Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Koju crnu stabilnost ?

Pa nije Partizan Sarlot..koji gledaju ljudi tek da bi se sklonili od kise ili dosade.

Sta ti znaci ako ti dolaze Barselona ili PAO ako ti ekipa deluje beskrvno i tudje na terenu ? Odrzavamo klub da bi influenseri i turisti imali gde da se fotkaju ?

• Replies 12.1k
  • Views 621k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

njegov o(p)stanak na klupi bi omogućio kakvu takvu stabilnost kluba, bez obzira na rezultat, u ovom periodu

Tako je. Sa tim se slažem

I onda dolazimo do pitanja, da li ga je neko prijateljski posavetovao a.k.a. naterao da se povuče sa klupe, ili je sam tako rešio?

Ako je sam tako rešio, mogao je porazmisliti o stabilnosti kluba i da se nađi neki modalitet njegovog ostanka na drugoj funkciji.

I zato je po meni najodgovorniji za ovu trenutnu situaciju, a ne limar ili mučeni Paspalj.

Edited by Filozof manijak

ostanak u klubu u kome nema kontakt sa predsednikom od prvog kola el sezone?

teško…

Ček, ako sam dobro razumeo, on i limar ne komuniciraju uopšte 3 meseca unazad? gospode

Jel to stvarno?

Radio je u neprijateljskom okruženju. I sama Ostojina reakcija na otkaz je bila hvala care, putuj igumane, vdimo se u nekoj drugoj priči. To dovoljno govori.

Zanemarujemo mnogo ono kobno Radino pitanje.

12 minutes ago, Filozof manijak said:

Ček, ako sam dobro razumeo, on i limar ne komuniciraju uopšte 3 meseca unazad? gospode

Jel to stvarno?

brt mili, cenimo svi tvoju sportsku prošlost al ne bi bilo loše ponekad da ti aktuelne informacije oblikuju sud o nečemu

or…

image.gif

Ne znam, meni je nepojmljivo da je ta informacija istinita, pardoniraj moju skepsu

4 minutes ago, Filozof manijak said:

Ne znam, meni je nepojmljivo da je ta informacija istinita, pardoniraj moju skepsu

sigurno se sećaš one ostojine priče kako ne može da produži ugovor željku jel njemu(upravi) ističe mandat i da samo mogu da potpišu novi ugovor dok traje njemu mandat?

nema šanse da je mr. O. lagao za bilo šta u the obraćanju pa ni za to. Uostalom, ni Ostoja to nije dematovao dok je za ostale optužbe (biznis klasa, osetkoviski) imao šta da kaže.

Edited by Heaviside

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

sigurno se sećaš one ostojine priče kako ne može da produži ugovor željku jel njemu(upravi) ističe mandat i da samo mogu da potpišu novi ugovor dok traje njemu mandat?

Kad inače ovoj upravi ističe mandat?

Pa da se skloni i limar, ako ima zainteresovanih da preuzmu klub

Prvi čin ove drame je uveliko u toku.
Za stanje u klubu su krivi oni koji su otišli.
Predsednik kluba obezbedio sva sredstva, struka katastrofalno izgrešila.
Svi neuspesi će tako biti adresirani, plus ide targetiranje igrača.
...
To će i proći jer ruku na srce brojke ne lažu, plus definitivno ima ogromne krivice sportskog sektora. Ali daleko od toga da je stvar tako jednostavna i čista kakvom se predstavlja.

Strah me drugog čina. Rekonstrukcije ekipe i kako će to stručno biti urađeno.
Nadam se da će to dočekati neki april-maj, a ne sad da krenu sa ludilom.

Ova skupina igrača je pukla kao tim, a kad se to desi svi počnu da soliraju da bi se pokazali u boljem svetlu i nabili neke statistike, i igra će sve više da nam liči na ono od sinoć. I to neće rešiti ni Ocokoljić ni Pinjola.

Nama Kalatesov leš igra 25min jer je jedini normalan, odgovoran i inteligentan igrač tamo, pa mora da igra.

Stvarno ne vidim izlaz iz ove situacije i cini mi se da ce biti sve gore. Da se bar igraci bore i da daju sve od sebe sve bi bilo mnogo podnosljivije, makar izgubili sve do kraja. Ovako mi izgleda da vecina samo ceka da se sezona zavrsi i da odu sto dalje od broda koji tone.

Ostoja moze da zaboravi na skupe sezonske karte a veliko je pitanje koga cemo uopste moci da privucemo da igra za nas. Nije da igraci to nisu zasluzili (bar neki od njih) ali ko ce hteti da dodje ako mu lokalma publika zvizdi?

Neka se sto pre urusi ovaj SNS-ovski projekat za pranje para, posebno sada kada je Zelimir otisao (trebao je pre godinu i po dana ali svaka cast i za ovo mada je ucestvovao u svemu ovome definitivno).

Niko ne moze da me ubedi da se uprava i menadzeri ne ugradjuju u ugovore ovih cirkuzanata.... ovakvo ponasanje i da ti kao nemas ugovornu klauzulu da raskines ugovor... sramotno i potpuno neprilicno za jednu siromasnu, jadnu kvazidrzavicu kao sto je SrviA.... jedino sto bi imalo smisla neki buzet oko max. 10M, baza domaci igraci i 2-3 stranca.... sve ostalo je cisto pranje para, ugradjivanje u drzavni budzet i Hleba i igara (Alta Banku ne bih pominjao ovom prilikom to je vec... ozbiljan krim...l)....