January 28Jan 28 btw, dobar intervju sa mirzom, nevezano za partizan, mada ima i deo kada je skoro presao, u vreme duleta
January 28Jan 28 nisam znao da je mirza toliko pričljiv, baš je bio dobar podkast. zanimljivo mi je kako ne gleda sina kad igra košarku, izgleda da je stvarno veliki živac i da ne može da se nosi sa time
January 28Jan 28 19 hours ago, Lord Stef said:Ostoja i sin (jbt zvuci ko stovariste i automehanicarska radnja) nam dovode Bogdana, 3 godine, 6 miliona po sezoni, ide gas!FMP Mesara"Drčela-goveđa glava"Str "Budo banana" PodgoricaKK"Pumpai"takoreći SF aba lige
January 28Jan 28 2 hours ago, Vasilij Zajcev said:Mirza je verovatno najpoznatiji (štokholmski) talac Duška Ivanovića. Javlja se kao apologeta istog čim ovaj negde popuši angažman zbog svojih čuvenih metoda rada. Psiholozi pričaju da se čovek navuče na to..Nego, niko ni da pomene da je Ostoja u ovom poslednjem obraćanju potvrdio da je Tajrik bio taj igrač koji je sabotirao Željka. Odstranjen, ergo problem rešen! Znači šta smo imali: 1 šopska, 1 teleća, 1 popizd zbog Brunove plate, mastermajndovao The Sabotage, odbio da izađe protiv Asvela, a Žoc shvatio da ne može protiv vetrenjača...bukvalno sve u mesec dana - Brunov dolazak/Željkov odlazak. Totalno realna priča, pitam se samo kako je došla i do navijača nije mirza dushkov svedok, nego je ol'skul, on kaze da je perasovic mozda i jednako zahtevan trener u tom smislu pripreme.prosto, to ga je dovelo do uspeha, kontam da mu je to onda i ispravan nacin osim sto su svi pickice
January 28Jan 28 22 hours ago, Lord Stef said:Ostoja i sin (jbt zvuci ko stovariste i automehanicarska radnja) nam dovode Bogdana, 3 godine, 6 miliona po sezoni, ide gas!
January 28Jan 28 22 hours ago, April said:Novica je zaposlen u KKP.Stvarno misliš da nije znao situaciju?Tada je bio u Megi.22 hours ago, uini said:ako je zaposlen u partizanu onda je sigurno znao. zato sam i pitao sta sam pitao, posto nemam pojma sta i gde radi novickiBukvalno ti kao da nemaš drugare koji se bave nečim pa si i ti direktno upućen u nešto na tu temu. Novica je vrlo blizak Partizanu, ima prijatelje, deo je tog sveta, naravno da je imao sve insajd informacije u vezi sa klubom i pre nego što se zvanično zaposlio u istom. Ja ne verujem o čemu mi ovde diskutujemo, kao, otkud NOVICA zna šta se dešava u KKP
January 28Jan 28 1 minute ago, copkillah said: Ja ne verujem o čemu mi ovde diskutujemo, kao, otkud NOVICA zna šta se dešava u KKP pa ne znam, nisu domaći klubovi neko mesto istine & pravde, dosta se raznoraznih priča puštajedna je stvar kada nešto znašiz ličnog iskustva i onda stojiš iza te tvrdnje a drugo je kada ti neki ortać ili poznanik nešto kaže, pa su to pouzdani izvoritristan se prilično naslađuje ovim željkovim brodolomom, tako da kapiram da postoje razne agende na talonu
January 28Jan 28 Just now, uini said:tristan se prilično naslađuje ovim željkovim brodolomom, tako da kapiram da postoje razne agende na talonuKakve agende?
January 28Jan 28 1 minute ago, Milošica said:Kakve agende?jao bre milošiceagende je risto kubura stajl pesnički rečeno.verujem da su mnogi ispizdeli zbog njegovih osvetničkih tvitova i lajkova
January 28Jan 28 Just now, uini said:jao bre milošiceagende je risto kubura stajl pesnički rečeno.verujem da su mnogi ispizdeli zbog njegovih osvetničkih tvitova i lajkovaPa nemoj "jao bre milošice", nekako si se previše uživeo u tumačenje Novicinih reči i normalno je da pitam.Ta priča o Tristanu postoji mnogo pre ovog njegovog naslađivanja.
January 28Jan 28 smešno je ako neko kaže kako igrač ne može ništa da zapamti / nauči, jer odmah nakon treninga/tekme stavi sluške na ušikako da se previše ne uživim u tumačenje novicinih reči, pitam ja tebe
January 28Jan 28 Tu je reč o posvećenosti košarci, na osnovu svega, ja stičem utisak da on trenira tek toliko da bi zadovoljio ono najnužnije što se od njega traži, ništa preko toga. Talenat mu dozvoljava da to bude dovoljno da može da igra košarku na višem nivou, ali nedovoljno da dostigne neke veće visine koje bi verovatno mogao.
January 28Jan 28 3 minutes ago, uini said:smešno je ako neko kaže kako igrač ne može ništa da zapamti / nauči, jer odmah nakon treninga/tekme stavi sluške na ušikako da se previše ne uživim u tumačenje novicinih reči, pitam ja tebeHajde sve bukvalno da shvatamo. Ne mora se ni potezati argument o sluškama da bi se video Tristanov pristup, nadam se da je i Novica hladne glave svestan toga. Edited January 28Jan 28 by Milošica
January 28Jan 28 aha, to je zbog vanjepa okej, onomad je znao da cepa difens, nije izlazio iz opanajka, ne znam sta i kako je sad