December 26, 2025Dec 26 Dobro poluvreme. Samo da jos malo pritegne celavi odbranu i dobicemo ih 9 razlike
December 26, 2025Dec 26 Svih 12 igrača Makabija se upisalo u prvom poluvremenu. Mislim da to nikad nisam video u EL.
December 26, 2025Dec 26 Ne vredi ovaj tim je previše loš. Oni bi trebali da igraju kup Lilijane Ronketi nije evroliga za njih. Jebeni Bonga u Nemackoj repki sve živo pogađa ovde nekoliko zicera ne može da pogodi. Marinković nije košarkaš, Osetkowski bi trebo da se bavi rvanjem, čovek blage veze nema. Sterling je priča za sebe. Dwayne ocekivano dobar protiv seoskih ekipa čim ga neko pritisne kako treba nema ga nigde. Jedina svetla tačka je ovaj Cameron. Verujem da je i njemu žao što je došao ovde. Ovaj skup neznalica če do kraja evroligaške sezone ostvariti maks 3 pobede. Užas.
December 26, 2025Dec 26 ide 3/4......a tad obično rasturamosad smo ih opustili malo, da postanu samouvereni...........pa ćemo da ih jebemo jako
December 26, 2025Dec 26 Just now, theanswer said:Svih 12 igrača Makabija se upisalo u prvom poluvremenu. Mislim da to nikad nisam video u EL.Ja sam viđao da ih se 12 usralo, ali da, ovo tvoje je baš raritet
December 26, 2025Dec 26 @Midžeta vatrena jarice, kraljice deponije srecan rodjendan. Nadam se da uzivas
December 26, 2025Dec 26 Just now, steins said:Partizan primio 60 na poluvremenu? :krsta:Nije bas..ali sad jeste
December 26, 2025Dec 26 Kad bismo mogli da odigramo protiv Hemofarma, BFC-Beocina i Ive Zorka farm..kad vec vracamo mrtve u zivot..a ovi klubovi bas fale domacoj kosarci.
December 26, 2025Dec 26 Kako bi ovu grupu gradjana utegao Dule Vujošević za cirka tri jutarnja treninga........mada se uvel može pokušati i sa Mutom.On čuda čini sa napadačkim ekipama