu je aba, karaćemo tamo jako.Ja se na Abu ne bih kladioA sada spektakl sa ključevima
September 30, 2025Sep 30 Zeljko peske iz dubaia? Da peske iz dubaia. Zoran i ja krecemo uskoro.A igraci? Igraci? Pitajte njih. Sve ste videli. Pitajte njih...