Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Just now, Cash said:

Dobili bi ovo da je igrao Dilan fantom

Bio pjan.

Kam Pejn bio pola onih trojki zabio..i pokojni Sejk Milton

• Replies 12.1k
  • Views 620.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

20 minutes ago, Cash said:

Pobeda nebi značila nama al bi značila Zvezdilolol. Zajebali smo ih evil

To je u ovom trenutku realno najbitnije. Kolko je dzekiri umro u jednom trenutku je molio suzama penjarolu da ga vadi iz igre... Inace fina utakmica, defanzivna klinika u trecoj cetvrtini, ubili smo ih ko granom, steta sto to nismo bolje naplatili u napadu. U cetvrtoj smo i dalje dobro branili ali smo crkli u ofanzivi

Gledao vas nakon dugo vremena, doduše samo drugo poluvrijeme.

Utisci da je atmosfera na tribinama opet odlična i da ovaj trener zaista izvlači iz tima nešto što su oni u jednom trenutku zaboravili. Vidi se borbenosti i čini mi se da ako trener ostane da on može složiti odlični bazu za narednu sezonu.

Loše - a ovo sam vidio i na našim utakmicama - kollko je frustrirajuće kada stižeš veliki zaostatak, krene te, sve polazi za rukom, i na kraju stignes. Međutim, kada treba da prelomis i pređes u vodstvo, a protivnik se nudi, ti odjednom staneš. 🤦🏻‍♂️

Poslednji minut sam nekako uhvatio, ono izgleda kao kosarka na svom pocetku, sa mnogo trcanja a kos nije bitan, strasno

Za sledeću sezonu na kolenima moliti Kalatesa i Penjaroju da ostanu.

Ako bude trebalo, Penjaroji pokoniti Generalštab, a Kalatesu rudnik litijuma.

13 hours ago, Milošica said:

6 izgubljenih lopti za ceo meč, trojke 28/7.

Gosn Penjaroja izvlači maksimum, mogu ja biti timŽoc hiljadu puta ali ne bi iz nekog inata trebalo umanjiti rad ovog čoveka.

Svaka njemu čast. Izvlači čovek maksimum od ove ekipe. Nije zaslužio da u budućnosti ima teg za vratom zvani ostoja i sinko menadžer.

1 hour ago, April said:

Za sledeću sezonu na kolenima moliti Kalatesa i Penjaroju da ostanu.

Ako bude trebalo, Penjaroji pokoniti Generalštab, a Kalatesu rudnik litijuma.

Vracanje Zeljka nista, a ?

zeljko pomocnik

1 hour ago, Kreator said:

Svaka njemu čast. Izvlači čovek maksimum od ove ekipe. Nije zaslužio da u budućnosti ima teg za vratom zvani ostoja i sinko menadžer.

Oslobodice se tog tega kada bude zaredjao sa losim rezultatima. Tacnije, Ostoja ce ga pustiti niz vodu..

Caboclo objasnjava kako je bez odobrenja zapalio iz Partizana

Ono što je u prošlosti ostalo nerazjašnjeno jeste kako je Bruno Kaboklo otišao iz Partizana. Centar Dubaija je za naš portal dao odgovor i na to pitanje.

"Kada sam bio u Partizanu, sezona se odvijala onako kako se odvijala i generalno je sve delovalo kako treba. Pričali smo između sebe, a stvari su funkcionisale. Međutim, već tada sam čuo od nekih igrača da postoji mogućnost da će pojedini otići. U tom periodu, moj tadašnji agent mi je rekao da imam priliku koja se odnosi na NBA i da mogu da idem. Naravno, postavljao sam mnogo pitanja. Da li je sve u redu? Da li je sve dogovoreno? On mi je dao zeleno svetlo, bukvalno sam dobio „palac gore“, i rekao da je sve sređeno. Igrao sam i trenirao normalno sve dok mi on nije rekao da treba da odem. Čak i na sam dan odlaska, ponovo sam ga pitao da li je sve kako treba? Rekao mi je da jeste. Kupio sam kartu, a tim me je u međuvremenu kontaktirao dok sam već bio u avionu. Agent mi je tada rekao da je dobio potvrdu da je sve u redu. Međutim, kasnije je menadžer razgovarao sa Zoranom (Savićem), koji je rekao da me nije pustio. Problem je bio u tome što sam ja već bio u avionu i nisam mogao da otkažem let i da se vratim. Želim da naglasim da to nije bila moja odluka, niti moja namera. Nisam znao da ne smem da odem. Tako se to, nažalost, završilo"

A i sa setom se priseca kako ga je Zeljko maltretirao

Nema više Bruna Kabokla u Partizanu, nema ni Željka Obradovića. To je ono što je za obojicu zajedničko, a nekadašnji član Hapoela ne krije simpatije prema svom nekadašnjem treneru o kojem je govorio sa velikim uvažavanjem.

"Željko Obradović je, bez ikakvog preterivanja, najposebniji trener kog sam ikada video i imao. Za mene je to iskustvo bilo dodatno specifično jer sam došao usred sezone i pored toga, imao je ogromno strpljenje sa mnom i uvek se ponašao korektno i profesionalno. Kada sam došao u klub, bio je to prvi put u karijeri da sam video toliko akcija za jednu ekipu. Iskreno, delovalo mi je kao da ih ima hiljadu. Tim koji smo tada imali bio je zaista poseban, a svi saigrači su imali razumevanja za mene i želeli da mi pomognu. Željko me je naučio mnogo stvari koje i danas primenjujem. Posle treninga uvek smo ostajali da šutiramo, ali ne bilo kako. Učio te je da vežbaš one šuteve koje ćeš zaista uzimati na utakmici. Za visoke igrače je uvek insistirao da se kreće od igre blizu koša, pa tek onda da se širiš ka spolja. Ako bi neko odmah krenuo sa linije za tri poena, znao je da vikne „priđi bliže košu“. To su detalji koji ostaju u sećanju zauvek. Naučio me je košarci. Iskreno, voleo bih da sam imao više vremena sa njim"

https://mozzartsport.com/kosarka/vesti/kaboklo-za-mozzart-sport-nije-moja-odluka-da-napustim-partizan-zeljko-najposebniji-trener/535912

Prodali smo Pejna u NBA za 1,9 miliona, Bongu nismo hteli ispod 4 pa je malo ljut, trazi se cetvorka ali ponuda je uzasna. u ovom trenutku ( Osetkovski na zalost totalno out)..

Vratio se Geo ziga

vidi brt geo

ziga

I doneo ekskluzivu ziga