Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

37 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Gledao sam konferenciju. Onaj dečko prevodilac je budala ako misli da nas je ubedio da zna španski. Makar smo mi odrasli na telenovelama

Nije prevodilac nego pomoćni trener.

Uroš Dragićević. Odličan je lik, plus je naš.

• Replies 12.1k
  • Views 621.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

42 minutes ago, smooth.Op said:

Nije prevodilac nego pomoćni trener.

Uroš Dragićević. Odličan je lik, plus je naš.

Verujem, ali onda su trebali platiti nekoga ko šije španski. Najjača fora kad Peña kaže kako je atmosfera među igračima 'fantastica', a ovaj prevede 'atmosfera je dobra' laugh

1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:

Verujem, ali onda su trebali platiti nekoga ko šije španski. Najjača fora kad Peña kaže kako je atmosfera među igračima 'fantastica', a ovaj prevede 'atmosfera je dobra' laugh

Eto, Ostoja angažuj Katarinu

Ko je nama supermod sad

Zao mi coveka, ne zasluzuje ono sto mu se sprema (nadam se da gresim naravno).

21 minutes ago, Milošica said:

nosi barcin duks kao provokaciju i secanje na klajburna

4 minutes ago, Fins fleet said:

Zao mi coveka, ne zasluzuje ono sto mu se sprema (nadam se da gresim naravno).

Nemoj da me plašiš

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Nemoj da me plašiš

Sve ce biti ok, navijaci ce ga prihvatiti, Payne ce nauciti pravila, Parkeru ce zarasti ledja, Bruno ce dati deo svoje plate Jonesu, Brown ce da zagradi skok, osvajamo sve lige i kupove.

pa mislim da mu se ne sprema ništa.....mislim gadno

čovek je profesionalni trener, došao je kod nas da radi, ako bude radio dobro imaće podršku svakako. ne dolazi u bajkovitu situaciju i realno bi bio uspeh ukoliko uspe da napravi igru i da ove igrače posloži u tim i dodeli im uloge. što se igrača tiče dobio je to što je dobio, ne može da bira i zahteva mnogo u ovom trenutku, u sred sezone

navijači su na ratnoj nozi sa Ostojom i sa nekoliko igrača. e sad, što se tiče tih igrača, kada bi barem dvojica dobila šut kartu ili neku "iznenadnu ponudu koja se ne odbija", malo bi se relaksirala situacija. naravno, sad se tu pita i trener, pa ako i on bude imao problema sa istim glavama i katuje nekoga od njih, to bi mu svakako bio bonus

naravno, za povratak mira potrebno je da Vitez od Prislonice nestane iz kluba

Zaboravio sam, Ostoja se ispisuje iz SNSa, otkriva da je oduvek bio inside man, zapravo on je Kristal Met Dejmonov dousnik. Daje po Land Rover svakom clanu studentske liste.

E ako fantastica ne zna šta znači, onda...

Pre će biti da je čovek prilagodio i ublažio kako i jeste bliže istini. Čuj fantastična atmosfera.

2 minutes ago, smooth.Op said:

E ako fantastica ne zna šta znači, onda...

Pre će biti da je čovek prilagodio i ublažio kako i jeste bliže istini. Čuj fantastična atmosfera.

Pa jbg, njegov posao je da prevede, ne da govori svoje mišljenje. Msm, na par mesta se izlupetao i smandrljao prevod, ali ovo je baš bilo blatantno i simpatično D

15 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Pa jbg, njegov posao je da prevede, ne da govori svoje mišljenje. Msm, na par mesta se izlupetao i smandrljao prevod, ali ovo je baš bilo blatantno i simpatično D

Mariko Sama se ne slaze

https://x.com/greyjedireylo/status/1772782264797295029?s=20