December 25, 2025Dec 25 37 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Gledao sam konferenciju. Onaj dečko prevodilac je budala ako misli da nas je ubedio da zna španski. Makar smo mi odrasli na telenovelamaNije prevodilac nego pomoćni trener. Uroš Dragićević. Odličan je lik, plus je naš.
December 25, 2025Dec 25 42 minutes ago, smooth.Op said:Nije prevodilac nego pomoćni trener.Uroš Dragićević. Odličan je lik, plus je naš.Verujem, ali onda su trebali platiti nekoga ko šije španski. Najjača fora kad Peña kaže kako je atmosfera među igračima 'fantastica', a ovaj prevede 'atmosfera je dobra'
December 25, 2025Dec 25 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Verujem, ali onda su trebali platiti nekoga ko šije španski. Najjača fora kad Peña kaže kako je atmosfera među igračima 'fantastica', a ovaj prevede 'atmosfera je dobra'
December 25, 2025Dec 25 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Verujem, ali onda su trebali platiti nekoga ko šije španski. Najjača fora kad Peña kaže kako je atmosfera među igračima 'fantastica', a ovaj prevede 'atmosfera je dobra'
December 25, 2025Dec 25 Zao mi coveka, ne zasluzuje ono sto mu se sprema (nadam se da gresim naravno).
December 25, 2025Dec 25 21 minutes ago, Milošica said:nosi barcin duks kao provokaciju i secanje na klajburna
December 25, 2025Dec 25 4 minutes ago, Fins fleet said:Zao mi coveka, ne zasluzuje ono sto mu se sprema (nadam se da gresim naravno).Nemoj da me plašiš
December 25, 2025Dec 25 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Nemoj da me plašišSve ce biti ok, navijaci ce ga prihvatiti, Payne ce nauciti pravila, Parkeru ce zarasti ledja, Bruno ce dati deo svoje plate Jonesu, Brown ce da zagradi skok, osvajamo sve lige i kupove.
December 25, 2025Dec 25 pa mislim da mu se ne sprema ništa.....mislim gadnočovek je profesionalni trener, došao je kod nas da radi, ako bude radio dobro imaće podršku svakako. ne dolazi u bajkovitu situaciju i realno bi bio uspeh ukoliko uspe da napravi igru i da ove igrače posloži u tim i dodeli im uloge. što se igrača tiče dobio je to što je dobio, ne može da bira i zahteva mnogo u ovom trenutku, u sred sezonenavijači su na ratnoj nozi sa Ostojom i sa nekoliko igrača. e sad, što se tiče tih igrača, kada bi barem dvojica dobila šut kartu ili neku "iznenadnu ponudu koja se ne odbija", malo bi se relaksirala situacija. naravno, sad se tu pita i trener, pa ako i on bude imao problema sa istim glavama i katuje nekoga od njih, to bi mu svakako bio bonusnaravno, za povratak mira potrebno je da Vitez od Prislonice nestane iz kluba
December 25, 2025Dec 25 Zaboravio sam, Ostoja se ispisuje iz SNSa, otkriva da je oduvek bio inside man, zapravo on je Kristal Met Dejmonov dousnik. Daje po Land Rover svakom clanu studentske liste.
December 25, 2025Dec 25 1 hour ago, Mindaugas Žukauskas said:Verujem, ali onda su trebali platiti nekoga ko šije španski. Najjača fora kad Peña kaže kako je atmosfera među igračima 'fantastica', a ovaj prevede 'atmosfera je dobra' E ako fantastica ne zna šta znači, onda... Pre će biti da je čovek prilagodio i ublažio kako i jeste bliže istini. Čuj fantastična atmosfera.
December 25, 2025Dec 25 2 minutes ago, smooth.Op said:E ako fantastica ne zna šta znači, onda...Pre će biti da je čovek prilagodio i ublažio kako i jeste bliže istini. Čuj fantastična atmosfera.Pa jbg, njegov posao je da prevede, ne da govori svoje mišljenje. Msm, na par mesta se izlupetao i smandrljao prevod, ali ovo je baš bilo blatantno i simpatično
December 25, 2025Dec 25 15 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Pa jbg, njegov posao je da prevede, ne da govori svoje mišljenje. Msm, na par mesta se izlupetao i smandrljao prevod, ali ovo je baš bilo blatantno i simpatično Mariko Sama se ne slazehttps://x.com/greyjedireylo/status/1772782264797295029?s=20