January 15Jan 15 5 minutes ago, Milošica said:Bitno je u tom kontekstu, nego hoću reći meni nije bitno da li je prosuto 1.5 ili 2.5 ako igrač igra loše, kao što mi nije bitno jel 1.5 ili 2.5 kad igrač igra dobro. Ogromne su sume svakako.A da Ostoja manipuliše, to stoji.I Nilikina nagoveštava nešto:Upitan je i zbog čega je napustio Partizan."Neću da pričam o političkim stvarima. Mnogo toga se dešavalo, mnogo toga je rečeno. To je prošlost. Fokusiran sam na budućnost. Kao što sam rekao, fokusiran sam na svoj tim i to je glavni cilj. Imam mnogo prijatelja u Partizanu i videti ih kako prolaze kroz težak period nije zabavno. Moj cilj je novi početak sa Olimpijakosom i potpuna posvećenost našim ciljevima"Naravno, ali vise upada u oci ako igrac igra lose, a preplacen je. Nije bez veze Ostoja poturio taj spin, navijaci se pecaju na te price. To je isto kao sto je Ostoja poturio onaj spisak sa platama svih igraca i trenera, da bi ispalo da Zeljkova ljubav ima jako visoku cenu. Ljudi vide brojke, ali ne znaju na pimer da je to bio kraj godine kada su se Zeljku isplatile i zaostale plate, posto cesto bude problem da nema para za sve kada treba isplatiti.
January 15Jan 15 2 hours ago, Kreator said:Evo Vam i jedna dobra doskočica, kad već volite iste :https://www.instagram.com/reels/DTgdU5wiNzv/kakav štakor
January 15Jan 15 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Naravno, ali vise upada u oci ako igrac igra lose, a preplacen je. Nije bez veze Ostoja poturio taj spin, navijaci se pecaju na te price.To je isto kao sto je Ostoja poturio onaj spisak sa platama svih igraca i trenera, da bi ispalo da Zeljkova ljubav ima jako visoku cenu. Ljudi vide brojke, ali ne znaju na pimer da je to bio kraj godine kada su se Zeljku isplatile i zaostale plate, posto cesto bude problem da nema para za sve kada treba isplatiti.E jes sad pecanje. Prvo, kod nas je relativno mala razlika izmedju neto i bruto zarade sportista. Drugo, onaj spisak zarada je realan (realna je i opravdana Željkova zarada) jer se prijave zarada vrše za mesece kada su dospele, a ne za mesece kada su isplaćene. Tako da sve da je nekome 10 zarada isplaćeno 30.12. isplatna lista bi sadržala samo zaradu za decembar mesec (tako je i za sve druge zaposlene u Srbiji)
January 15Jan 15 to sa Željkovom platom je bilo obično budalašenje i pravljenje vesti tamo gde je nemane postoji čovek u Srbiji ili bilo gde koji je mislio da Željko radi sa mizerne pare. niti bi bilo normalno da radi, niti bi klub to trebao da prihvati sve i da je Željko tako hteo. ako ne želi novac, neka donira ili poklonisiguran sam da vajni kritičari Željkove plate u sopstvenom životu i karijeri uvek gledaju kako da rade za malo novca ili bez novca i da se generalno gade visokih plata i materijalnih dobara (sve Diogen do Diogena). ako je tako, kritika je je osnovana. jedini fazon je u tome što takav čovek gotovo da ne postoji, a sasvim izvesno ne postoji među onima koji su naricali nad visinom plate Edited January 15Jan 15 by Ted
January 15Jan 15 Mislim da su komentari na platu bili u kontekstu one priče 'mogao da radi bilo gde u Evropi, ali došao da vadi voljeni KKP iz govana'. Na kraju ispade da je bio plaćen kao i bilo gde u Evropi. Opet, koliko god da je bio plaćen, sve je debelo opravdao i otplatio time što je vratio hajp među navijače i prodao nezapamćen broj skupih sezonskih.
January 15Jan 15 7 hours ago, Kreator said:Pa šta ga boli dupe. Došao je da uzme pare a ne da pokuša da uradi nešto - ponaša se slično kao i igrači - došao na isto pojilo. Lepo je rekao juče da ne razmišlja da daje ostavku. 40, 50, 60, 70 razlike, boli ga kurac. Srećom da mu je ugovor do kraja sezone. Kancerčina raspala Ostoja ne razmišlja da ide a morao je da leti odmah posle odlaska Željka.U svim vestima na koje sam naleteo je pisalo da je potpisao ugovor do kraja sledeće sezone.
January 15Jan 15 Pa teško da je mogao biti plaćen toliko bilo gde drugde, možda eventualno u Atini ali je i to veliko pitanje na koje možda dobijemo odgovor za par meseci. I to sa nezamćenim brojem skupih karata je takođe dosta 1 nesportski kriterijum. Može da važi za Prijovićku i Karleušu ali za ovo o čemu ovde pišemo nema neku vrednost. A ne znam ni o kakvom (izgubljenom) hajpu pišeš...par soma prave košarkaške publike je kupovalo te, zaistinu dosta jeftinije, karte i kad je ekipu vodio fuckin' Pera Božić. Ovo sad je neka potpuno nova publika, koja je s Obradovićem po prvi put uživo odgledala košarkašku utakmicu, a svoj hype su do tad doživljavali po splavovima i na instagramu.
January 15Jan 15 10 minutes ago, Heaviside said:U svim vestima na koje sam naleteo je pisalo da je potpisao ugovor do kraja sledeće sezone.Potpisao je Penjaroja na godinu i po. Niko živ pa ni on ne bi prihvatio samo angažman u ovakvoj situaciji do kraja sezone.
January 15Jan 15 Videh Luku iz Luke i Kuzme kako je imao neki meltdown sinoć. Je l' stvarno toliko loše ili njemu nije dobro?
January 15Jan 15 3 minutes ago, Vasilij Zajcev said:I to sa nezamćenim brojem skupih karata je takođe dosta 1 nesportski kriterijum. Može da važi za Prijovićku i Karleušu ali za ovo o čemu ovde pišemo nema neku vrednost. A ne znam ni o kakvom (izgubljenom) hajpu pišeš...par soma prave košarkaške publike je kupovalo te, zaistinu dosta jeftinije, karte i kad je ekipu vodio fuckin' Pera Božić. Ovo sad je neka potpuno nova publika, koja je s Obradovićem po prvi put uživo odgledala košarkašku utakmicu, a svoj hype su do tad doživljavali po splavovima i na instagramu.evo ja nprgledao sam kkp i kad je obradović bio u železničaru, a splavovi mi nisu omiljeno mesto za doživljaj ekstazeinstagram imam, to stoji
January 15Jan 15 2 hours ago, Heaviside said:U svim vestima na koje sam naleteo je pisalo da je potpisao ugovor do kraja sledeće sezone.A zato je tako opušten. Mislio sam da je do kraja sezone potpisan. Ovo je realno još jedan finansijski problem u koji nas je uvalio kancer ostoja. Taj sigurno ne odlazi sam pa makar napravio prosek u evroligi - 40 po meču. Postali smo meka za uzimanje para bez zalaganja. Finansijski savetnici Mangulica, Sterling & co.
January 15Jan 15 2 hours ago, Amos said:Videh Luku iz Luke i Kuzme kako je imao neki meltdown sinoć. Je l' stvarno toliko loše ili njemu nije dobro?ma on je nova generacija onog trpaj trpaj lika sto ga povremeno neko pejstuje kao smesnog. budala koja rabi tu nishu navijaca-ekstremiste, jer takvi su najiskreniji bajo moj
January 15Jan 15 Nije Luka takav jer to hoće, nego je takav, težak ludak. Sviđa mi se kad ima nekog gosta, postavi mu dobra pitanja, zna da vodi emisiju na taj način. Ovako im se ja divim, ti svako veče treba tu da prosipaš neke gluposti i neki ljudi to gledaju, meni nije jasno, al svako ima svoju šolju čaja. Ti watchalongi su mi generalno nestvaran koncept za zaradu para. Ti gledaš kako neko gleda utakmicu. Nestvarno majke mi, svi ti youtube online navijači a nisu u hali ili na stadionu bili dva puta i imaju na hiljade pratilaca, a preko i milione. Jezivo.
January 15Jan 15 Dosta ovo sve podseća na post Trinki period. Tim bez ikakve koncepcije i igrača kreatora. Bez ikakvog trenerskog uticaja na ekipu. Igrači dolaze i odlaze tokom sezone. CMM kao sada Dvejn. Statističar, u glavi nabaždaren na hajlajtse i svestan da je skoro pa jedini koji može da izmisli poene. Baš on najuren kao sada Tajrik. Sezona se mučno provela kraju i završila na katastrofalnom sedmom mestu u ABA ligi. Bila je korona godina, ali poseta bi bila slična. Od te sezone je ostala gomila BAT tužbi (Gordić, Birča, Tomas, Mozli...). Samo su dva čoveka bila u klubu tada i sada. Ostoja Mijailović i Aca Matović. A poprilično sam siguran da nije do Ace Matovića.
January 15Jan 15 Masa ljudi i nema svoje mišljenje, nego je to suma mišljenja tih influensera koje slušaju nonstop