October 2, 2025Oct 2 Australian guard and former Golden State Warrior Taran Armstrong has signed with EuroLeague powerhouse KK Partizan, with the club expected to formally announce the deal in the coming days, sources tell basketball.com.au.Jos plej i centar i pali se masina..
October 2, 2025Oct 2 ma Zoki je stipsa, nije hteo da plaća stipendiju za centra za septembar........ako pobedimo ove dve kući, neće hteti ni za oktobar
October 2, 2025Oct 2 saće vratimo bakicuoh waithttps://x.com/bsphere_/status/1973440211821666376?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w
October 2, 2025Oct 2 onaj Kabengele nam je decu pravio, ne znam odakle se taj stvorio al ne deluje kao da košta nešto nenormalno. možda grešim. a deluje stameno, jako, skočno, mada mislim da nema neku naročitu visinu, ispod 2.10 sigurnomada kako smo odigrali i Dušan Miletić i Balša bi nam pravili decu, tako da ne mora da znači
October 2, 2025Oct 2 18 minutes ago, Ted said:onaj Kabengele nam je decu pravio, ne znam odakle se taj stvorio al ne deluje kao da košta nešto nenormalno. možda grešim. a deluje stameno, jako, skočno, mada mislim da nema neku naročitu visinu, ispod 2.10 sigurnoKabengele je igrao u Veneciji. Bio je interesantan mnogim EL klubovima i spreman za EL još tokom prošle sezone. Verovatno je još tad dogovorio sa Dubaijem saradnju, pogotovo što mu je bila namenjena glavna rola na centarskoj poziciji (Žaite je realno bekap).Mi smo napravili preokret tako što je MIlton uzimao Kabengelea na preuzimanju i tu smo ih ugušili. Onda su oni batalili to i napadali preko Karlika konstantno. Tu su nas razbili.btw, igrač sličan Tajriku Džounsu. Nije baš bilo smisla da ide u kkp, ako si na to ciljao... Edited October 2, 2025Oct 2 by smooth.Op
October 2, 2025Oct 2 4 hours ago, Jimmy Kowalski said:Jos plej i centar i pali se masina..Baca malo na Vesu Petrovica, jakotan i ne krece se kao kosarkas. Toliko su mi smesni njegovi hajalajtsi da to obecava.
October 2, 2025Oct 2 Ben Simmons je slobodan, ako je neko dobar sa Ostojom neka mu kaze da sam mu resio peticu.
October 2, 2025Oct 2 Mi nećemo drveta, čekamo da Majami vejvuje BamBama, sve manje od toga nam je ispod časti.Serž bi nam legao ko kec na jedanaes, ali verovatno košta ko GDP omanje afričke države
October 2, 2025Oct 2 6 minutes ago, goofs said:Mi nećemo drveta, čekamo da Majami vejvuje BamBama, sve manje od toga nam je ispod časti.Serž bi nam legao ko kec na jedanaes, ali verovatno košta ko GDP omanje afričke državeSa Serzom konacno vise ne bi bilo nerviranja..
October 2, 2025Oct 2 trenutacno raspolozenje po pitanju ishoda vecerasnje utakmicehttps://www.youtube.com/watch?v=gmW8mdDNIk4&list=RDgmW8mdDNIk4
October 2, 2025Oct 2 …ekreten mislio da počinje u 20 ulazim i gledam semafor, 1 carlic, 2 milton, 3 miika… gledam jednom, gledam drugi put, piše miika. vadim mob da slikam, budžim one gluposti da se kao vidi i cap 1 carlik, 2 milton 3 duanekako me je ostoja izložiopas mater prisloničku Edited October 2, 2025Oct 2 by kud u maglu Simoviću