January 29Jan 29 Ovaj rezultat na 1/2 je slika suđenja i dijametralnog kriterijuma kada su faulovi u pitanju. Ništa posebno dobro ne igra Milano, a mi smo na nivou igre iz Minhena.
January 29Jan 29 Sterling, Bruno, Osetkovski, Pejn - kumulativni kosarkaski IQ = 0. A deluje da nije samo kosarkaski...Kako bilo sta napraviti s par takvih likova istovremeno na terenu?!Mukica Bruno skok ne moze da napravi celo prvo poluvreme, a ni ostali nisu nista bolji
January 29Jan 29 Nije Pejnu mestu u pomenutoj ekipici.Za ono što su mi svirali, dobro da nije tuk'o sudiju.
January 29Jan 29 1 minute ago, J-♣ said:Za ono što su mi svirali, dobro da nije tuk'o sudiju.sramotnopar puta se desilo u ovom poluvremenu, da bukvl posle nama sviranog faula identičan prave milanezi i ništagovna narandžasta
January 29Jan 29 Just now, Midžeta said:Jel se dobro sibamo?Nisam u prilici da gledamCashara stopZašto stop. U poslednje 2 utakmice sam prognozirao pobedu i pobedili smo
January 29Jan 29 Neki od ovih govnara bi morao da se probudi bez prsljena posle jednog gostovanja u Bg..ne vredi ovako, ne shvataju nas ozbiljno
January 29Jan 29 Zašto ne napuste teren? Isti kuracPa nek nas ubeđuju da se vratimo. Španac valjda bolje zna da te tehnike