Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Pa nije arhitekta.

A zašto je dozvolio, zato što je mislio da će moći da hendluje. I baš zato što je Partizanovac je to prihvatio, apsolutno ga razumem iako nije racionalno.

• Replies 12.1k
  • Views 621k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Prvo da se rešimo Vučića, pa pošumljenog, pa onda većinu ovih primadona pod voz. Nismo imali defektniju skupinu za više keša, mada mislim da bi Karlik ipak držao uzde i ne bi bili ovako jadni. Parker i Milton su epski promašaji. Nije mi ni sa Sterlingom baš sve najjasnije, ajde videlo se na početku da mu ne prija manjak lopti i da bude 4-5 opcija u napadu, ali sada je dodatno digao nos, a igra kao baba.

Željko je prihvatio krivicu i otišao. svakako da je bilo njegove krivice, ali ne isključive. drugi ćute, sve nevinašca izgleda. on ovde nije napravio ono što je hteo delom i zbog toga što je previše vezan za klub, pa očigledno nije bio ni racionalan u meri o kojoj je to bilo neophodno. i u kojoj bi verovatno bio u nekoj drugoj sredini. ja mislim da je i ranije trebao da digne frku ili da digne sidro

on je otišao, ali klub je tu i treba nešto uraditi sa njim. za početak pročistiti upravu. i igrački kadar osloboditi "preduzetnika" i "samostalnih izvršilaca"

4 minutes ago, Milošica said:

Pa nije arhitekta.

A zašto je dozvolio, zato što je mislio da će moći da hendluje. I baš zato što je Partizanovac je to prihvatio, apsolutno ga razumem iako nije racionalno.

U stvari, da

Ostoja ga zajebao, izabrao mu Džabarija, Miltona i ekipu, ali je on to skrušeno prihvatio kao pravi Partizanovac

Ne bih verovao na koliko će se forumaša primiti Ostojin AV narativ.

Ne reče mi ko je izabrao Džabarija i Miltona

17 minutes ago, Milošica said:

Pa nije arhitekta.

Je l tako dozvolio i prošle i pretprošle godine?

Jedno nema veze sa drugim, Ostoja je govno i splektario je iza leđa, ali već 3 godine ne ličimo ni na šta.

2 minutes ago, garmonbozia said:

Je l tako dozvolio i prošle i pretprošle godine?

Jedno nema veze sa drugim, Ostoja je govno i splektario je iza leđa, ali već 3 godine ne ličimo ni na šta.

Znaš šta je bilo pred početak pretprošle sezone. Prosto sve to pokreće mašinu. I bilo je legitimno da već tada izađe u javnost i ode, ali kao što rekoh, tim načinom razmišljanja možemo skoro svi ovde da se pokrijemo ušima kad krenemo da morališemo.

Jednostavno, u ovom mulju, u kom je i Željko prihvatio da pliva i snosi odgovornost, on je bio neophodan za Partizan - pa koliko može.

2 minutes ago, garmonbozia said:

ali već 3 godine ne ličimo ni na šta.

ne bih se baš složio za prošlu sezonu da smo ličili na kesu iz maksima

i igramo el

i punimo arenu

i trebali su i ove sezone da mu stanu i sačuvaju leđa(uprava) da preuzmu na sebe deo njegovih nepotrebnih bitki na koje se trošio

,,Ne. Ali… ono što me brine je… Vi momci mene intervjuišete. Zašto sam ja toliko važan? Znate šta mislim? Ja nisam imao nikakve veze sa današnjim porazom. Jedino što mogu da radim je da bodrim svoje saigrače, zar ne? Nisam igrao. Tako da… fokus trenutno ne bi trebalo da bude na meni. Fokus treba da bude na tim momcima i želim da ih podržim.

džabari

mbm

Promenio 15 igrača

Prošlu sezonu halalili, kao ovo će biti ta sezona, samo doselekcija i nebo je granica.

I posle svega, ovakav kanal. Niko ne pita da li smo mi ovo zaslužili koji smo slepo verovali pet sezona.

da je sreće da je mogao i ove da promeni petnaest

Mnogo je, kumSe, u 3 sezone 2 put kompletno menjati ceo tim. Mnogo je.

1702947?ts=2023-02-20T15:44:23

KKSodFa.gif

Stani, Vanja, ne bezi.... fantom

Edited by kronostime

1 hour ago, Filozof manijak said:

Mnogo je, kumSe, u 3 sezone 2 put kompletno menjati ceo tim. Mnogo je.

1702947?ts=2023-02-20T15:44:23

mnogo je samo kad biju

njegov o(p)stanak na klupi bi omogućio kakvu takvu stabilnost kluba, bez obzira na rezultat, u ovom periodu