Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

2 minutes ago, mozzer said:

jedino sto bi imalo smisla neki buzet oko max. 10M, baza domaci igraci i 2-3 stranca

Možda u nekoj 2010. godini.

• Replies 12.1k
  • Views 621.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 minute ago, garmonbozia said:

Možda u nekoj 2010. godini.

10M je apsolutni maksimum za siromasnu drzavicu kao sto je SrbiA.... i to je previse... mislim u nekom normalnom uredjenju gde se Sport ne koristi kao produzena ruka kriminalne Politike koju vodi ovaj sljam na vlasti

1 hour ago, Nikodije said:

Lijepo je kad prljav ves ovako iznose. Pusta brod sa svih strana...

1 hour ago, Filozof manijak said:

Ne znam, meni je nepojmljivo da je ta informacija istinita, pardoniraj moju skepsu

Meni nije. Zeljko ga je zvao par puta i ovaj ljut bio i nije se javio i posle i Zelimira udarila sujeta i rekao - ko ti jebe mater necu vise ni da te zovem fantom

16 minutes ago, mozzer said:

10M je apsolutni maksimum za siromasnu drzavicu kao sto je SrbiA.... i to je previse... mislim u nekom normalnom uredjenju gde se Sport ne koristi kao produzena ruka kriminalne Politike koju vodi ovaj sljam na vlasti

Mislio sam na koncept za igrače, ne za budžet, da se razumemo.

2 hours ago, Filozof manijak said:

Tako je. Sa tim se slažem

I onda dolazimo do pitanja, da li ga je neko prijateljski posavetovao a.k.a. naterao da se povuče sa klupe, ili je sam tako rešio?

Ako je sam tako rešio, mogao je porazmisliti o stabilnosti kluba i da se nađi neki modalitet njegovog ostanka na drugoj funkciji.

I zato je po meni najodgovorniji za ovu trenutnu situaciju, a ne limar ili mučeni Paspalj.

Izvini @Midžeta

A tebi, Filozofe...

padded-cell-happy.gif

53 minutes ago, mozzer said:

Obzirom na opstu situaciju i u zemlji i u KK, tesko da cemo sledece godine imati vise....

Jbg..nije ovo za nas..sto bi rekao Homer Simpson "Eto zasto ne mozemo da imamo lepe stvari".

Na ovim prostorima kad god se ima malo vise para to mora da ide u sranje i dekadenciju.

Daj 30% ovog budzeta, da igramo Evrokup, preko njega izborimo EL pa onda jednom u par godina pobedjujemo neki tako Pariz ili Zalgiris i lozimo se na to.

Ovo nama ne ide, jbg.

3 minutes ago, SNARC said:

Na ovim prostorima kad god se ima malo vise para to mora da ide u sranje i dekadenciju.

Ni ne znaš koliko je ovo istinito, posebno u sportu.

Čim se oko nekog kluba zavrte veće količina para odmah se okupljaju lešinari sa svih strana

Мислим да је ствар генерално проста, ко је колико и за шта крив је тренутно мање битно, Жоц & Савић су платили за своје грешке и отишли, након тога још неко мора да преузме одговорност за сво ово срање које се десило/дешава, а то је логично председник клуба.

Ако су се навијачи који ти у овом случају плаћањем ненормално скупих дневних и сезонских карата обезбеђују практично половину буџета, окренули листом против тебе, једино што би донекле могло да умири ситуацију је да се и ти лепо повучеш. У суштини довољан је масовни позив на бојкот сезонских догодине и ето великог проблема јер би то имало несагледиве последице по клупске финансије.

Проблем је што се код оваквих ствари нажалост и даље највише пита жвала и без његовог мига генерално не долази до неких драстичних промена у управама близанацатм, савезу итд.

Дакле ако и поклекне Остоја, доћи ће неко њима близак спреман да им полаже рачуне, и тако ће бити све док багра не падне коначно, а шта ће бити после бога питај..

Izgradnjom zgrada bavi se i Luks invest internešnel, u kom Drčelić, preko svog Konkord vesta, deli vlasništvo sa još dva partnera. Jedan od njih je firma Obliquatum Ostoje Mijailovića, predsednika rivalskog Košarkaškog kluba Partizan, biznismena i člana Glavnog odbora SNS-a. Njih dvojica formalno su postali ortaci još 17. februara 2021. Oni na Bežanijskoj kosi grade luksuzni kompleks i prema pisanju portala Nova.rs kvadrat će tamo koštati i više od 3.000 evra bez PDV-a. Objavljeno je da će biti sazidano 280 stanova, 48 lokala i više od 5.000 kvadrata poslovnog prostora, a zanimljivo je da je na projektu radila firma Folić arhitekts, čiji su vlasnici Branislav i Milutin Folić, bivši glavni urbanista Beograda.

Iz ovog teksta dole

ps fun fact: Folic hahahahahha pa hbttt

Radar
No image preview

Nameštao tendere, pa ga država nagradila sa 316 miliona evra

Otkrivamo: Optužnica protiv biznismena Željka Drčelića i bivše pomoćnice ministra prosvete

Edited by mozzer

Razbicemo zelene sutra

Dylan 30

šejk 25

Bongicino jaje

Na njihovim znojavim

Čelima

Karlik lomi metatarzalnu protiv FMP, sezona:

Ove scene gađanja sopstvenih igrača su baš lepa pozivnica za ostale strance koji nameravaju u budućnosti da nose dres KKP. Biće baš otimanje ko će da dođe ovamo. Možda jedino neki profesionalci poput Džabarija, koji će doći da pokupe Ostojinu lovu, i biti spremni da smrde na klupi dok je uzimaju.

Eto prilike za famoznu 'domaću osnovu' da se pokaže

Pa sad...sa podrskom, pesmom, navijanjem, zajednickim pevanjem...dobili smo..ove.

Znači zaključak je 'moderni igrači su govna' i to je to? A imamo i dva rostera dokaznog materijala.

Pre bih rekao da je neprepoznavanje i neprilagođavanje novonastalim okolnostima. Igrači od 1, 2 miliona neće da krvare za KKP. Došli su tu prevashodno da uzmu lovu i odrade svoje profesionalno. Jedan Kevin Panter koji je u jednom momentu bio maltene božanstvo kod navijača, je javno to priznao u intervjuu.

Može i jedno metafizičko na temu: šta mislite koliko je nepopularniji Obradović morao da proguta sopstvenih principa i pravila na kojima je odgajan, ne bi li odveo razuzdanog konja kakav je Majk Džejms na fajnal for?