December 25, 2025Dec 25 Biće Penjaroja odličan. Mislim da će se mnogi iznenaditi. Alo Ivča slepče mikrofoni ti ne rade. Sramoto, za šta ti primaš platu.
December 25, 2025Dec 25 I vode traži čovek, a akva viva sponzor. Korporativno vođenje kluba propo. Kakav troubek na Karija i ima li kokte, kole, ljudi moji...
December 25, 2025Dec 25 -Tvoj deda je bio mobilisan..otisao je u rat..pred odlazak, kupio je tu loptu..cuvao je kao oci u glavi i vratio je iz rata..Kada smo tvoj cale i ja otisli u rat, on je poneo tu loptu..Kad su nas zarobili, morao je da je krije da mu je ne bi oduzeli..dok je bio ziv on je krio..posle sam je ja preuzeo i krio jos dve godine..Sigurno ne znas gde smo je krili sve vreme, ne mozes ni da pretpostavis..
December 25, 2025Dec 25 On 13. 12. 2025. at 0:32, Кристофер Лумумбо said:Umem i na engleskom da pricam
December 25, 2025Dec 25 Popular Post „U NBA sam uglavnom ulazio sa klupe i odbrane nisu bile ovako agresivne. Ovde je drugačije, mnogo više taktike, čitanja igre, kontakt je jači. Pravila su drugačija, tek sam saznao da igrači ne mogu sami da traže tajm-aut i da imaš pet ličnih grešaka. Sve to zahteva prilagođavanje, ali spreman sam za taj izazov“.Ово обећава брзу адаптацију.
December 25, 2025Dec 25 1 hour ago, MiddleClass said:Rajko, Televisa presenta ChicagoDe Chicago, sabes muy bien cuál es
December 25, 2025Dec 25 Gledao sam konferenciju. Onaj dečko prevodilac je budala ako misli da nas je ubedio da zna španski. Makar smo mi odrasli na telenovelama