Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

dva puta po dve pobede ima li kraja

• Replies 12.1k
  • Views 620.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Fernando MVP, bice sjajno pojacanje za Metalac..

sta sam rekao. razbili smo ih kecman

Drugi naveci comeback u istoriji EL

ne gledah jebiga, stigao kući i video da počinje produžetak.......nisam imao nerava da gledam

sad vidim da smo se vratili sa minus 27 ziga

spektakl jbt

da smo umesto Džabarija i Šejka doveli Gordića i Miletića, verovatno bi bili i bolji. da ne pričam da ne bi koštalo 5 milki.....ne bi ni 0,5

Лепо је добити ове говнаре, па још уз овакав судијски критеријум, и након -27

Евролигашко искуство Калатеса, карактер и борбеност Лакића, Бонгина јаја, то је оно што нам треба а не разбијена банда која игра за себе.

Upravo odgledao. Svaka čast, velika borba. Ali Fernando...brate mili... Bori se ko lav, jeste, ali koliko grešaka.

Odstranjivanje Džabari Parkera polako počinje izgleda da se isplaćuje. Velika borba, zaslužena pobeda! Arijan Lakić, svaka čast. Šteta za povredu Vanje, valjda će se brzo vratiti na teren. Pejn isto odličan, Braun živnuo kad je video da mu ginu saigrači.

Lakicara +19 🔥🤘♥️

Danas je bila partizanstina, sa sve sudijama, povredom, bacanjem u aut, isključenjem ćelavog Španca. Niko ne čeka kontinuitet rezultata u ovom trenutku, ali možda smo neočekivano dobili trenera

1 minute ago, Kreator said:

Upravo odgledao. Svaka čast, velika borba. Ali Fernando...brate mili... Bori se ko lav, jeste, ali koliko grešaka.

Odstranjivanje Džabari Parkera polako počinje izgleda da se isplaćuje. Velika borba, zaslužena pobeda! Arijan Lakić, svaka čast. Šteta za povredu Vanje, valjda će se brzo vratiti na teren. Pejn isto odličan, Braun živnuo kad je video da mu ginu saigrači.

Ja verujem da zaista moras da budes tesko govno od coveka da dodjes negde, potpises nesto, uzimas cash, preuzmes na sebe obavezu i onda radis kao mrtvo puvalo..i zaista mislim da je lik kurton.

Ali mozda..samo mozda postoji neka daleka opcija da ga malo pomeri ovo sto se desilo veceras i da resi da se potrudi

izgleda da se polako pravi selekcija među igračima, ko hoće da igra i bori se ide u prvi plan, ko bi samo da prima platu van/klupa. jedino što Penjaroja može jeste da forsira i osloni se na one koji kapiraju da je ugovor posao koji obavezuje obe strane, a ne samo jednu

objektivna nevolja jeste što nemamo dovoljno igrača raspoloženih za fajt i borbu......ima da izginu Lakići dok primači plate lade muda

19 minutes ago, Ted said:

ne gledah jebiga, stigao kući i video da počinje produžetak.......nisam imao nerava da gledam

image.gif

ispravno

Lakic.jpg.webp

pogrešno

Parker_f.webp

42 minutes ago, Kreator said:

Prekinuo da gledam meč posle prvog poluvremena, bilo mi mučno da gledam.

Sad ću premotati od početka drugog poluvremena pa natenane da vidim kako smo ovo uspeli da dobijemo.

Ako bi mogao da nastaviš sa tom praksom, šta fali da gledaš dva sata kasnije

Cestitke. Zena i ja skakali kao omladina, ja pokazivao kitu sudijama, ona me gledala prekorno, veceras je u kuci Lee sve kako treba.

Na kraju se ispostavilo ono sto su neki grobari pricali od pocetka, tri trule jabuke napolje i eto tima.

Mozda biste mogli i da se dogovorite sa Bajernom da igrate u Minhenu do kraja takmicenja, vama te Fuenlabrade idu od ruke.

22 minutes ago, April said:

Ako bi mogao da nastaviš sa tom praksom, šta fali da gledaš dva sata kasnije

Opasno smarate sa tim bapskim forama "ako x ne gleda Partizan pobeđuje". Gledaću Partizan kad hoću i koliko hoću. Ako igraju jezivo kao što su igrali u I poluvremenu verovatno ću prekinuti gledanje ako se dovojno iznerviram. Niko ne treba nikome da brani da li će da gleda utakmicu ili ne.