Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ovo je tim koji hoce da se bori. Pa kako god da se zavrsi, meni ok.

• Replies 12.1k
  • Views 620.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Ako sad ne slome ove nase...a deluje da nece..onda se mahom nasi decki pitaju oko ove tekme

Lakić voli parter više nego leba da jede

Okrećemo žabarske pičkice

Ne vidim kako ovo mozemo da izgubimo

kako god se ovo završi ja govnarskije sudjenje skoro nisam video

ono podgurivanje hapoela u minhenu je ništa za ovo

Pa napravi faul Bonga jebem ti mater u pičku

Tri odbrane sjebe za redom. Mrš.

Napad iz tajmauta pik Bonge i Lakića na 45

Edited by theanswer

Dylan kad smišlja šale u svlačionici: Dosetkowsky

:nikodije:

Sad na kraju ni sreće nemamo sa ovim ničijim loptama.

Ja vama moram da kažem nešto - poslednje tri ili četiri utakmice Partizan uopšte ne igra loše.

Penjaroja radi dobar posao.

Sa ovakvom odbranom i rosterom bili bi u prvih šest.

Kenjaroja vratio Sterlinga skroz, opravio Arijana ko Vesu Petrovića, dao volan Kalatesu i hopa, još da nekako naplašimp sudije i nebo je granica.

Utakmicu inače izgubio Bonga, Ledej ga posro do balčaka, ali na Bongicu nema ljutiš.

Podseća ovo na sjajnu Željkovu utakmicu protiv Olija i solidnu protiv Barse.

Časni porazi i izvlačenje maksimuma.

Napisah sinoć da mi se, grešna mi duša, svidja ovo što igra Partizan.

Mislim da se Partizan vratio na underdog koncept (svesno ili iz nužde, svejedno) u kome se ne gleda ka F4 nego se igra utakmica za utakmicu pa kako bude na kraju.

Penjaroja me je baš prijatno iznenadio ubacivanjem klinaca u igru - Arijan Lakić je oživeo i vraća za sve pare ono što mu se daje, malci dobijaju šansu da omirišu parket u EL, a igrači se puštaju da greše (i da iz toga štogod nauče) - sve koncepti koji su bili nezamislivi u onom, "Evropskom Partizanu".

U tim se vraćaju domaći igrači - što mi je lično uvek bolja opcija od pravljenja Legije stranaca.

Nekako mi ovaj tim ima onaj old skul vajb - dve cepanice u reketu, plej koji ne igra za statistiku nego za tim, mitske zveri koje greju klupu, letenje u parter i bacanje po terenu........i to mi se isto jako dopada.

Ima tu mnogo problema - neki će se rešiti, neki neće al mi se čini da se promenila atmosfera u ekipi i da su se svi ponovo mnogo više fokusirali na košarku.

Ne znam. Ono što znam je da sam posle mnogo vremena sinoć odlgedao utakmicu u komadu i čak uživao u pojedinim potezima. Meni dovoljno.

10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dylan kad smišlja šale u svlačionici: Dosetkowsky

:nikodije:

Ne , nego Obretkowski

Rešio nas zekara. Lakicara se opasno približava Bongici u trci za najveće jaje iako nije crno i kovrdžavo, čak je štaviše po svemu sudeći belo i ćelavo. Sudijama želim sifilis i picajzle od milanskih kurvi koje su očigledno tovarili noć pre utakmice, dok su one uzdisale bongicino ime. Još mi pade na pamet kako to izgleda kada prolaze pasošku kontrolu jedan za drugim karlikara, duje, ciglates i kem. 4 jahača buvljak apokalipse. Ali me likes, dobro šibanje juče