September 30, 2025Sep 30 uzeli su jedan brejk pa će očekivano doći do emotivnog pražnjenja, pogotovu posle izlaska na drolje u bnv
September 30, 2025Sep 30 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Jel bilo nekad da je KKP otvorio sezonu brutalno?+1pred zoru se mrzne
September 30, 2025Sep 30 Imam drugoh sranja koja su mi prioritet pa nisam gledao, sreca je bar sto je utakmica bila na strani.
September 30, 2025Sep 30 Mogli bi i mi Iffeta da vratimo kao i komsije YagaKako su Karlick i KLS sampion i hooper Wash odigrali danas ne bi mogao biti losijiJebace nas Djanpaolo Richi
September 30, 2025Sep 30 Njemu je milina, prima pare a ne igra.Svi ti visegodisnji ugovori su uzas. Cim igrac ne mora da grize, odmah kurcobolja.
September 30, 2025Sep 30 ovo je verovatno miljama daleko od maximuma ovog tima. koji niti je spreman na potrebnom nivou, niti je kompletan, odnosno kompletiran. nama zaista već tradicionalo kao da sezona počinje u sred prelaznog roka i pripremnog perioda, odnosno kao da ne priznajemo kalendar i dimaniku takmičenja, nego lagano, pa kad se skupimo skupili se, dal novembra, dal decembra. ispada da nam je prva četvrtina EL pripremni period, kada rezultati i nisu bitni. al jbg. jesu, prošle sezone smo izduvali zbog jedne ili dve bzvz. izgubljene tekme kući i to tekme u kojima smo bili nominalno favoriti, a svakako nismo bili autsajderi. što bi se moglo razumeti da smo neke golje i da se krpimo, al sam budžetom od 27m teško da možemo da se prodajemo u tom svojstvu.svakako stoji da je izgedalo baš jadno i mučno za gledanje. pa je i sam Željko izjavio da je odbrana u prvoj četvrtini bila ko na treningu, a da ni u ostatku utakmice nije bila značajno bolja, osim u kratkom periodu u 3/4.sa dve pobede kući u narednim tekmama ovaj utisak može da se zaboravi. u suprotnom, opet ćemo da si nabijemo pritisak preko granice i da se vadimo kasnije uz enormnu potrošnju igrača i energije. Edited September 30, 2025Sep 30 by Ted
September 30, 2025Sep 30 Ovo nema veze sa nekompletnoscu, da se sutamo u dupe da u proseku budemo ovako nekompletni. Ovo je kriminalni odnos igraca, pre svega starosedelaca (s izuzetkon Bonge naravno), kao da su otisli turisticki u Dubai. Klasican NBA pristup u kome nije vazno da se nesto cimas jer ima 82 utakmice. Cim sam video onu lezernu atmosferu sa treninga znao sam kako cemo proci. A bukvalno nije bilo bolje prilike za brejk jer igras na terenu bez neke znacajne podrske, dosao si jos dva dana ranije, a domacoj ekipi fali nekoliko vaznih igraca.
October 1, 2025Oct 1 Sterling je imao ugovor, uredno primao platu, i nije imao nikakve reprezentativne obaveze. Telo u dobrom stanju. Igra u sistemu koji već poznaje. Karlik takođe. Koje to izgovore oni imaju da dođu nespremni na početak sezone? I šta to uopšte rade na pripremama kad izađu u ovakvom stanju? 2-8Iiiidemo
October 1, 2025Oct 1 7 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ovo nema veze sa nekompletnoscu, da se sutamo u dupe da u proseku budemo ovako nekompletni. Ovo je kriminalni odnos igraca, pre svega starosedelaca (s izuzetkon Bonge naravno), kao da su otisli turisticki u Dubai. Klasican NBA pristup u kome nije vazno da se nesto cimas jer ima 82 utakmice. Cim sam video onu lezernu atmosferu sa treninga znao sam kako cemo proci. A bukvalno nije bilo bolje prilike za brejk jer igras na terenu bez neke znacajne podrske, dosao si jos dva dana ranije, a domacoj ekipi fali nekoliko vaznih igraca.A možda je Dubai prosto sastavio bolji tim a ni njihov trener nije baš toliko nedorastao :) mada razumem da je lakše misliti "bili smo ležerni", a ista ležernost™ dešava se treću godinu zaredom.