Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Ja racunam gore od ovoga ne moze, mogu samo da me prijatno izjenade.

Paj sad kad nas Makabi odere 50 razlike

• Replies 12.1k
  • Views 621.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Možda je rešenje da posle svake utakmice promenite trenera, pa iz šok terapije u šok terapiju do evro titule.

nije uopšte čudno što vas je žalgiris odrao cca 40;

dobijete dve el tekme, taman se minimalno normalizuje abnormalna situacija i eto ti ostoje feat paljo da priča kako misli da ocokoljić nema ambicija da bude glavni trener, da ekipa nije po njegovom ukusu da su jabari i šejk trešijane (malo pošto je ostoja pričao koliko koštaju).

prethodno je igračima po odlasku željka eksplicitno nacrtana meta, taman da je 110% pravednički, treba stvarno da budeš lik koji će sve da izgubi (kod igrača na ovom nivou košarke to obično niej slučaj) - da bi rekao "this is sparta". umesto toga, logičnije je - "okej, navijači misle da sam ja kriv zbog odlaska legendarnog trenera evrope i partizana, front office misle da smo goli pimpek koji puno košta a ništa ne doprinosi a trener koga smo još juče hvalili je šatdaunovan jer su potpisali novog još pre dve nedelje. ništa, da vidimo šta će biti kada dođe novi, pa da odlučim kako ću dalje u ovoj šaradi"

npr.

Edited by uini

Да л' је ико икад упарио лепши плејмејкерски пар од дуа Карлик Џонс - Камерон Пејн

Летеће брусхалтери

Edited by johan nagel

nije im nacrtana meta nego su je sami nacrtali

zapravo su imali prilično idealnu situaciju. vrhunsko takmičenje, čuveni trener, navijači koji će fanatično da podržavaju borbu i trud, zarada vrhunska za Evropske uslove. naravno, potrebno je i da ne budeš moron i da imaš elementarno poštovanje za sredinu u kojoj se nalaziš i da se ne tripuješ da se sunce vrti oko tebe lično

ali ne......ne sviđa nam se trener, kme, kme, znamo mi bolje kako treba, on se dere na nas, jel ima neko telefon Nataše Kandić ili Helsinškog odbora. kad izađe u noćni klub onda je frajer, lomi flaše i šiba se, al kad trener povisi glas onda je pička i saboter

vrlo lako mogu da reše ovaj problem, neka odu iz sredine koja ima se ne sviđa u sredinu koja ima se sviđa. tu je problem kinta sigurno, jer oni smatraju da im pripada sve, bez obzira kao se ponašaju i šta rade.

Edited by Ted

Stvarno, kako klub da se zaštiti od igrača koji ne daje ništa, praktično ne možeš mu ništa jer šta god da uradiš to je kršenje njegovih prava. I inače nema igrača jer je potreba za kvalitetnim igračima veća od ponude i još moraš da se moliš bogu da će hteti da se bavi svojim poslom iako je preplaćen.

Edited by Nikodije

Iz iskustva u poslu koji radim..cekam samo da se odigra racial card.

Mada tu je Bonga da nam drzi ledja..a ni Bruno ne zaostaje. Mozda nas optuze da mrzimo TraNpa.

Pa nikako, osim ako nema grubog disciplinskog prekršaja, ako igrač dolazi na treninge i odgovara na sve profesionalne zadatke, baš nikako.

Zapravo, jedino je samom igraču problem ako igra loše taj što treba da se brine ko će mu dati sledeći ugovor. Ovaj trenutni je obezbedio i to je to.

EDIT: Ima i kod nas jedan centar koji je od kako je došao na kratku pozajmicu igrao odlično i bodrio ekipu. Sad, otkad ima ugovor do kraja sezone, prešao je samo na bodrenje ekipe.

Edited by JPM

IMG-15fc6a2bb75915457ea777728b7b34ee-V.jpg

22 minutes ago, Ted said:

nije im nacrtana meta nego su je sami nacrtali

ja pričam isključivo iz perspektive nastavka sezone.

ako je prioritet da se istera istina & pravda, onda nije trebalo prestati sa zviždanjem, onda se dolazi na tekmu pa se okrenu leđa i skandira celu tekmu npr uprava napolje & željko obradović šanananana

ovako ste malo bi da se borimo za pravdu, malo bi da pobedimo zvezdu i lepo ste dali šlagvort ostoji da napravi onaj dodatan raspad sa paljom, jer, liku je najvažnije sada da pokaže kako je željko sve sjebao a on će i legitimnog nba igrača da vam dovede.

ne može i jare i pare.

1 minute ago, uini said:

ako je prioritet da se istera istina & pravda, onda nije trebalo prestati sa zviždanjem, onda se dolazi na tekmu pa se okrenu leđa i skandira celu tekmu npr uprava napolje & željko obradović šanananana

ovako ste malo bi da se borimo za pravdu, malo bi da pobedimo zvezdu i lepo ste dali šlagvort ostoji da napravi onaj dodatan raspad sa paljom, jer, liku je najvažnije sada da pokaže kako je željko sve sjebao a on će i legitimnog nba igrača da vam dovede.

ne može i jare i pare.

U decembru je grozdje veoma retko kiselo..ali se i to desi )

1 minute ago, uini said:

ne može i jare i pare.

pričam iz perspektive želje da čitam ovu temu

daj bre čoveče prekini više da nam otvaraš oči ovde, smorio si i boga i narod, shvatili smo šta želiš da kažeš, inače nisi u pravu, ali sve i da jesi, dobro je

3 minutes ago, uini said:

ne može i jare i pare.

IMG_7073.jpeg

• Popular Post

IMG_0465.jpeg