Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Tih sest grupa bi formirale tri ekipe po dvoje ( czv i oly, par i pao, bec i zg) pa svako sa svakim ili nekako drugacije ?

• Replies 12.1k
  • Views 621.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Pu jebemu, sad me bas zanima na cega bi to licilo, ko bi koga, ko bi prvi poceo, ko bi bio kaznjen

Ovo objasnjenje je kao kada vrhovni Caci objasnjava zasto nema deviza :)

Prica koju sam cuo iz kosarkaskih krugova ovde u Becu je da je spor nastao oko toga ko ce da prodaje karte za utakmicu.

Izgleda da su predstavnici Partizana trazili da sami organizuju prodaju (i da time pokusaju da izbegnu ili minimizuju poreze a i da deo stave sebi u dzep) a to lokalnim vlastima naravnio nije palo na pamet da dozvole.

Pa baš sad treba da idu u Beč i igraju tamo kad je već pukla sezona. Ionako idu kao cirkus po Evropi i uveseljavaju domaću publiku.

Ovo sa navijačima je poprilična infantilna laž. Zar taj Beč ne igra ABA ligu i zar Zvezda nije nešto skoro igrala tamo? Nešto ne videh da su huligani iz Atine i Zagreba a i sa crno bele strane Brda pohrlili tamo na zakazan obračun. Sad kad čitam post još gluplje mi zvuči ovo Ostojino opravdanje hahah

29 minutes ago, Lezilebovich said:

Tih sest grupa bi formirale tri ekipe po dvoje ( czv i oly, par i pao, bec i zg) pa svako sa svakim ili nekako drugacije ?

Рапид и Пао су другари, а Динамо је добар са Паоом. Звезда јелте са Олимпијакосом. Има истине у овој причи о безбедоносном ризику како год звучало, било је неких тензија скорашњих на релацији Партизан - Пао (и ббб) око отетих застава, па још додај ганци коалицију у причу..

3 hours ago, Nikodije said:

Možda je rešenje da posle svake utakmice promenite trenera, pa iz šok terapije u šok terapiju do evro titule.

Ne bi to delovalo, u jednom trenutku bi se igrači navikli. Ali ima i za to rešenje, mogli bi da ih šokiraju u jednom trenutku time što ne promene trenera. I tako u krug.

Efikasnije bi bilo šokirati igrače.

Gde su sad, šta rade, ti viđeniji navijači kada treba "šilbuju".

15 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

samo si imao sreće, tj on što si ga gledao

večeras ga je usralo kao nikad do sad

metnuo je 18, obično daje ispod 5

Što ga ne bismo istrpeli?

Šta je falilo da odigramo par tekmi u Fuenlabradi?

14 minutes ago, April said:

Što ga ne bismo istrpeli?

gregor fckng glas je za rumunja lari bird

glavom i brkovima

Gregu smo zajedno obožavali, ali nije se nešto pokazao kasnije.

Dati šansu malom, boli glava od tatinih sinova