Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Odbolujem svaki poraz od kako je Penja stigao. Kao da se Dule vratio, košarka kakvu volim.

Opravili Fernanda, Džeki standardno dobar, Kalates čuda stvara, Karlik neočekivano spreman, da je Dilan bio bolji, posrali bismo ih nasred Carigrada.

Sudije pederi.

Šuteri su nam druga klasa, pomirimo se s tim. Kad Jasikevičius zategne, nemoćni smo. Naše dvojke gube završnice.

• Replies 12.1k
  • Views 619.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

El moze neko namontira klip na kom je samo Sterlingova glava, a preko ide Ćutin glas: ti si kreten.

Meni će ostati večita enigma zašto Milton ne pokušava ni da šutne za 3. Čovek cele sezone uzma užasne šuteve onda kad ih uopšte i uzme, sve je nešto van balansa, zaglavinja i u nedostatku rešenja nešto pokuša. Ponaša se kao da mu je šut poslednja opcija, ne gleda ka košu lik, i tako otkad je došao, neverovatno

Milton je prototip igrača kome najviše treba da se adaptira na evropsku košarku. Nema neki dominantan forte, ali je inteligentan igrač, solidan šut i prodor, dobar pregled, vrhunska odbrana i size... ima sve predispozicije da bude strašan EL igrač samo treba strpljenja.

Karlik je genije, neverovatan igrač

4 hours ago, Scouser said:

Meni će ostati večita enigma zašto Milton ne pokušava ni da šutne za 3. Čovek cele sezone uzma užasne šuteve onda kad ih uopšte i uzme, sve je nešto van balansa, zaglavinja i u nedostatku rešenja nešto pokuša. Ponaša se kao da mu je šut poslednja opcija, ne gleda ka košu lik, i tako otkad je došao, neverovatno

I pravljenje faulova mu je užasno. Sinoć pravi faul na ~3sec do isteka napada protivnika oko linije za 3, a potom mu Boldvin kao srednjoškolcu iznuđuje tri bacanja na onu mangupsku foru simuliranja iracionalnog šuta sa 8-9 metara.

Nije on pre par nedelja prešao preko bare, pa ima problem navikavanja na kriterijum suđenja kad koristi ruke, ovaj je pre septembra stigao u Bgd. Odavno je trebao da se prilagodi na EL igru i suđenje.

9 hours ago, April said:

Odbolujem svaki poraz od kako je Penja stigao. Kao da se Dule vratio, košarka kakvu volim.

Sve suprotno, totalno sam ravnodušan. Imam utisak da smo kao fk, osuđeni na prosečnost i da gledamo u leđa komšijama.

Just now, Djolle said:

Sve suprotno, totalno sam ravnodušan. Imam utisak da smo kao fk, osuđeni na prosečnost i da gledamo u leđa komšijama.

Ja garantujem da smo sad za klasu bolji od njih i da ćemo ih posrati u ABA. I njih i Dubai.

Nije neka uteha, ali grobarština podrazumeva porciju patnje. Uostalom, tako je slađe.

Ode Parker.

Hvala za sve heart

Vraca se u avgustu jaci nego ikad

Ne znam na osnovu čega gradite neki optimizam oko ekipe i trenera kad nam ostaje napredna štetočina, lopov Osotja i njegov sinko menadžer u pokušaju. Pa taj kada vidi da je popustilo glede pritiska za odlazak prisloničkog klana iz KK Partizan zajahaće još brže, jače, bolje. Koliko god se divite treneru znajte da će politika biti ja dovodim dva a ti ćelavi jednog igrača. Ja ću Miku Hakinena i Kojota is eyesburn-a a ti dovedi normalnog igrača (ako smeš). I tako redom. Napredna stoka mora biti najurena iz Partizana da bi Penjaroja uopšte mogao da se dokažu u punom svetlu koliko zna i ume. Pa prislonički prevaranti su jednom Željku poturali igrače a da neće Penjaroji.

Edited by Kreator

31 minutes ago, April said:

Ja garantujem da smo sad za klasu bolji od njih i da ćemo ih posrati u ABA. I njih i Dubai.

Ne bih da garantujem pobedu jer su zajeban protivnik, nešto kao fener samo jači za još jednog centra (komšije, Dubai nivo je već tu).

Ono što je sigurno je da će se ekipa boriti i da će igra izgledati smisleno.

Ima tu još bukagija u vidu Miltona i Sterlinga koji su poluupotrebljivi, ukoliko oni proigraju onda će da pršti.

Ne verujem da će prštati u Aba, ne bi me iznenadilo i da neki igrači odu na trudničko po završetku EL.

Gledao sam vas juče, jajarski su vas kraduckali.

59 minutes ago, Kreator said:

Ne znam na osnovu čega gradite neki optimizam oko ekipe i trenera kad nam ostaje napredna štetočina, lopov Osotja i njegov sinko menadžer u pokušaju. Pa taj kada vidi da je popustilo glede pritiska za odlazak prisloničkog klana iz KK Partizan zajahaće još brže, jače, bolje. Koliko god se divite treneru znajte da će politika biti ja dovodim dva a ti ćelavi jednog igrača. Ja ću Miku Hakinena i Kojota is eyesburn-a a ti dovedi normalnog igrača (ako smeš). I tako redom. Napredna stoka mora biti najurena iz Partizana da bi Penjaroja uopšte mogao da se dokažu u punom svetlu koliko zna i ume. Pa prislonički prevaranti su jednom Željku poturali igrače a da neće Penjaroji.

dokle vise s tim raznim "karakterizacijama na osnovu mesta stanovanja"?!

#miseviizcacka

image.png

Znamo da je za njega sve sns biznis. Tako će biti i istupanje iz aba lige velika ušteda.

638317678_1236103905287851_4978788251171500552_n.jpg

Alhemičar