January 30Jan 30 Evo i statistike od sinoc - govori dosta toga (a skriva koliki je Sterling stetocina):
January 30Jan 30 18 minutes ago, Nebojsa said:Evo i statistike od sinoc - govori dosta toga (a skriva koliki je Sterling stetocina):Kad bi i drugi bili takve stetocine kao Brown, bili bismo na konju..
January 30Jan 30 Sterling je u prvom poluvremenu bio potpuno nezainteresovan za odbranu. Gudura ga bušio kako je hteo, oko blokova se šetao u luku.
January 30Jan 30 S obzirom na minutazu, ocekivati od njega da pegla i odbranu nonstop je besmisleno. U utakmici u kojoj si u stalnom zaostatku, potpuno je deplasirano govoriti o stetocinstvu igraca sa kojim si imao pozitivan skor na terenu. A mi smo juce imali samo tri takva igraca.
January 30Jan 30 Juče TM(OF 117,9 - DF 128,8): 3 najbolja defanzivna rejtinga:Jekiri 94,7Calathes 110,5Bonga 117,8(još je samo Brown bio bolji od prosečnog timskog)3 najbolja ofanzivna rejtinga:Bonga 126,1Brown 125,0Jekiri 123,1(još je samo Payne bio bolji od prosečnog timskog)
January 31Jan 31 12 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Calathes igra ko Jokic. Ubacuje mekano floutere, baca pasove preko celog terena..Doktor kosarke, koliko to sve ima smisla sa njim na terenu.
February 1Feb 1 Odgledao nocas protiv KlužaOpet da kažem da mi se ovo svidja - Penjaroja je definitivno reaktivirao Lakića, sad vraća Dilana, aktivira klince........lepoDilan pak ima svoj problem što je specifičan - koliko ima brze ruke toliko ima spore noge pa je u odbrani rupa - možda bi mogao da bude bolji u nekoj zoni. Radanov se takodje lepo predstavio - osim što ne kontam foru sa brčićima i šerpa frizurom.
February 1Feb 1 Da, ozbiljna rupetina u odbrani. U suštini prilično beskoristan igrač kad ga ne ide šut.
February 1Feb 1 1 hour ago, Milošica said:Da, ozbiljna rupetina u odbrani. U suštini prilično beskoristan igrač kad ga ne ide šut.Ne znam, još pokušavam da shvatim kako je ovakav kakav je stigao do ACB lige. I zadržao se tamo. Osim ako ne može, ako ne bolje, onda makar konzistentnije od ovoga.
February 1Feb 1 1 minute ago, steins said:Ne znam, još pokušavam da shvatim kako je ovakav kakav je stigao do ACB lige. I zadržao se tamo.Osim ako ne može, ako ne bolje, onda makar konzistentnije od ovoga.On je i u Unikahi imao dosta oscilacija, nego to izgleda solidno kad se izvuče prosek...