January 23Jan 23 Pogledao snimak, nazalost deluje kao ahilova. Inace, neki od komentara za Vanju iz 1/2:Vanja Marinković ne smije da odigra više nijedan minut u dresu Partizana.jebo vas vanja marinkovićVanja Marinković - zločin koji trajeBezobrazna nesposobna džukela Vanja Marinković2 smecara Vanja Marinkovic i Sterling BraunVanja Marinković da se penzioniše, ovo je blamiranje već.Toliko se veliki pritisak srucio na njega u poslednje vreme, koji jednostavno nije u stanju da hendluje. I sad jos teza povreda da skroz upropasti sezonu. Definitivno nije zasluzio..
January 23Jan 23 Kakav je Ostoja retardNije ni ovaj Pavle mnogo normalniji. Edited January 23Jan 23 by theanswer
January 23Jan 23 27 minutes ago, Kreator said:Opasno smarate sa tim bapskim forama "ako x ne gleda Partizan pobeđuje". Gledaću Partizan kad hoću i koliko hoću. Ako igraju jezivo kao što su igrali u I poluvremenu verovatno ću prekinuti gledanje ako se dovojno iznerviram. Niko ne treba nikome da brani da li će da gleda utakmicu ili ne.Izvini, ali stvarno to što je April napisao ne treba da shvataš bukvalno. Još mi je luđe da to mora da se ističe
January 24Jan 24 11 minutes ago, copkillah said:Izvini, ali stvarno to što je April napisao ne treba da shvataš bukvalno. Još mi je luđe da to mora da se ističe Svejedno, opasno smara ta glupost. Ko neka deca.
January 24Jan 24 Ja sam premotao i odgledao drugo poluvreme. Vanja, Pejn i Lakic su bili odlicni. Pejn je u jednom trenutku imao 5/7 za 3. Simpaticno mi je bilo koliko se iznervirao zbog pete licne, cupa sorc, ne sedi nego stoji, plus na kraju se bas radovao i skakao. Za mene, to je strast koju igrac mora da ima. Vidi se da mu je stalo.
January 24Jan 24 A vidi njega..dusu tananu..pahulju neznu..neshvacenu..nedovoljno velicanu od sredine koja ga ne zasluzuje..
January 24Jan 24 mnogo sam se smorio zbog Vanje, jbeš utakmicu i ovu usranu sezonu i ovu usranu ekipu. ahilova tetiva je ubica košarkaša, trebaće mu više od godinu dana da se vrati na teren i biće sporiji i manje pokretan, što je strašan hendikep za njegovu igru. vrlo je moguće da mu karijera nastavi Jaramazovom putanjomu pčku mtrinu i sve
January 24Jan 24 Sezona je prokleta kao i sve oko ovog kluba. Ahilova je pakao, imam upalu iste koja me zeza 3 meseca već i to je blaga, a kamoli ruptura.
January 24Jan 24 49 minutes ago, SNARC said:A vidi njega..dusu tananu..pahulju neznu..neshvacenu..nedovoljno velicanu od sredine koja ga ne zasluzuje..kulturan decko. nece da pravi guzvu a i mozda sedi na wc solji.
January 24Jan 24 12 minutes ago, Milošica said:@Jimmy KowalskiĐurović potpisao profi ugovor.U normalnim okolnostima bila bi fantasticna vest da potpises top prospekta. Decko je biser..
January 24Jan 24 Kaže Mocart da su dogovoreni Tanasković i Miletić.Za prvog sam ubeđen da će vam i u EL biti koristan, drugi je malo šminka statistika ali ok za trećeg centra. Edited January 24Jan 24 by Milošica
January 24Jan 24 10 hours ago, Jimmy Kowalski said:Pogledao snimak, nazalost deluje kao ahilova.Inace, neki od komentara za Vanju iz 1/2:Vanja Marinković ne smije da odigra više nijedan minut u dresu Partizana.jebo vas vanja marinkovićVanja Marinković - zločin koji trajeBezobrazna nesposobna džukela Vanja Marinković2 smecara Vanja Marinkovic i Sterling BraunVanja Marinković da se penzioniše, ovo je blamiranje već.Toliko se veliki pritisak srucio na njega u poslednje vreme, koji jednostavno nije u stanju da hendluje. I sad jos teza povreda da skroz upropasti sezonu. Definitivno nije zasluzio..Ne Vanja, nego ni jedan igrač ne zaslužuje ova posipanja govnima od likova za koje nisam siguran da su nekad vezali pertle na nekom treningu. Pazi ti te epitete, "bezobrazna džukela", "ne smije da odigra više ni minuta"...samo ne znam imaju li ove glave nekog morala da uopšte sada preispitaju svoje bljuvotine.Inače, ovo je opasan trend koji se uspostavio - shitting on players. I to počinje od tih rekla-kazala priča o taborovanju, licitiranju ko je u kom klanu (sećam se da je i Vanja bio u jednoj od tih priča), ko fejkuje povrede, a završava se preslišavanjem kod ćacija na šipci ili još gore - ovako.Svi koji na bilo koji način učestvuju u tom lancu govnarenja, bilo kao seratori, prenositelji ili gutači, zaslužuju smrad koji im time prirodno pripada.
January 24Jan 24 10 hours ago, Jimmy Kowalski said:Pogledao snimak, nazalost deluje kao ahilova.Inace, neki od komentara za Vanju iz 1/2:Vanja Marinković ne smije da odigra više nijedan minut u dresu Partizana.jebo vas vanja marinkovićVanja Marinković - zločin koji trajeBezobrazna nesposobna džukela Vanja Marinković2 smecara Vanja Marinkovic i Sterling BraunVanja Marinković da se penzioniše, ovo je blamiranje već.Toliko se veliki pritisak srucio na njega u poslednje vreme, koji jednostavno nije u stanju da hendluje. I sad jos teza povreda da skroz upropasti sezonu. Definitivno nije zasluzio..Pa čekaj matori, dok smo neki ovde odmah pisali da je jezivo da se zviždi Vanji i generalno svojim igračima na onoj tekmi, ti si bio u fazonu OBRADOVIC ZELJKO