December 22, 2025Dec 22 ma dobro, ovaj lik izgleda kao prosečni grobar koji gleda tekmu. viđeno milion puta. nisam ni ja ništa bolji kad ispizdim. realno, ništa interesantno. gledam sebe, gladam ljude oko sebe, to je to. ne znam za grobare koji prate utakmice u akademskom miru i sa vanrednim obzirom prema vokabularu. ne mogu to ni da zamislim kako bi izgledalonebitno. izgubljeno je poverenje dobrog dela navijača u deo igračkog kadra i to je gotova stvar. teško da tu ima povratka. navijači neće nikuda, igrač će da ode, što pre to bolje i guramo dalje
December 22, 2025Dec 22 Popular Post basketballsphere.comCameron Payne prvi put o Partizanu: Želja je finale EvroligeCameron Payne, još uvek nezvanično novi prvotimac Partizana, oglasio se povodom dolaska u crno-beli tim izgleda.evo ga i prvi vic od novog košarkaša partizana.
December 22, 2025Dec 22 meni je zelja da uvaljaju negde parkera, da padne vucic, posledicno i sns kadrivi (limar), da se zeljko vrati u partizan u nekom obliku i da pocnem da se opet nerviram
December 22, 2025Dec 22 Gledao večeras Metalac. Imamo novog Kiću - mali Luka Ileš je klasična dvojka, šuter kakvog čekamo još od Mireta Radoševića
December 22, 2025Dec 22 9 hours ago, Heaviside said:Naravno da je nikad veće interesovanje kada se desi ovakav potres i sasvim je normalno da će biti i bockanja i da komšiji crkne krava sentimenta jer je to sastavni deo svih velikih sportskih rivalstava.Ono što možda i nije sasvim normalno je da se u moj stav da je napredak sa novim trenerom moguć, misleći na trenutno stanje u kome se od kandidata za plej-in kući gubi 20 a u gostima 40 razlike, učitava maliciozno nipodaštavanje učinka gosn Obadovića od 35% pobeda.Ma nije to bilo upućeno tebi, pogrešno si shvatio.
December 22, 2025Dec 22 17 minutes ago, April said:Gledao večeras Metalac.Imamo novog Kiću - mali Luka Ileš je klasična dvojka, šuter kakvog čekamo još od Mireta Radoševićasamo si imao sreće, tj on što si ga gledaovečeras ga je usralo kao nikad do sadmetnuo je 18, obično daje ispod 5
December 22, 2025Dec 22 Kad uđeš na ovu temu i pokušavaš da se probiješ kroz bezbroj imbecilnih i/ili bezobraznih postova cigana:
December 22, 2025Dec 22 37 minutes ago, April said:Gledao večeras Metalac.Imamo novog Kiću - mali Luka Ileš je klasična dvojka, šuter kakvog čekamo još od Mireta RadoševićaRumun u SPSu
December 22, 2025Dec 22 40 minutes ago, April said:Gledao večeras Metalac.Imamo novog Kiću - mali Luka Ileš je klasična dvojka, šuter kakvog čekamo još od Mireta Radoševića Znaci novi dozivotni konzul u trci
December 22, 2025Dec 22 Kad uparimo Duana i Luku davace po 60-70 poena zajedno. Ko u vreme Kice i Praje.
December 22, 2025Dec 22 1 hour ago, Kreator said:basketballsphere.comCameron Payne prvi put o Partizanu: Želja je finale EvroligeCameron Payne, još uvek nezvanično novi prvotimac Partizana, oglasio se povodom dolaska u crno-beli tim izgleda.evo ga i prvi vic od novog košarkaša partizana.Vidi se da lik nema pojma gde je dosao, ladno. Ko zna sta su mu napricali.
December 22, 2025Dec 22 1 minute ago, Fins fleet said:Vidi se da lik nema pojma gde je dosao, ladno. Ko zna sta su mu napricali.Došao možda u Zvezdu.
December 23, 2025Dec 23 Paranoja sinoć stigao i portali preneli, klub jutros objavljuje da je on novi trener. Ivča poslednji saznao.
December 23, 2025Dec 23 ostaje da se vidi kako će igrači da reaguju, dal će novi trener da ih uvaži dovoljno i da im ne ugrožava ljudska prava. dolazak trenera sam po sebi ne znači ništa, pošto igrači odlučuju dal će da slušaju šta im se govori ili neće. ne znam dal je Palja/Ostoja zatražio mišljenje sindikata pre aminovanja Špancaako bude mnogo komplikovano, neće da slušaju sigurno. ako trener forsira neku jednostavniju košarku, možda će da klikne sa sindikalnim moronima pa počnu nešto i da igraju Edited December 23, 2025Dec 23 by Ted