January 14Jan 14 Neko lepo rece, one 4 pobede sa ovom ekipom dokazuju koliko je Zeljko dobar trener...
January 14Jan 14 49 minutes ago, Ted said:nije ovo bilo toliko loše. igrači su još uvek opijeni talasom slobode koji je zavladao odlaskom trenera koji nije poštovao njihova ljudska prava. Ne treba zanemariti ni ovaj nagli talas otopljenja koji itekako ume da utiče na osobe sa hroničnim oboljenjima
January 14Jan 14 45 minutes ago, Johny said:Neko lepo rece, one 4 pobede sa ovom ekipom dokazuju koliko je Zeljko dobar trener...Ma jebo ih onaj ko ih doveo
January 14Jan 14 1 hour ago, Johny said:Neko lepo rece, one 4 pobede sa ovom ekipom dokazuju koliko je Zeljko dobar trener...ocokoljic ima 2 pobede na 4 tekme valjda.
January 14Jan 14 1 minute ago, uini said:ocokoljic ima 2 pobede na 4 tekme valjda.3, ako računaš Kristinu
January 14Jan 14 35 minutes ago, dragance said:Karmajao šta li ćeš tek da kažeš kada budeš saznao za narikače
January 15Jan 15 Možemo da pišemo (ne)duhovite doskočice dokle hoćemo. Klub mora izaći iz ćorsokaka - skot ostoja mora da leti iz kluba. Kako i kada, niko ne zna.
January 15Jan 15 Mislis da Dzabari, Sterling i ova ostala ekipa jebivetara igraju kao qrac iz protesta sto je Ostoja predsednik ? To je jednako verovanju da cemo postati Luksemburg cim skinemo Vucica sa vlasti.
January 15Jan 15 Ne mislim. Rekao sam već šta mislim i šta po meni treba da se uradi. Koliko je to realno ne znam.
January 15Jan 15 Interesantno je da manje vise iste stvari pričaju i Penjaroja i Obradović. JEbeno neverovatno,