September 30, 2025Sep 30 Just now, Filozof manijak said:Šta smo uradili?Nisam stigao da gledam...Provukli se nekako sa -13.
September 30, 2025Sep 30 Šta znam, meni ovo očekivano. Jedino što nisam video igru na šta je ličila. Ništa ne verujem u ono šta pišete tokom tekme
September 30, 2025Sep 30 25 minutes ago, Milošica said:Baš nema potrebe.Nek se nosi u tri lepe pičke materine
September 30, 2025Sep 30 Just now, theanswer said:Nek se nosiš u tri lepe pičke materineŠta me vređaš
September 30, 2025Sep 30 26 minutes ago, ZokiAsov said:Zeljko peske iz dubaia?Da peske iz dubaia. Zoran i ja krecemo uskoro.A igraci?Igraci? Pitajte njih. Sve ste videli. Pitajte njih...
September 30, 2025Sep 30 Pa prosto se nisu cimali jotu vise nego na pripremnim utakmicama, ovi drugi jesu i odradili nas rutinski.Organizacija napada me posebno brine. Dvejn "punjač pilića" Wash se vratio u štetočina mod a Karlik ne može da se vrati.Žocov poraz svakako, pristup utakmici kurčina.
September 30, 2025Sep 30 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Armani nas docekuje vrlo spremno i nalozeno..Mi dočekujemo njih, ali teško da će nam to pomoći
September 30, 2025Sep 30 Just now, April said:Mi dočekujemo njih, ali teško da će nam to pomoćiNe, oni docekuju nas.