December 19, 2025Dec 19 ma vidi, prema klubu koji (još uvek i pored svega) vodi Ostoja i za koji igra veliki broj bezmudih mlakonja, nemam nikakvo posebno osećanjeodnosno, imamo osećanje koje ima i većina igrača prema klubu. boli me kurac
December 19, 2025Dec 19 Stvarno je umetnost skupiti ovakve likove na gomilu.Kao da su ih selektirali po tome koliko su malodusni ili sebicni.Jebes ti igracki kvalitet kada njih nije briga, a ocigledno je da nemamo ni igrace koji ce drzati svlacionicu.
December 19, 2025Dec 19 Just now, Ted said:ma vidi, prema klubu koji (još uvek i pored svega) vodi Ostoja i za koji igra veliki broj bezmudih mlakonja, nemam nikakvo posebno osećanjeodnosno, imamo osećanje koje ima i većina igrača prema klubu. boli me kuracTede, jel se ložimo sutra
December 19, 2025Dec 19 Just now, Milošica said:Tede, jel se ložimo sutra pravimo korak ka tituli sutraedit. nadao sam se da ću biti u Loznici sutra, odnosno trebalo je da budem, al jbg. sve je pomereno. platio bi 3000 bez problema. platio bih i 6000 Edited December 19, 2025Dec 19 by Ted
December 19, 2025Dec 19 6 minutes ago, Plissken said:Stvarno je umetnost skupiti ovakve likove na gomilu.Kao da su ih selektirali po tome koliko su malodusni ili sebicniČuo sam da je Palja selektirao ovaj roster. Zato mu zvižde
December 19, 2025Dec 19 2 minutes ago, Ratamahatta said:Opet drkaju te mobilneIgraju MorhuhnTrse pilištorci
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:Čuo sam da je Palja selektirao ovaj roster. Zato mu zviždeSad će to Palja da reši. Zavali se i uživaj.
December 19, 2025Dec 19 vodiće ih Palja u akva park........da se malo bonduju Edited December 19, 2025Dec 19 by Ted
December 19, 2025Dec 19 Just now, smooth.Op said:Sad će to Palja da reši.Zavali se i uživaj.Ne kapira da je stvar u pristupu. Da se oni trude, upola manje kritika bi bilo.Željko je ako ništa davao celog sebe i to je očigledno. A u nekom normalnijem vremenu, možda i ne bi trebalo da bude trener zbog svojih grešaka. U normalnijem, a sada, hiljadu puta je bilo bolje za klub da ostane, s obzirom koliko je kvazi - reformator nesposoban da radi svoj posao. Možda ga i radi, ali ne u korist kluba. Edited December 19, 2025Dec 19 by Milošica
December 19, 2025Dec 19 21/25 sut za dva u prvom poluvremenu, tesko da je to zabelezno ikad u vrhunskoj kosarci.
December 19, 2025Dec 19 Palja gleda utakmicu i u fazonu je vidi Javtokas im povređen. Možda ipak imamo šanse bez Tajrika.
December 19, 2025Dec 19 Drago mi je donekle sto Zoc nije tu da bude na parketu predstavnik ovakvog izdanjaMada, malo je i zasluzio da bude..
December 19, 2025Dec 19 ne pratim vas neko vreme, samo rezultate jel ovo ostoja zasukao rukave i resio da preuzme odgovornost i sa klupe?