Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

49 minutes ago, kralj said:

Šta je, pobogu, problem trenirati pobrojane? Kapiram da bi, da pravi fotorobot idealnog igrača, uzeo pola osobina ove trojice. Kalinićev najveći forte je sportski karakter, napravio je karijeru kroz hustle, odbijanje da izgubi, davanje svega timu i ne traženje ničega zauzvrat. Da li je iko od ove trojice igde ikad nagovestio problematičnost koju treba zauzdati?

Mislim da je mindžaužas bas to hteo da kaže, Grujice

• Replies 12.1k
  • Views 621.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

18 minutes ago, hooyadahoo said:

Mislim da je mindžaužas bas to hteo da kaže, Grujice

Pa onda je trebalo Nedovića, Miličića i Tundži Avodžobija da pomene, a ne ova tri cara.

Ma sad vidim na šta se naslonio. Oprosti Mindi.

preskocio nekoliko strana...partizan, kao klub, ako hoce neku unique pricu, trademark...takmicenje nije bitno...puna hala ludih grobara ne mora da bude u evroligi, dubrovacki trubaduri mogu i u evrokupu i u fiba ligi sampiona. nije bitno takmicenje, bitan je klub. raznih influensera i ostalih govana bi se tu skupilo, lepo bi se naplatilo, varvarizma i lose kosarke su svi zeljni. ako je oslobodjena naprednjastine, jos bolje. tome se tezi, zar ne?

• Popular Post
4 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Ove scene gađanja sopstvenih igrača su baš lepa pozivnica za ostale strance koji nameravaju u budućnosti da nose dres KKP. Biće baš otimanje ko će da dođe ovamo. Možda jedino neki profesionalci poput Džabarija, koji će doći da pokupe Ostojinu lovu, i biti spremni da smrde na klupi dok je uzimaju.

Eto prilike za famoznu 'domaću osnovu' da se pokaže

Jebe mi se tačno za sve igrače i strance i domaće koji imaju pristup kao što su imali pristup juče u drugom poluvremenu. A to nije samo ta jedna utakmica. Jebeš igrače kojima protivnici konstantno prave serije od po 25:0 i nema nikakve reakcije, nema neko ni da se sasrami a kamoli da se pobije na terenu ili nešto treće. Sve nežne dušice. Žarko Paspalj da se nešto pita u svoj posao juče bi posle utakmice pozvao 19 preostalih Evroligaša i rekao evo vam Sterling Braun ko hoće da preuzme ugovor samo. Našlo bi se dosta koji ga hoće. Za onakvu odbranu juče je zaslužio cipelarenje za sve pare. Ista stvar i za Parkerovu igru u derbiju. Minuta mi više ne bi video. Pojeo bih govno 5m ugovora ali bih mu dao da ide u Metalac da igra KLS. Pa ako hoće da raskine ugovor, može, na njegovu štetu. Pošto njega ne bismo mogli ni Hercegovcu uvaliti. Eto, trener se sklonio, i za njega je realno sramota da mu ekipa tako izgleda ali ko je sad kriv za jučerašnje izdanje? Jebo bi im ja mamu milosnu pa makar Magdevski bio najjači igrač koji ikada dođe u klub.

Neko je rekao "lutrija", i u pravu je.

Igraće koje mi dovodimo i tražimo su lutrija, mačke u dzaku. Nekada se pogodi, nekada ne.

A problem je što je skupa lutrija kada se ne pogodi. Meni padne na pamet Nejpir kod nas, katastrofa.

I ne znam šta je rješenje, da li ovi igrači prolaze kroz intervju "za posao" kao mi obični smrtnici? Malo sa trenerom, malo sa psihologom itd.

Pretpostavljam da ne, ali mi se čini da bi trebalo.

Ok je da se preispituju principi, samo ove postojeće je i sam Žoc ustoličio, na njima se i gine i na štitu vraća kući. Totalni ludak bi se odrekao Amerikanaca ukoliko želi da bude konkurentan. A mimo toga, naravno da su ova ulaganja ludost iz perspektive Srbistana. Pišemo o tome već godinama. Sve i da jesmo košarkaška zemlja, ovo sve je totalno suprotno od naše košarkaške tradicije. Beograd na vodi.

3 hours ago, kralj said:

Ok je da se preispituju principi, samo ove postojeće je i sam Žoc ustoličio, na njima se i gine i na štitu vraća kući. Totalni ludak bi se odrekao Amerikanaca ukoliko želi da bude konkurentan. A mimo toga, naravno da su ova ulaganja ludost iz perspektive Srbistana. Pišemo o tome već godinama. Sve i da jesmo košarkaška zemlja, ovo sve je totalno suprotno od naše košarkaške tradicije. Beograd na vodi.

A sta je tacno ta nasa cuvena tradicija osim kuknjave za starim dobrim vremenima?

1.35 kvota na Žalgiris.

Još smo živi ej, još smo živi...

Screenshot_20251219_122436_Chrome.jpg

Zalgiris je nasa stara musterija, ubicemo ih

I oni su valjda u sukobu, domaci vs stranci, ali to ih nece spreciti da nas nakantaju.

17 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

IMG_0431.jpeg

Wash ce s 40 i dalje nekog da muze, ovaj se s 30 presaltao na tradicionalne srpske svadje medju prijatenjima

Jebaće nas Mindi ružno

16 hours ago, theanswer said:

Jebe mi se tačno za sve igrače i strance i domaće koji imaju pristup kao što su imali pristup juče u drugom poluvremenu. A to nije samo ta jedna utakmica. Jebeš igrače kojima protivnici konstantno prave serije od po 25:0 i nema nikakve reakcije, nema neko ni da se sasrami a kamoli da se pobije na terenu ili nešto treće. Sve nežne dušice. Žarko Paspalj da se nešto pita u svoj posao juče bi posle utakmice pozvao 19 preostalih Evroligaša i rekao evo vam Sterling Braun ko hoće da preuzme ugovor samo. Našlo bi se dosta koji ga hoće. Za onakvu odbranu juče je zaslužio cipelarenje za sve pare. Ista stvar i za Parkerovu igru u derbiju. Minuta mi više ne bi video. Pojeo bih govno 5m ugovora ali bih mu dao da ide u Metalac da igra KLS. Pa ako hoće da raskine ugovor, može, na njegovu štetu. Pošto njega ne bismo mogli ni Hercegovcu uvaliti. Eto, trener se sklonio, i za njega je realno sramota da mu ekipa tako izgleda ali ko je sad kriv za jučerašnje izdanje? Jebo bi im ja mamu milosnu pa makar Magdevski bio najjači igrač koji ikada dođe u klub.

Legit mišljenje, samo žao mi je što ovaj post, a i većina postova na ovu temu, u bobu zvuči kao meltdown Luke Spasovskog posle svakog poraza. Obično je taj lik smatran za budalu ovde, sada skoro ceo forum kanališe njegova obraćanja. Nije prvi put u istoriji sporta da tim prestane da bude tim, ali daleko od toga da se to rešava tako što ćeš oterati motkom pola ekipe. I Zvezda je izgledala kriminalno nakon prvih par kola, pa je smena trenera urodila plodom i sad su među najboljim odbranama EL. Iluzorno je očekivati da Ocokoljić može da nametne neki autoritet i disciplinu, tako da su ovih nekoliko pobeda šok terapijom čist bonus. Novi trener mora da vrati samopouzdanje igračima i pokuša da napravi neku igru, kako se KKP ne bi blamirao do kraja sezone. Možda bi Željkovom egu i njegovim fanatičnim sledbenicima taj scenario izmamio osmeh na lice, ali to je infantilno i sujetno razmišljanje, posle svakog raskida, ma kako bolan bio, život, a u ovom slučaju košarka, mora da ide dalje.