January 23Jan 23 komentar vajber kolege"bacili smo Uno kartu"oplakao samvideh samo minus 20ak na HTbravo.
January 23Jan 23 Pakleno, huge statement win za omalenog Penaroyu. Došao samo po velike skalpove. kKP je van zone ispadanja sa ovom pobedom.
January 23Jan 23 I Arijan se boji da je ahilova. Potpuno je u pravu Lukovski, surov raspored i nemanje vremena da se telo pripremi za najveće napore donosi jeziv broj najtežih povreda. Ovo mora da stane
January 23Jan 23 Komsije, od vremena vaseg generala ne mogu ocima da vas vidim... onda su ona 3 govnara svirale onaj nesportski faul i ja sam navijao za vas kao da ste zvezda.Sve cestitke, posebno u inat sudijama.
January 23Jan 23 Prekinuo da gledam meč posle prvog poluvremena, bilo mi mučno da gledam.Sad ću premotati od početka drugog poluvremena pa natenane da vidim kako smo ovo uspeli da dobijemo.edit: Jel to Džabari odstranjen od ekipe? Podržavam ako je tako. Edited January 23Jan 23 by Kreator
January 23Jan 23 Brate ta ahilova boli ko djavo a Vanja je odcutao, nadam se da je list, neki od onih glupih misica sa strane, a ne da Vanja ima visoki prag bola...