Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

ma ferceraće to, samo da dovedete i vi tog nekog centra i da vidimo kako će shake milton i jabari da igraju

• Replies 12.1k
  • Views 620.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ajde sad, otkačili smo taj dubaji u startu, džetleg i ta sranja.... Pre toga bila ta Australija. Nije nikakvo opravdanje, samo kažem. Valjda će sad da živnu malo. Mada mene brine najviše totalno nezalaganje u odbrani i skoku, čast izuzecima. A i nema Majka, nemo Željko na koga da se dere.... Moraće na sve.

njih dvojica su juče bili najmanji problem(-jabari defanzivno, što smo znali)

meni deluje potencijalni problem kod koga će biti ključevi tima, prošle godine je to ferceralo i to je funkcionisalo kako tako. ove sezone mi deluje da se ti ključevi daju vošu i karliku. juce je brt duan mašio dva zicera i jbg(verujem da bi drugačije odigrao celu tekmu). ovako smo ih imali obadvojicutm ali van ritma

a tu je i džabari

trebaće svakako vremena da se to posloži

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

meni deluje potencijalni problem kod koga će biti ključevi tima, prošle godine je to ferceralo i to je funkcionisalo kako tako. ove sezone mi deluje da se ti ključevi daju vošu i karliku.

na osnovu nba gledanja, ja sam u fazonu da su ključevi obećani šejku, leonidu šejki, ukoliko ispuni neke imaginarne za mene, željkove prohteve.

on je lik koji može da strpa 25pts u nba ligi i da podeli dovoljno korektnih asistencija. mislim da mu karlik nije do kolena u skoro bilo kom smislu.

generalno, mislim da karlik nije neki lik koji treba da bude baja, već glavna sporedna uloga u tom nekom filmu ozbiljne ekipe.

to nije ključno, bar ja tako mislim, već više influenca na ostale saigrače, na ritam ekipe, uticaj na sudije, protivnike…

6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

to nije ključno, bar ja tako mislim, već više influenca na ostale saigrače, na ritam ekipe, uticaj na sudije, protivnike…

e pa sad više nisam siguran o čemu diskutujemo, ja sam pisao striktno igrački, na terenčetu

pa na to ko je gazda, ko rešava kad je gusto

ko daje ton igri

meni se juče svideo šejk, lepo je to izgledalo, samo malo više da se oslobodi

20 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

njih dvojica su juče bili najmanji problem(-jabari defanzivno, što smo znali)

meni deluje potencijalni problem kod koga će biti ključevi tima, prošle godine je to ferceralo i to je funkcionisalo kako tako. ove sezone mi deluje da se ti ključevi daju vošu i karliku. juce je brt duan mašio dva zicera i jbg(verujem da bi drugačije odigrao celu tekmu). ovako smo ih imali obadvojicutm ali van ritma

a tu je i džabari

trebaće svakako vremena da se to posloži

Kljucevi su primarno kod Carlika i ostace kod njega. Kod Duana mogu kada udje i radi za ekipu, ali to su rezervni kljucevi. Kod Jabari nece nikako, ma koliko je dobar napadacki (juce je imao ubedljivo najgori +/- od svih -20). Sa Carlikom smo bili na +2, iako je imao uzasnih 1/10 iz igre.

carlik je preskočio maltene cele pripreme, pa mi se tu činilo(i kroz el medije) da te ključeve nekako očekuje i dujan

pogotovu kad sam ga video sinoć kao startera, da karlika na klupi

Ma Sterling je bio kriminalan. Nije imao ni reprezentacije, ni povredu. Tu je od početka priprema.
Dva puta mu ističe napad, očajna čitanja odbrane i vrhunac pas u potkolenicu Miltonu kad su nam se ponovo odlepljivali...
Vašingtona ne bih komentarisao. Ne sećam se da li sam postovao, ili obrisao, ali otkucao sam post ovde nakon što sam pročitao da ljudi imaju velika očekivanja od njega.

dujan je ušao prilično rezervisano, plus ona dva zicera

i jbg dtdtm

tj kanal

9 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

pa na to ko je gazda, ko rešava kad je gusto

ko daje ton igri

meni se juče svideo šejk, lepo je to izgledalo, samo malo više da se oslobodi

ja mislim iz nba gledanja da šejk treba da bude taj čova

Glavni problem su pripreme koje nisu postojale. Odavno nisam video da je tim imao losiji pripremni period, a ono sa Australijim mi je delovalo sumanuto jos kad je objavljeno. U situaciji gde timovi ne treniraju tokom sezone klub donese odluku da ide na neki ludacki turnir gde ne mozes sebi da dodjes 10 dana nakon povratka, a treba da se pripremas za Evroligu. Na sve to, tim ostane sa jednim centrom zbog povrede Tajrika, pa cak ni on ne igra utakmicu tamo.

Plasi me Dzabari Krater, mnogo je talentovan napadacki ali je defanzivno rupetina teska. Jos i najbolje brani kada preuzima, cim udje u neke rotacije pogubi se totalno.

2 minutes ago, uini said:

ja mislim iz nba gledanja da šejk treba da bude taj čova

Buckasti Sarajlija koji ispija kafe na Dorćolu se slaže sa tobom, i to prilično eksplicitno.

2 minutes ago, Milošica said:

Buckasti Sarajlija koji ispija kafe na Dorćolu se slaže sa tobom, i to prilično eksplicitno.

ko je taj misterioyni chova