January 19Jan 19 Mora i španac da zaradi platu, a i realno češkanje i timarenje nije dalo rezultat, još se lik sprda na svoj performans kvalifikujući se kao jedan od najboljih igrača evrolige. Krajnje vreme neki rezovi da se odrade, doza ozbiljnosti i profesionalizma unese. U suprotnom ne treba ni trener, ni publika, ni utakmice da se igraju, samo plata da leže. Odstranjivanje trule jabuke ne mora da izazove sindikalnu reakciju, čak štaviše, bude pozdravljena od onih koji pošteno rade posao.
January 19Jan 19 Буквално, послати га на позајмицу у Металац или који клуб нам је сад филијала немам појма, па нек се тамо зајебава.24 разлике у просеку губимо последњих седам утакмица, изгубиш 40 разлике код куће након шест срамотних мечева пре тога и ником ништа.Онај смрад Остоја пропао у земљу, ћелави Каталонац не зна где удара.. Па јбт покажите неку реакцију, дај Лакића 40 минута следећи меч, нек играју они који хоће да играју, ко неће или хоће да игра за себе нек се тера у курац више, оволико можемо да губимо и са Бошњаковићем и Мијаиловићем у тиму.
January 20Jan 20 ne vidim neko rešenje trenutno, kada je EL u pitanjupreviše je to ozbiljna liga i kvalitet da bi moglo klaj-klaj da se prođe, a da se ne blamiraš teško i vežeš 20 poraza. klaj-klaj može u abi i to dok se ne spoje grupe, pa krenu tekme sa Cedoli, Budućnosti, Zvezdomu teoriji, rešenje bi bilo da se nakako ponovo raspali vatra među igračima i da se nađe motiv i enegrija da se igra na višem niovu. to sada deluje kao bajka. manje pritužbi na zdravstveno stanje ima u staračkom domu, stalno nekome nešto fali, misteriozne povrede, bolovi, zatezanja, nikome se ovde ne igra i verovatno bi svi najrađe da odu i da završe sezonu. motiv je na nivou Nemačke armije januara 1943. u okolnini Staljingrada
January 20Jan 20 On 19. 1. 2026. at 18:44, Jimmy Kowalski said:Nece daleko dogurati bacanjem igraca pod autobus.Ne znam što bi to sad počelo da bude problem.
January 20Jan 20 16 minutes ago, Vasilij Zajcev said:Ne znam što bi to sad počelo da bude problem.Za njega je sad problem..
January 20Jan 20 Pun mi je kurac ovog sa Arene. Fali Dvejn VašingtonFali Dvejn VašingtonVodi ga kući, jebote on