Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

sve okej, samo kažem da ovaj lateralni potez radanov, nije ništa naročito blesav, niti će uticati značajno na raspodelu minuta

vanja je u el imao 20ipo minuta po utakmici. sad te minute treba raspodeliti naokolo a ni washington ne igra svaku, tako da će se to popuniti preko 2-3 igrača

neki od klinaca dobiju više, radanov 5-6 ili 10, pod uslovom da radi pos'o i ciao

• Replies 12.1k
  • Views 620.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ispunio je zelju od pre 6 godina, da ne bi slusali celu emisiju imate taj deo od 14:15 na snimku

Edited by Borca

9 minutes ago, kralj said:

Mislim da je Radanov zakrpa pre svega za Kup. Ne znam kako bi Partizan skupio domaćih i za 12, a ne za dalje.

Ovo.

A ruku na srce, nije baš preterano teško zameniti Vanju iz ove sezone. Nije sad popularno to izgovoriti kad je čovek povređen, ali jedna dobra utakmica ne može da pokrije sezonu.

10 minutes ago, Borca said:

Ispunio je zelju od pre 6 godina, da ne bi slusali celu emisiju imate taj deo od 14:15 na snimku

Vidim da i to koriste u svrhu manipulacije navijača lolol

Ne mislim da je ovo Miškovo selektiranje, ovo je zakrpa. Čekamo leto da vidimo da li je Miškovo selektiranje.

Jbg mora i taj kup s nekim da se odigra pa bio to i Radanov...

s obzirom na "učinke" onih koji su došli kao "velika pojačanja", ja zaista ne bih bio začudjen da Radanov pozitivno iznenadi. ako igra odbranu, ne prodaje lopte, može da pomogne u organizaciji igre, ako se uklopi i isporuči ono što može, realno će biti veće pojačanje od većine pridošlih. nisam imao pojma da je u Bajernu, a kapiram da ima motiv da proba još nešto na nivou EL. za abu i kls će biti sasvim dobar, ako ne i odličan. a svakako će biti neophodan, jer smo na minimumu minimuma domaćih igrača

nek nam je dobro došao i neka nas iznenadi pozitivno

Mrtva trka ko je veća ljiga po nas: Peruga ili ovaj večerašnji Lotemozer što odsvira faul u napadu Pejnu.

Ako će ovako da sudi i Milanu, to je OK - ali neće.

Edit: bruka od suđenja na početku, pride ne osvira faul nad Pejnom pri polaganju i faul u napadu Brunu nad Ledejom koji je sa obe noge gazio krug. Gledaju čelendž i potvrđuju nepostojeći faul u napadu.

Edited by J-♣

Kako je naporan ovaj komentator sa gomilom informacija. Nek se tera u pm

13 minutes ago, Kreator said:

Kako je naporan ovaj komentator sa gomilom informacija. Nek se tera u pm

A bio je kul lik...

(Vergla, ne prestaje)

Dobra saradnja Kalatesa i Džekirija. Dva iskusna lisca. Brown odličan u finišu 1/4 da smanji prednost.

Edited by Kreator

dobro igrate napad.

Bravo Lakiću!

2 minutes ago, uini said:

dobro igrate napad.

Ali zato nam odbrana opet teška šitina.