Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

ma dobro, ovaj lik izgleda kao prosečni grobar koji gleda tekmu. viđeno milion puta. nisam ni ja ništa bolji kad ispizdim. realno, ništa interesantno. gledam sebe, gladam ljude oko sebe, to je to. ne znam za grobare koji prate utakmice u akademskom miru i sa vanrednim obzirom prema vokabularu. ne mogu to ni da zamislim kako bi izgledalo

nebitno. izgubljeno je poverenje dobrog dela navijača u deo igračkog kadra i to je gotova stvar. teško da tu ima povratka. navijači neće nikuda, igrač će da ode, što pre to bolje i guramo dalje

• Replies 12.1k
  • Views 621.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

• Popular Post
basketballsphere.com
No image preview

Cameron Payne prvi put o Partizanu: Želja je finale Evrolige

Cameron Payne, još uvek nezvanično novi prvotimac Partizana, oglasio se povodom dolaska u crno-beli tim izgleda.

evo ga i prvi vic od novog košarkaša partizana.

meni je zelja da uvaljaju negde parkera, da padne vucic, posledicno i sns kadrivi (limar), da se zeljko vrati u partizan u nekom obliku i da pocnem da se opet nerviram

Gledao večeras Metalac.

Imamo novog Kiću - mali Luka Ileš je klasična dvojka, šuter kakvog čekamo još od Mireta Radoševića

9 hours ago, Heaviside said:

Naravno da je nikad veće interesovanje kada se desi ovakav potres i sasvim je normalno da će biti i bockanja i da komšiji crkne krava sentimenta jer je to sastavni deo svih velikih sportskih rivalstava.

Ono što možda i nije sasvim normalno je da se u moj stav da je napredak sa novim trenerom moguć, misleći na trenutno stanje u kome se od kandidata za plej-in kući gubi 20 a u gostima 40 razlike, učitava maliciozno nipodaštavanje učinka gosn Obadovića od 35% pobeda.

Ma nije to bilo upućeno tebi, pogrešno si shvatio.

17 minutes ago, April said:

Gledao večeras Metalac.

Imamo novog Kiću - mali Luka Ileš je klasična dvojka, šuter kakvog čekamo još od Mireta Radoševića

samo si imao sreće, tj on što si ga gledao

večeras ga je usralo kao nikad do sad

metnuo je 18, obično daje ispod 5

Kad uđeš na ovu temu i pokušavaš da se probiješ kroz bezbroj imbecilnih i/ili bezobraznih postova cigana:

37 minutes ago, April said:

Gledao večeras Metalac.

Rumun u SPSu ph34r

40 minutes ago, April said:

Gledao večeras Metalac.

Znaci novi dozivotni konzul u trci

Kad uparimo Duana i Luku davace po 60-70 poena zajedno. Ko u vreme Kice i Praje.

1 hour ago, Kreator said:
basketballsphere.com
No image preview

Cameron Payne prvi put o Partizanu: Želja je finale Evrolige

Cameron Payne, još uvek nezvanično novi prvotimac Partizana, oglasio se povodom dolaska u crno-beli tim izgleda.

evo ga i prvi vic od novog košarkaša partizana.

Vidi se da lik nema pojma gde je dosao, ladno. Ko zna sta su mu napricali.

1 minute ago, Fins fleet said:

Vidi se da lik nema pojma gde je dosao, ladno. Ko zna sta su mu napricali.

Došao možda u Zvezdu.

Paranoja sinoć stigao i portali preneli, klub jutros objavljuje da je on novi trener. Ivča poslednji saznao.

ostaje da se vidi kako će igrači da reaguju, dal će novi trener da ih uvaži dovoljno i da im ne ugrožava ljudska prava. dolazak trenera sam po sebi ne znači ništa, pošto igrači odlučuju dal će da slušaju šta im se govori ili neće. ne znam dal je Palja/Ostoja zatražio mišljenje sindikata pre aminovanja Španca

ako bude mnogo komplikovano, neće da slušaju sigurno. ako trener forsira neku jednostavniju košarku, možda će da klikne sa sindikalnim moronima pa počnu nešto i da igraju

Edited by Ted