January 12Jan 12 1 hour ago, Ted said:takođe treba se manuti ovih pivikavača na Evropu i ekipe koja pristiže iz NBA u sred sezone, sa neispunjenim snovima da igraju tamo, a koji su po nuždi ovde. dovoditi strance koji igraju po Evropi i imaju predstavu u kakavom takmičenju učestvuju, kakava su pravila. neafirmisani, još bolje, pod uslovom da hoće da grizuPotpis. Ta kupovina na nevidjeno mi je najveći majndfak. Ja kapiram da je to deo usuda malih ekipa - da moraju da se kockaju sa takvim igračima, al mislim da je to postalo preterano - kupi ga, jebo mu pas mater, al nemoj da ga platiš djavo i po i nemoj da dižeš hajp ko da si doveo Majkla Džordana. Jako mi je drago da dolazi Tanasković. Odličan igrać - brine me što to može da znači da će da najure Parkera ili Pokuševskog. Ovo prvo je super, a ovo drugo je tragedija. Plus, nisam siguran koliko je ovaj Penjarojin izbor. To isto može da bude problem.
January 12Jan 12 7 hours ago, steins said:Kako je bre ovaj nesrećnik uspeo da polomi kost u šaci? Jel boksovao?Ovo može da mu bude ogroman problem ako je suterska rukaGledao sam malore snimak jer nisam juče tekmu i baš obratio pažnju - na početku 7.min, u prvih 15 sekundi kontakta sa loptom, odručuje levu da zaštiti desni dribling (dodiruje njihovog beka ali nema nikakve dinamike u tom kontaktu), okreće se u levi i uručuje loptu posle dva driblinga. Hvata se za levu ruku i gleda je. To ponavlja posle svakog prekida ali uredno igra, šutira (maši) i ide na ulaze. Na poluvreme ide bez ičega na toj ruci, a nisam video da se vratio na parket u drugom.Tako da mislim da je uspeo da polomi kost driblingom (ako je leva)
January 12Jan 12 Penjaroja nije toliko bitan ovde. Bitno je da klub zauzme stav o tome kako želi da izgleda i koja mu je transfer politika. Ako hoćemo da se razlikujemo od konfekcijskih timova to ima cenu. Ne u novcu, jeftinije je svakako, već u tome da se svesno opredeljuješ za ulogu underdoga i nekoga po će da vreba iz prikrajka, da hvata na ludačku energiju, motiv, domaći teren. To nije lako, ne smeš da budeš previše ispod nivoa konfekcije jer će da te škartiraju iz EL.Navijači Partizana, bar prema mom mišljenju, većinski ne žele konfekcijski tim. Najpe, ne možeš da dobiješ tu trku sa raznim Hapoelima, Grcima, Turcima, Špancima. Možeš da izgledaš kao neka sirotinjska verzija tih ekipa (a ako i ubodeš igrača sledeće sezone će da ga potpiše neko od tih koje ne mmožeš da dohvatiš), da besomučno menjaš rostere svake sezone, vrtiš ove uslužne Amere što oridiniraju po Evropi i kockaš se sa raznim ridžektima iz NBA. Pa te jednom usere i napraviš neki rezultat, a onda te nema nigde 7 godina. I tako.Ako hoćeš da gradiš brend kao specifičan, onda moraš po nečemu da se razlikuješ od najveće većine. Ne možeš da se razlikuješ po tome što ćeš da budeš bogatiji od njih, jer nisi i nećeš nikad biti. Možeš da se razlikuješ po tome što ćeš biti zajeban po nekom drugom osnovu. Ko nekad u staroj Jugi kad se išlo na gostovanja nekom Lovćenu, pa moliš Boga da se izvučeš odatle nekako i znaš da češ krv da propišaš da pobediš iako imaš tri puta veči budžet i objektivno si bolji. Taj neki fazon.KKP je trenutno konfekcija, imao je specifičnost u treneru koji nije bio bilo ko, ali njega su igrači uspeli da oteraju a i uprava se nije nešto bunila. Više nisi specifičan po bilo čemu, obična konfekcija, serijska proizvodnja, gomila nemotivisanih i polumotivisanih Amera, bez krvi, bez želje. Poso je poso, mora da se odradi, ni ja ga ne volim al od nečega mora da se živi, taj rad.Mora da se vrati krv u krvotok, košarkaška publika na tribine, pozeri aut, na teren igrači koji hoće da se bore, cepaju kolena. Neki miks domaćih koji su naši i ne treba da im se pojašnjava i da ih se tetoši i stranaca iskopanih negde ispod radara koji imaju motiv da se pojave na velikoj sceni i tamo nešto naprave. Možeš da imaš eventualno jedno nekakvo ime, da se to začini. Pa udri. Vremenom ćeš da postaneš privlačan upravo igračima kakvi ti trebaju, oni će tebe da nađu, nećeš uvek morati ti njih da tražiš Edited January 12Jan 12 by Ted
January 12Jan 12 1 hour ago, Ted said:KKP je trenutno konfekcija, imao je specifičnost u treneru koji nije bio bilo ko, ali njega su igrači uspeli da oteraju a i uprava se nije nešto bunila.Ja prosto moram da se osvrnem na ovo i da kažem da je taj trener i začetnik konfekcijske™ ere u KKP.
January 13Jan 13 Велико је питање на шта ће личити уопште европска кошарка од сезоне 27/28. Биће ту тектонских промена рекло би се, незахвално је сада било шта планирати на дуже стазе. Ако та Нба Европа заживи како су замислили, ако пребегну поједини евролигашки тимови, плус те нове франшизе заиста улете одмах с озбиљном кинтом, то што остане од Евролиге би лако и брзо могло да се сурва на неки ниво Еврокупа тренутног.Тако да би ускоро, хтели не хтели, могли да се вратимо домаћој основи, крвавим коленима, плеј и центар странци, остало клинци и терај.. Ехх то Дулетово време 🖤
January 13Jan 13 ne može da se vrati Duletovo vreme. ali zato može da dođe NBA vreme u Evropu, odnosno da košarka u Evropi postane opasan smor, sa suludim novcima, unificiranim timovima/franšizama, isforsiranim hajpom itd. no dobro, napokon će stanovnici Mančestera imati priliku da gledaju košarku, nešto o čemu su mašatali decenijama i što sa nestrpljenjem čekaju. a i mi se svi radujemo za njih, svaki pošten Evropljanin želi sreću stanovnicima Mančesteranadam se da će ta akcija da propadne. postoji nba i postoji košarka u ostatku sveta. nba bi trebao da ostane tamo gde je, koliko vidim sasvim joj dobro ide
January 13Jan 13 Nisam bas u prilici da pazljivo pratim, samo sam primetio da brat Kalates ima 50% za 2, 60% za 3 i 12% bacanja u aba, kakav bogotac
January 13Jan 13 Partizan dočekuje pirejske crveno-bele u sredu od 19 časova i 30 minuta, a Joan Penarroya je govorio pred taj meč.“Plan je da odigramo dobru utakmicu, Olympiacos ima odličan tim godinama, borio se za titule, ima odličnog trenera, iskusne igrače, dobar tim na oba kraja terena. Moramo da odigramo dobro kako bi se takmičili – ne samo 20 ili 30 minuta, već svih 40”, započeo je španski stručnjak,Nije samo Shake Milton taj koji će biti odsutan.“Jabari Parker neće igrati, ima problem sa, ne znam, levim ili desnim stopalom . Sterling Brown je bolestan, neće igrati sutra. Ostali su dobro, ali Shakea Miltona očekuje duža pauza. Mora da ide na operaciju.”Baš zbog te operacije, Partizan opet izlazi na tržište.“Da. Veoma je teško na tržištu trenutno, ali moguće je naći i izabrati igrača. Klub traži.”Bliži se i povratak Carlika Jonesa.“Carlik je okej, ali potrebno mu je vreme. Nadam se za tri ili četiri nedelje”, istakao je Penarroya.Uočen je trener crno-belih na vaterpolo utakmici Srbije i Španije.“Dobra utakmica, iz Tarase sam gde je vaterpolo veliki sport. Velika pobeda Srbije. Ako bude finale Španija – Srbija, ići ću ponovo da gledam.”basketballsphere.comJoan Penarroya potvrdio: Partizan na tržištu, traži se za...Partizan ponovo izlazi na košarkaško tržište, potvrdio je trener kluba Joan Penarroya pred okršaj sa Olympiacosom.
January 13Jan 13 Barcokasova izjava pred sutrašnji meč :Georgios Bartzokas, trener Olympiacosa, govorio je pred 22. kolo Evrolige u kojem njegov tim gostuje Partizanu.Georgios Bartzokas se osvrnuo na crno-bele koje je detaljno analizirao.“Partizan je oslabljen ako se gleda njegova pozicija na tabeli. Ali ako neko pogleda roster i, naravno, kvalitet igrača, sigurno se pita kako je to moguće. To je ekipa koja je do sada pokazala da nije kompaktna, odnosno kao da puštaju utakmicu kada se odvija u smeru koji im ne odgovara.Ali imaju talenat, imaju veoma dobrog trenera i, naravno, utakmice u Beogradu su uvek posebne i za Olympiacos, ali posebno za njih, tako da ne očekujemo ništa drugo osim veoma teškog meča”, istakao je na početku grčki strateg.Potom se osvrnuo i na stanje u svojoj ekipi kojoj se vratilo nekoliko povređenih igrača.“Nema Montea Morrisa, ali ostali su dostupni. Naravno, nema ni Tyriquea Jonesa, koji ne može da igra ovu utakmicu. Ali imamo veoma dobar roster. Vratio se Tyson Ward, u sastavu je i Shaquielle McKissic. Generalno mislim da dobro treniramo, u poslednje vreme igramo dobro, pa ako nastavimo uzlaznom putanjom, bićemo veoma težak protivnik za svakoga.Vratio se Frank Ntilikina, igraće. U sastavu je i igraće. Pokušavali smo u prethodnim utakmicama, kada smo imali samo jednog plejmejkera (Thomas Walkup) i on nije mogao da igra 40 minuta, da koristimo neke postave sa bekovima i krilima koji bi nam pomogli da ubrzamo igru. Ne mislim da neko može da kaže da je dobro nemati ‘jedinicu’. Naravno da je bolje imati tri i smatramo da su sva trojica veoma dobri, i nadamo se da će sva trojica biti na raspolaganju”, zaključio je Georgios Bartzokas.Olympiacos i Partizan se u Beogradu sastaju u sredu od 19 časova i 30 minuta.basketballsphere.comGeorgios Bartzokas o Partizanu: Kao da puštaju utakmicu k...Georgios Bartzokas, trener Olympiacosa, govorio je pred 22. kolo Evrolige u kojem njegov tim gostuje Partizanu.
January 14Jan 14 trebalo.....al to je bilo u vreme kad se mislilo da će utakmica nešto značiti i da će naši da popune halu i plate karte leposad smo više u fazonu da bi najbolje bilo da se igra u školskoj sali u Brusu i da nema prenosa ni navijačaevo i Barcokas se čudom čudi (test iznad)......pristojan način da kaže ja nemam pojma koji je vama kurac i šta radite Edited January 14Jan 14 by Ted
January 14Jan 14 Just now, Jimmy Kowalski said:Ne mogu ljudi da se probiju po nerasciscenim putevima..Ovo je duboko Edited January 14Jan 14 by Milošica