January 15Jan 15 Pa šta ga boli dupe. Došao je da uzme pare a ne da pokuša da uradi nešto - ponaša se slično kao i igrači - došao na isto pojilo. Lepo je rekao juče da ne razmišlja da daje ostavku. 40, 50, 60, 70 razlike, boli ga kurac. Srećom da mu je ugovor do kraja sezone. Kancerčina raspala Ostoja ne razmišlja da ide a morao je da leti odmah posle odlaska Željka. Edited January 15Jan 15 by Kreator
January 15Jan 15 13 minutes ago, SNARC said:Mislis da Dzabari, Sterling i ova ostala ekipa jebivetara igraju kao qrac iz protesta sto je Ostoja predsednik ?To je jednako verovanju da cemo postati Luksemburg cim skinemo Vucica sa vlasti.Oni igraju za svoju statistiku (Jabari excluded). Tim nisu. Ne postoji pritisak na loptu, ne poštuju se osnovni odbrambeni principi. U napadu postoje dva čoveka koji sebi mogu da iskreiraju šut (Wash i Sterling, pa donekle i Payne).Vanja Marinković je sramota jedna ne mogu više očima da ga gledam. Zato sam se odmah i skenjao kad sam video da će ovaj nesrećni Penjaroja da nastavi sa njim kao kapitenom. Tu je sebi potpisao presudu.
January 15Jan 15 11 hours ago, Jimmy Kowalski said:Rada resetuje Penjaroju.3/3 za 3..Ispravio sam ti ovo
January 15Jan 15 Gde će se igrati meč protiv Hapoela? Arena ili pionir?Možda razmišljaju da predaju meč. Bolje im je odmah -20 nego na utakmici da se trude da bude makar ispod 40. Plata iovako kaplje i igračima i treneru, ne moraju da se cimaju. Edited January 15Jan 15 by Kreator
January 15Jan 15 Još jedan sramotni podatak :Naime, Partizan je poražen 104:66, što je najveća razlika (38) kojom su crno-beli izgubili na domaćem parketu u istoriji. Prethodni neslavni rekord držao je poraz od Ulkera davne 2006. godine, kada je Partizan izgubio 100:64. basketballsphere.comPartizan doživeo treći najveći poraz u istoriji i oborio...Partizan je u debaklu protiv Olympiacosa oborio negativni rekord, koji se tiče poraza sa najvećom razlikom u Evroligi.Sram ih bilo. Čim se oporave od tih lažnih povreda najuriti tu neradničku bagru u metalac a može i vanja nekapiten sa njima, komotno. Trenera isplatiti do kraja sezone, samo ga skloniti sa klupe. Ali mora pre svega kancer ostoja da ide.
January 15Jan 15 Evo Vam i jedna dobra doskočica, kad već volite iste :https://www.instagram.com/reels/DTgdU5wiNzv/
January 15Jan 15 1 hour ago, SNARC said:Mislis da Dzabari, Sterling i ova ostala ekipa jebivetara igraju kao qrac iz protesta sto je Ostoja predsednik ?To je jednako verovanju da cemo postati Luksemburg cim skinemo Vucica sa vlasti.Ne igraju kao kurac iz protesta što je Ostoja predsednik, neko igraju kao kurac samo zato što je Ostoja predsednik. Ova ekipa neradnika je oterala najboljeg trenera u istoriji evropske kosarke i iluzorno je verovati da neki Penjaroa ili bilo ko može u ovakvoj atmosferi u klubu bilo šta da uradi. Ostoja je taj koji je morao da zaštiti trenera i klub i da se postara da ovakva atmosfera među igračima bude nemoguća. KOliko god bizarno zvučalo, kad Ostoja i klub ne stanu na Željkovu stranu u nekim ozbiljnim (zadržavanje nekih igrača, dovođenje igrača bez znanja trenera..), pa i nekim bizarnim situacijama (jebeni čarter let...), onda je to jasna poruka igračima da mogu da rade šta hoće. Pri tom su ti igrači preplaćeni i zaštićeni. Ajde Džabari, on je neko ime u košarci i verovatno je preuzet ugovor, ali dati 2,5 miliona za Miltona, je za oduzimanje poslovne sposobnosti. Dokupljivanje igrača u toku sezone, povećanje plate nekim igračima... to su sve faktori koji utiču na ekipu.Za Miltonovih 2,5 miliona je letos moglo da se bira od proverenih igrača koji igraju godinama u Evropi. Ti dozvoliš sebi da ključne pozicije popunjavas neposredno pred takmičenje, ili kad je već takmičenje počelo. Ko je kriv, ako ne Ostoja? Ostoja se u sve mešao i za sve pitao osim za ono što je njegov posao. Ako je mogao da dovede Osetkovskog bez znanja Obradovića, ako je mogao da pusti neke igrače protiv Obradovićeve volje, onda je mogao da Obradoviću stavi na sto pare i kaže da mora da ih potroši do 15.09. i to je to. A ne da se tim popunjava i krpi do decembra (i to krpis pleja i centra). Ali činjenica da predsednik kluba ne odgovara na trenerove pozive dovoljno govori.Ovo sad je rasturanje kluba, uništavanje imidža i poseravanje na tradiciju. A to radi isključivo Ostoja time što neće da se skloni. Imamo klub u kome predsednik ne sme da se pojavi u hali, ali ne da tu poziciju, jer mu ne dozvoljavaju iz stranke da se povuče.I ti sad u klubu imaš igrače sa nenormalnim platama, koji su svesni da u Partizanu nemaju budućnost, a neki od njih imaju i ugovore za sledeću sezonu. I logično je da će gledati da nabiju statistiku da bi mogli da se udome u neki EL klub i bar zadrže platu koju su neopravdano imali u Partizanu. A realno EL klubove zabole za to kako se ti igrači ponašaju u Partizanu, jer za razliku od Partizana te klubove ne vode SNS beskičmenjaci. Kurac moj će u Olimpijakosu Tajrik da se hvata za primicač svaki put kad Milutinovu legne duplo veća plata na račun
January 15Jan 15 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Miltonovih 2,5 miliona dolara je zbirno za 2 sezone..spoiler„Budžet za bruto plate igrača povećan za 35,9 odsto u odnosu na prošlu sezonu. Kao najveća dva pojalčanja dovedeni su Džabari Parker i Šejk Milton, ta dva ugovora su nam uzela 10.000.000 dolara bruto novca za dve sezone. Znači po 5.000.000 dolara po sezoni.. Sve ove cife potvrđene od strane dve revizije – državne i Evroligine“, dodao je Ostoja Mijailović. Edited January 15Jan 15 by Uskebasi
January 15Jan 15 On ce dobiti 2,5 miliona za 2 sezone. To je njegova plata. Kod nas su plate neto. Kada hoce da zamuti pricu, onda Ostoja se prebacuje na bruto brojke..
January 15Jan 15 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said:On ce dobiti 2,5 miliona za 2 sezone. To je njegova plata. Kod nas su plate neto. Kada hoce da zamuti pricu, onda Ostoja se prebacuje na bruto brojke..Nije da je mnogo bitno u celoj priči, ali upravo je Telesport pisao o nekih 1.2/1.3 miliona kad je Milton dolazio.
January 15Jan 15 2 minutes ago, Milošica said:Nije da je mnogo bitno u celoj priči, ali upravo je Telesport pisao o nekih 1.2/1.3 miliona kad je Milton dolazio.Pa bitno je, jer je Ostoja na onoj konfi pokrenuo taj bruto spin o 5 miliona za dva igraca (Parker i Milton), pa onda to prenosi dalje onaj smrad Jakovljevic i onda ljudi pocnu da ponavljaju kako smo dali 5 miliona za 2 igraca. Ostoja kriv sto je davo, jer Zeljko i Zoran preplacuju neke levake iz NBA..
January 15Jan 15 Bitno je u tom kontekstu, nego hoću reći meni nije bitno da li je prosuto 1.5 ili 2.5 ako igrač igra loše, kao što mi nije bitno jel 1.5 ili 2.5 kad igrač igra dobro. Ogromne su sume svakako.A da Ostoja manipuliše, to stoji.I Nilikina nagoveštava nešto:Upitan je i zbog čega je napustio Partizan."Neću da pričam o političkim stvarima. Mnogo toga se dešavalo, mnogo toga je rečeno. To je prošlost. Fokusiran sam na budućnost. Kao što sam rekao, fokusiran sam na svoj tim i to je glavni cilj. Imam mnogo prijatelja u Partizanu i videti ih kako prolaze kroz težak period nije zabavno. Moj cilj je novi početak sa Olimpijakosom i potpuna posvećenost našim ciljevima" Edited January 15Jan 15 by Milošica
January 15Jan 15 Mozda sam naivan ali zaista ne verujem da je Ostoja znao do skoro ko je Dzabari Parker..Milton ili ko nam vec ide na qrac ovih meseci..Jbt, zvuci kao da ga branim ali ja samo ne zelim da se skidaju krajevi vec da ee sustinski resi problem. Polupismeni dilkani iz ko zna kakvog geta se poseravaju po decenijama mukotrpnog sticanja ugleda koji je Partizan gradio..Ako dodje neki koji ce u najavi da kaze "Cim postanem predsednik ova trojica kurtona lete iz kluba i cao" taj ima moju podrsku. Sve ostalo je presipanje iz supljeg u prazno.
January 15Jan 15 20 minutes ago, Jimmy Kowalski said:On ce dobiti 2,5 miliona za 2 sezone. To je njegova plata. Kod nas su plate neto. Kada hoce da zamuti pricu, onda Ostoja se prebacuje na bruto brojke..To onda znači da i Džabari dobija 2,5 miliona za dve sezone?