December 19, 2025Dec 19 Imate tri dobra niska i 3 dobra u ostalih 15 Edited December 19, 2025Dec 19 by Ratamahatta
December 19, 2025Dec 19 Kada Zalgiris pritisne u odbrani danas ove balerine ce samo da sednu na parket i da placu.Mama mnogo nas tuku!
December 19, 2025Dec 19 8 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Legit mišljenje, samo žao mi je što ovaj post, a i većina postova na ovu temu, u bobu zvuči kao meltdown Luke Spasovskog posle svakog poraza. Obično je taj lik smatran za budalu ovde, sada skoro ceo forum kanališe njegova obraćanja. Nije prvi put u istoriji sporta da tim prestane da bude tim, ali daleko od toga da se to rešava tako što ćeš oterati motkom pola ekipe. I Zvezda je izgledala kriminalno nakon prvih par kola, pa je smena trenera urodila plodom i sad su među najboljim odbranama EL. Iluzorno je očekivati da Ocokoljić može da nametne neki autoritet i disciplinu, tako da su ovih nekoliko pobeda šok terapijom čist bonus. Novi trener mora da vrati samopouzdanje igračima i pokuša da napravi neku igru, kako se KKP ne bi blamirao do kraja sezone. Možda bi Željkovom egu i njegovim fanatičnim sledbenicima taj scenario izmamio osmeh na lice, ali to je infantilno i sujetno razmišljanje, posle svakog raskida, ma kako bolan bio, život, a u ovom slučaju košarka, mora da ide dalje.ubiće nas pristojnity mindi
December 19, 2025Dec 19 Previše banalizuješ naše reakcije oko Željka.Nisu to neki emotivni nezreli ispadi već vrlo racionalni komentari, uglavnom. Željko je bio branik kluba dok je Ostoja predsednik.Zašto je ulazio u to, jbg...Tim moralisanjem ništa niko ne bi postigao jer uvek postoji mogućnost da se čovek zajebe. Edited December 19, 2025Dec 19 by Milošica
December 19, 2025Dec 19 Ali zaista ga nije izradio, 99,99% trenera bi dobilo otkaz nakon one sezone, a ne još jednu šansu i potpuno novi roster. I u redu je što je dobio tu šansu, na ime, i na partizanštinu, i na legendarni status. Ali jbg, kompletno novi roster, bar 90% igrača si ti birao, glavni nosioci produženi, i sad ide neka priča o bušenju jer nije produžen Majk i Balša. Aman zaman, čovek je podneo ostavku najviše zbog svesti sopstvenog neuspeha, i idemo dalje. Dajte još neki branik kluba da se oproba.
December 19, 2025Dec 19 Ne valja Zeljko kad se dere i disciplinuje, sad ispada ne valja ni miran pristup Moca. Ne mozes svetu ugoditi..
December 19, 2025Dec 19 Jeste ga izradio. Još od 2023. kad se nije postavio kao predsednik kluba. I opet banalizuješ situaciju i umanjuješ Ostojinu krivicu, tog kvazi - reformatora. Ja npr. Željkovu ne umanjujem, već je čovek prosto morao da ostane u klubu uprkos greškama.Pade mi sad na pamet saopštenje kluba zato što se Trinki slikao sa fakin Sergejem Trifunovićem...
December 19, 2025Dec 19 5 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ali zaista ga nije izradio, 99,99% trenera bi dobilo otkaz nakon one sezone, a ne još jednu šansu i potpuno novi roster. I u redu je što je dobio tu šansu, na ime, i na partizanštinu, i na legendarni status. Ali jbg, kompletno novi roster, bar 90% igrača si ti birao, glavni nosioci produženi, i sad ide neka priča o bušenju jer nije produžen Majk i Balša. Aman zaman, čovek je podneo ostavku najviše zbog svesti sopstvenog neuspeha, i idemo dalje. Dajte još neki branik kluba da se oproba.Gde idemo dalje i šta čekamo sa tim odlaskom dalje? Danas je 23. dan od kako mi nemamo trenera. Uobičajene promene trenera se odrade za tri do četiri dana.
December 19, 2025Dec 19 1 hour ago, goofs said:Gde idemo dalje i šta čekamo sa tim odlaskom dalje? Danas je 23. dan od kako mi nemamo trenera. Uobičajene promene trenera se odrade za tri do četiri dana.Mozda im je tesko da nadju nekog ko ce pristati na ugovor do kraja sezone jer Ostoji istice mandat pa ne moze na duze da garantuje 🤭
December 19, 2025Dec 19 potpisao je na dve sezone sa nekim bitniji igracima pred ovu, so theres that.
December 19, 2025Dec 19 1 hour ago, goofs said:Gde idemo dalje i šta čekamo sa tim odlaskom dalje? Danas je 23. dan od kako mi nemamo trenera. Uobičajene promene trenera se odrade za tri do četiri dana.Cuti dobro je, i mi smo jednom tako... pa nam na kraju doso Sakota
December 19, 2025Dec 19 moca sport nastavlja sa suptilnim bushenijima zeljkahttps://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/nekadasnji-turski-reprezentativac-biranim-recima-o-obradovicu-zeljko-je-velika-licnost/531224
December 19, 2025Dec 19 Mi jedino crnca da dovedemo za trenera pa da se nadamo nečemu ove sezone. Ima srećom jedan dostupan. Ok, adekvatna je kilaža za MC-ja
December 19, 2025Dec 19 2 hours ago, Jimmy Kowalski said:Ne valja Zeljko kad se dere i disciplinuje, sad ispada ne valja ni miran pristup Moca. Ne mozes svetu ugoditi..mora Moc da im se obraća malo više sa autoritetom, ali ujedno i sa dubokim uvažavanjem. nezgodni su za komunikaciju ljudi koji imaju prava ali ne i obaveze (o kako bi bilo lepo kad bih ja morao da budem lepo plaćen po svaku cenu, ali da mi se ne meri nikakav učinak i da se naljutim jako ako se neko brecne). trebao bi da vežba malo, da poređa kući ženu i decu pa da proba. ili da ga pošalje klub na neki diplomstaki preijem ili službenu posetu kakvom dvoruda se ne zajebavamo i pravimo fini......ovaj igrački kadar treba rasterati (dobar deo, ne računam klince, Lakića, Finca, Kalatesa, Bruna, Karlika i Bongu), a moraće da se trpi do kraja sezone jer je situacija takva. nakon toga, da se ne ljubimo, nek nađu drugu sisu na koju će da se nakače Edited December 19, 2025Dec 19 by Ted