Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

G_YZ-ZXWgAAJbZD?format=jpg&name=large

Pogledao snimak, nazalost deluje kao ahilova.

Inace, neki od komentara za Vanju iz 1/2:

Vanja Marinković ne smije da odigra više nijedan minut u dresu Partizana.

jebo vas vanja marinković

Vanja Marinković - zločin koji traje

Bezobrazna nesposobna džukela Vanja Marinković

2 smecara Vanja Marinkovic i Sterling Braun

Vanja Marinković da se penzioniše, ovo je blamiranje već.

Toliko se veliki pritisak srucio na njega u poslednje vreme, koji jednostavno nije u stanju da hendluje. I sad jos teza povreda da skroz upropasti sezonu. Definitivno nije zasluzio..

• Replies 12.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Kakav je Ostoja retard

Nije ni ovaj Pavle mnogo normalniji.

Edited by theanswer

27 minutes ago, Kreator said:

Opasno smarate sa tim bapskim forama "ako x ne gleda Partizan pobeđuje". Gledaću Partizan kad hoću i koliko hoću. Ako igraju jezivo kao što su igrali u I poluvremenu verovatno ću prekinuti gledanje ako se dovojno iznerviram. Niko ne treba nikome da brani da li će da gleda utakmicu ili ne.

Izvini, ali stvarno to što je April napisao ne treba da shvataš bukvalno. Još mi je luđe da to mora da se ističe lol

11 minutes ago, copkillah said:

Izvini, ali stvarno to što je April napisao ne treba da shvataš bukvalno. Još mi je luđe da to mora da se ističe lol

Svejedno, opasno smara ta glupost. Ko neka deca.

• Author

We cant have nice things (

Ja sam premotao i odgledao drugo poluvreme. Vanja, Pejn i Lakic su bili odlicni. Pejn je u jednom trenutku imao 5/7 za 3. Simpaticno mi je bilo koliko se iznervirao zbog pete licne, cupa sorc, ne sedi nego stoji, plus na kraju se bas radovao i skakao. Za mene, to je strast koju igrac mora da ima. Vidi se da mu je stalo.

A vidi njega..dusu tananu..pahulju neznu..neshvacenu..nedovoljno velicanu od sredine koja ga ne zasluzuje..

mnogo sam se smorio zbog Vanje, jbeš utakmicu i ovu usranu sezonu i ovu usranu ekipu. ahilova tetiva je ubica košarkaša, trebaće mu više od godinu dana da se vrati na teren i biće sporiji i manje pokretan, što je strašan hendikep za njegovu igru. vrlo je moguće da mu karijera nastavi Jaramazovom putanjom

u pčku mtrinu i sve

Sezona je prokleta kao i sve oko ovog kluba.

Ahilova je pakao, imam upalu iste koja me zeza 3 meseca već i to je blaga, a kamoli ruptura.

@Jimmy Kowalski

Đurović potpisao profi ugovor.

49 minutes ago, SNARC said:

A vidi njega..dusu tananu..pahulju neznu..neshvacenu..nedovoljno velicanu od sredine koja ga ne zasluzuje..

kulturan decko. nece da pravi guzvu a i mozda sedi na wc solji.

12 minutes ago, Milošica said:

@Jimmy Kowalski

Đurović potpisao profi ugovor.

U normalnim okolnostima bila bi fantasticna vest da potpises top prospekta. Decko je biser..

Kaže Mocart da su dogovoreni Tanasković i Miletić.

Za prvog sam ubeđen da će vam i u EL biti koristan, drugi je malo šminka statistika ali ok za trećeg centra.

Edited by Milošica

10 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Toliko se veliki pritisak srucio na njega u poslednje vreme, koji jednostavno nije u stanju da hendluje. I sad jos teza povreda da skroz upropasti sezonu. Definitivno nije zasluzio..

Ne Vanja, nego ni jedan igrač ne zaslužuje ova posipanja govnima od likova za koje nisam siguran da su nekad vezali pertle na nekom treningu. Pazi ti te epitete, "bezobrazna džukela", "ne smije da odigra više ni minuta"...samo ne znam imaju li ove glave nekog morala da uopšte sada preispitaju svoje bljuvotine.

Inače, ovo je opasan trend koji se uspostavio - shitting on players. I to počinje od tih rekla-kazala priča o taborovanju, licitiranju ko je u kom klanu (sećam se da je i Vanja bio u jednoj od tih priča), ko fejkuje povrede, a završava se preslišavanjem kod ćacija na šipci ili još gore - ovako.

Svi koji na bilo koji način učestvuju u tom lancu govnarenja, bilo kao seratori, prenositelji ili gutači, zaslužuju smrad koji im time prirodno pripada.

10 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Pa čekaj matori, dok smo neki ovde odmah pisali da je jezivo da se zviždi Vanji i generalno svojim igračima na onoj tekmi, ti si bio u fazonu OBRADOVIC ZELJKO