Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

3 minutes ago, smooth.Op said:

Samo su dva čoveka bila u klubu tada i sada. Ostoja Mijailović i Aca Matović. A poprilično sam siguran da nije do Ace Matovića

Ali Ostoja je bio i u vreme Trinkija i Žoca think

• Replies 12.1k
  • Views 620.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

gledati nekoga kako gleda utakmicu deluje kretenski. ali nije loše ukoliko želiš da izbegneš da gledaš samu utakmicu. kao npr. Partizan-Oly juče. a ne možeš da ne gledaš, pošto imaš vremena i nisi zauzet i đavo ti ne da mira da radiš nešto drugo, a znaš da je tekma u toku. u toj varijanti možeš da gledaš/slušaš nekoga kako pizdi umesto tebe i prima talase neprijatnosti u facu. a tebe tek okrznu

lepo sam ovo objasnio. moraću i da probam u praksi dal stvarno tako radi. biće prilike sa našim kkp, kolko u sledećoj tekmi

Edited by Ted

8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Valjda da postoji sistem klub ne bi zavisio isključivo od trenera? Mislim bilo bi boljih i lošijih sezona ali ne bi bilo ovakvih raspada i provalija nakon odlaska dominantne trenerske figure. A čiji je posao da stvori sistem? Rekao bih baš tog što drži konferencije nakon dve pobede i kači iksiće i štikliće u V-2 powerpoint prezentacijama, a sad ne sme ni u halu da dođe.

4 minutes ago, Ted said:

gledati nekoga kako gleda utakmicu deluje kretenski. ali nije loše ukoliko želiš da izbegneš da gledaš samu utakmicu. kao npr. Partizan-Oly juče. a ne možeš da ne gledaš, pošto imaš vremena i nisi zauzet i đavo ti ne da mira da radiš nešto drugo, a znaš da je tekma u toku. u toj varijanti možeš da gledaš/slušaš nekoga kako pizdi umesto tebe i prima talase neprijatnosti u facu. a tebe tek okrznu

lepo sam ovo objasnio. moraću i da probam u praksi dal stvarno tako radi. biće prilike sa našim kkp, kolko u sledećoj tekmi

Ma ja mislim da to niko ne gleda, vec pusti paralelno sa TV, da bi slusao Lukine rantove. Valjda je ljudima tako zanimljivije i lakse da prate, kao da nisu sami dok gledaju, pa se zajedno nerviraju..

55 minutes ago, freemason said:

Valjda da postoji sistem klub ne bi zavisio isključivo od trenera? Mislim bilo bi boljih i lošijih sezona ali ne bi bilo ovakvih raspada i provalija nakon odlaska dominantne trenerske figure. A čiji je posao da stvori sistem? Rekao bih baš tog što drži konferencije nakon dve pobede i kači iksiće i štikliće u V-2 powerpoint prezentacijama, a sad ne sme ni u halu da dođe.

Sistem možda postoji u NBA ili u nekom timu nemačke lige. Na Balkanu, a pogotovo kod nas se neguje kult trenera. Evo i sad, ko se najviše priziva, sistem ili Sale Đorđević? Još jedna monolitna figura, koja bi nesumnjivo donela veliki hajp, ali i potencijalnu veliku prazninu nakon odlaska.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

I obojicu je indirektno oterao.

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

On je kriv što je DavO

6 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

evo ja npr

ss1

gledao sam kkp i kad je obradović bio u železničaru, a splavovi mi nisu omiljeno mesto za doživljaj ekstaze

instagram imam, to stoji

image.gif

Kapiras da potvrdjujes sta sam napisao - kosarkaska publika je gledala Partizan i pre Obradovica. To sa skupim kartama je dovelo uglavnom splavaraku seljanu, a kome se navijacki hype dize na ime, taj ne treba ni da navija.. Stara prica o idolopoklonstvu s jedne, i egomanijastvu s druge strane.

On 14. 1. 2026. at 21:30, Jimmy Kowalski said:

Kad bi imali jos 4 Duena, davali bi preko 100 poena..

Ja sam ubeđen da on tako i razmišlja.

Nakon tekme tačno mogu da ga zamislim kako propoveda da je on svoje obavio i oplodio protivnika, a da su svi ostali zakazali i krivi za rezultate.

3 hours ago, Have_Fun said:

Ja sam ubeđen da on tako i razmišlja.

Nakon tekme tačno mogu da ga zamislim kako propoveda da je on svoje obavio i oplodio protivnika, a da su svi ostali zakazali i krivi za rezultate.

Dobro se šibao!

On 14. 1. 2026. at 21:30, Jimmy Kowalski said:

Kad bi imali jos 4 Duena, davali bi preko 100 poena..

oooooo, da.......sinoć bi bio rezultat 112-178

imamo sezonu za pamćenje......potpuni opozit sezone Fuenlabrada, koja se završila u Istanbulu. od spektakularne Roki Balboa sezone gde se underdog penje na vrh Evrope, do ovog poloma i raspada o kome će se pričati dugo

nekih igrača mi je jako žao, al to je samo moj lični utisak. konkretno mislim na Vanju, imam utisak da čovek hoće u zemlju da propadne i da mu je svaki trenutak ove sezone tešak pakao. zato što ima svest šta se dešava, prisutan je uživo, a zna i gde se nalazi i kako bi trebalo da bude. pri tome ne sme ništa da kaže, niti ima moć i autoritet da nešto bitnije promeni, a natovarena mu je i kapitenska traka. možda preterujem ili loše cenim, al sam u fazonu da on kad dođe kući prvo se isplače, pa nastavi dalje. većini ovih teletabisa je sve jedno, njemu nije

u svakom slučaju ne bih prema njemu bio strog......jedan od retkih koji bi mogao/trebao da ostane

Edited by Ted

Bravo Uroše Mijailoviću. Zbog tebe jedino vredi gledati ovaj meč protiv Igokee.

Edited by Kreator

54 minutes ago, Ted said:

imamo sezonu za pamćenje......potpuni opozit sezone Fuenlabrada, koja se završila u Istanbulu. od spektakularne Roki Balboa sezone gde se underdog penje na vrh Evrope, do ovog poloma i raspada o kome će se pričati dugo

Tada underdog a sada doggy style fantom

Koliko smo moćni wub