January 24Jan 24 2 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa čekaj matori, dok smo neki ovde odmah pisali da je jezivo da se zviždi Vanji i generalno svojim igračima na onoj tekmi, ti si bio u fazonu OBRADOVIC ZELJKOA može li se biti u ovom "fazonu" bez zviždanja celoj ekipi? Edited January 24Jan 24 by Milošica
January 24Jan 24 Ne vidim smisao odlaska na utakmicu ako će se zviżdati ekipi za koju navijaš.No dobro, ne moram ni ja sve razumeti
January 24Jan 24 15 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa čekaj matori, dok smo neki ovde odmah pisali da je jezivo da se zviždi Vanji i generalno svojim igračima na onoj tekmi, ti si bio u fazonu OBRADOVIC ZELJKOPa vidi torima, zvizdanje igracima nije jezivo. To je druga strana medalje od aplauza. Zasluzili su zvizdanje i za sramotan nastup protiv Asvela, i protiv Fenera i protiv Pao. Pa se to nezadovoljstvo nakupilo u jednoj sizofrenoj atmosferi na onoj utakmici, u kojoj jedan deo navijaca zvizdi pojedincima, jedan mlako navija, a jedan ne zna sta tacno da radi. A posto se bavis prozivanjem ko je bio u kom fazonu, ja sam bio u fazonu da igrace generalno zabole za zvizduke, jer im apsolutno nista nije znacila ni ogromna podrska koju su prethodno imali, cak i na gostovanjima.
January 24Jan 24 1 hour ago, goofs said:mnogo sam se smorio zbog Vanje, jbeš utakmicu i ovu usranu sezonu i ovu usranu ekipu. ahilova tetiva je ubica košarkaša, trebaće mu više od godinu dana da se vrati na teren i biće sporiji i manje pokretan, što je strašan hendikep za njegovu igru. vrlo je moguće da mu karijera nastavi Jaramazovom putanjomu pčku mtrinu i sveDa ona dzibercina od sudije nije svirala nepostojecu silaznu, covek se ne bi povredio.Vanja mi je mnogo drag iako je grobar, bas me smorilo ovo. Nadam se da je "manja" ruptura u pitanju i da nece bas da najebe.
January 24Jan 24 1 hour ago, SNARC said:A vidi njega..dusu tananu..pahulju neznu..neshvacenu..nedovoljno velicanu od sredine koja ga ne zasluzuje..Ovo je verovatno bilo u momentu kada je mislio da neće ulaziti do kraja utakmice, što je i trebalo da se desi, da nije bilo Vanjine povrede, što ne opravdava njegov stav ali ok. Ruku na srce, sinoć se iskupio za sranja sa početka utakmice, credit where it's due. Nadam se da će ovo od sinoć da mu promeni način razmišljanja, na obostranu korist.
January 24Jan 24 1 minute ago, copkillah said:sinoć se iskupioOdgledala sam vaš OT i čini mi se da je on postigao većinu poena. Upadljivo se drugačije i ponašao na terenu, kao da su Fernando i Lakić preneli na njega lož-ulje.Trebaće vam Sterling, bez ironije.Za Vanju no comment, duša me boli. Edited January 24Jan 24 by Valk
January 24Jan 24 1 hour ago, Milošica said:Kaže Mocart da su dogovoreni Tanasković i Miletić.Za prvog sam ubeđen da će vam i u EL biti koristan, drugi je malo šminka statistika ali ok za trećeg centra."vam"? Ti ne navijaš za Partizan?
January 24Jan 24 1 minute ago, Valk said:Odgledala sam vaš OT i čini mi se da je on postigao većinu poena. Upadljivo se drugačije i ponašao na terenu, kao da su Fernando i Lakić preneli na njega lož-ulje.Trebaće vam Sterling, bez ironije.Za Vanju no comment, duša me boli.Pa da, mislim videla si već onaj moj komentar na njegov račun sa početka utakmice, ali na kraju niko ne može da ospori njegov doprinos u pobedi. Tu je praktično sve uradio kako treba i da sam ja Penjaroja, spremio bih mu klip koji kreće od Vanjine povrede pa do kraja utakmice, da gleda svaki dan.
January 24Jan 24 1 hour ago, Milošica said:A može li se biti u ovom "fazonu" bez zviždanja celoj ekipi?Naravno da može, bilo je i takvih
January 24Jan 24 21 minutes ago, copkillah said:Ovo je verovatno bilo u momentu kada je mislio da neće ulaziti do kraja utakmice, što je i trebalo da se desi, da nije bilo Vanjine povrede, što ne opravdava njegov stav ali ok. Ruku na srce, sinoć se iskupio za sranja sa početka utakmice, credit where it's due. Nadam se da će ovo od sinoć da mu promeni način razmišljanja, na obostranu korist.Koliko sam ja primetio ponašanje Sterlinga on je u fazonu ekipe - kako ekipa tako i on. Ekipa se ne zalaže, igraju nezainteresovano - opaliću trojku u petoj sekundi napada. Ekipa gine - igraću odbranu kao nikad do sada, iako je slabo znam, makar ću da se potrudim. Tako je bilo i sinoć. Mnogo bolja igra pri kraju meča nego na početku. Opet, to je moj neki utisak, ne mora da znači da sam u pravu.
January 24Jan 24 18 minutes ago, Kreator said:"vam"? Ti ne navijaš za Partizan?Ja navijam za Arsenal, Napoli i Bajern Minhen.
January 24Jan 24 5 minutes ago, hooyadahoo said:Drž se Vanja. Ima igrača koji se vrate ko novi, možeš i ti.ni durant se nije vratio kao nov al okej je kao scena iz filma kada neko krvari do smrti.
January 24Jan 24 3 minutes ago, Milošica said:Ja navijam za Arsenal, Napoli i Bajern Minhen.Arsenal iz Tivta, ok crnogorac. Napoli, ok blizak mafiji. Bajern Minhen - znači vozi BMW. Hmmmmm