January 29Jan 29 Ako sad ne slome ove nase...a deluje da nece..onda se mahom nasi decki pitaju oko ove tekme
January 29Jan 29 kako god se ovo završi ja govnarskije sudjenje skoro nisam videoono podgurivanje hapoela u minhenu je ništa za ovo
January 29Jan 29 Pa napravi faul Bonga jebem ti mater u pičkuTri odbrane sjebe za redom. Mrš.Napad iz tajmauta pik Bonge i Lakića na 45 Edited January 29Jan 29 by theanswer
January 29Jan 29 Ja vama moram da kažem nešto - poslednje tri ili četiri utakmice Partizan uopšte ne igra loše.Penjaroja radi dobar posao.
January 29Jan 29 Sa ovakvom odbranom i rosterom bili bi u prvih šest. Kenjaroja vratio Sterlinga skroz, opravio Arijana ko Vesu Petrovića, dao volan Kalatesu i hopa, još da nekako naplašimp sudije i nebo je granica. Utakmicu inače izgubio Bonga, Ledej ga posro do balčaka, ali na Bongicu nema ljutiš.
January 29Jan 29 Podseća ovo na sjajnu Željkovu utakmicu protiv Olija i solidnu protiv Barse.Časni porazi i izvlačenje maksimuma.
January 30Jan 30 Napisah sinoć da mi se, grešna mi duša, svidja ovo što igra Partizan. Mislim da se Partizan vratio na underdog koncept (svesno ili iz nužde, svejedno) u kome se ne gleda ka F4 nego se igra utakmica za utakmicu pa kako bude na kraju. Penjaroja me je baš prijatno iznenadio ubacivanjem klinaca™ u igru - Arijan Lakić je oživeo i vraća za sve pare ono što mu se daje, malci dobijaju šansu da omirišu parket u EL, a igrači se puštaju da greše (i da iz toga štogod nauče) - sve koncepti koji su bili nezamislivi u onom, "Evropskom Partizanu". U tim se vraćaju domaći igrači - što mi je lično uvek bolja opcija od pravljenja Legije stranaca. Nekako mi ovaj tim ima onaj old skul vajb - dve cepanice u reketu, plej koji ne igra za statistiku nego za tim, mitske zveri™ koje greju klupu, letenje u parter i bacanje po terenu........i to mi se isto jako dopada. Ima tu mnogo problema - neki će se rešiti, neki neće al mi se čini da se promenila atmosfera u ekipi i da su se svi ponovo mnogo više fokusirali na košarku. Ne znam. Ono što znam je da sam posle mnogo vremena sinoć odlgedao utakmicu u komadu i čak uživao u pojedinim potezima. Meni dovoljno.
January 30Jan 30 10 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:Dylan kad smišlja šale u svlačionici: Dosetkowsky:nikodije:Ne , nego Obretkowski
January 30Jan 30 Rešio nas zekara. Lakicara se opasno približava Bongici u trci za najveće jaje iako nije crno i kovrdžavo, čak je štaviše po svemu sudeći belo i ćelavo. Sudijama želim sifilis i picajzle od milanskih kurvi koje su očigledno tovarili noć pre utakmice, dok su one uzdisale bongicino ime. Još mi pade na pamet kako to izgleda kada prolaze pasošku kontrolu jedan za drugim karlikara, duje, ciglates i kem. 4 jahača buvljak apokalipse. Ali me likes, dobro šibanje juče