Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Australian guard and former Golden State Warrior Taran Armstrong has signed with EuroLeague powerhouse KK Partizan, with the club expected to formally announce the deal in the coming days, sources tell basketball.com.au.

Jos plej i centar i pali se masina..

• Replies 12.1k
  • Views 620.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

ma Zoki je stipsa, nije hteo da plaća stipendiju za centra za septembar........ako pobedimo ove dve kući, neće hteti ni za oktobar

onaj Kabengele nam je decu pravio, ne znam odakle se taj stvorio al ne deluje kao da košta nešto nenormalno. možda grešim. a deluje stameno, jako, skočno, mada mislim da nema neku naročitu visinu, ispod 2.10 sigurno

mada kako smo odigrali i Dušan Miletić i Balša bi nam pravili decu, tako da ne mora da znači

18 minutes ago, Ted said:

onaj Kabengele nam je decu pravio, ne znam odakle se taj stvorio al ne deluje kao da košta nešto nenormalno. možda grešim. a deluje stameno, jako, skočno, mada mislim da nema neku naročitu visinu, ispod 2.10 sigurno

Kabengele je igrao u Veneciji. Bio je interesantan mnogim EL klubovima i spreman za EL još tokom prošle sezone. Verovatno je još tad dogovorio sa Dubaijem saradnju, pogotovo što mu je bila namenjena glavna rola na centarskoj poziciji (Žaite je realno bekap).

Mi smo napravili preokret tako što je MIlton uzimao Kabengelea na preuzimanju i tu smo ih ugušili. Onda su oni batalili to i napadali preko Karlika konstantno. Tu su nas razbili.

btw, igrač sličan Tajriku Džounsu. Nije baš bilo smisla da ide u kkp, ako si na to ciljao...

Edited by smooth.Op

4 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Jos plej i centar i pali se masina..

Baca malo na Vesu Petrovica, jakotan i ne krece se kao kosarkas. Toliko su mi smesni njegovi hajalajtsi da to obecava.

Ben Simmons je slobodan, ako je neko dobar sa Ostojom neka mu kaze da sam mu resio peticu.

Mi nećemo drveta, čekamo da Majami vejvuje BamBama, sve manje od toga nam je ispod časti.

Serž bi nam legao ko kec na jedanaes, ali verovatno košta ko GDP omanje afričke države

6 minutes ago, goofs said:

Mi nećemo drveta, čekamo da Majami vejvuje BamBama, sve manje od toga nam je ispod časti.

Serž bi nam legao ko kec na jedanaes, ali verovatno košta ko GDP omanje afričke države

F7WruAH.jpeg

Sa Serzom konacno vise ne bi bilo nerviranja..

Jbt, gledam ko ti je sad ovaj deda!

Na šta liči ph34r

Say no to drugs, kids!

Dobivamo ove

e

kreten mislio da počinje u 20 fpalm ulazim i gledam semafor, 1 carlic, 2 milton, 3 miika… gledam jednom, gledam drugi put, piše miika. vadim mob da slikam, budžim one gluposti da se kao vidi i cap 1 carlik, 2 milton 3 duane

kako me je ostoja izložio

pas mater prisloničku

Edited by kud u maglu Simoviću

Redari na nivou 400, napredak.