December 17, 2025Dec 17 Just now, Midžeta said:Tesko je objasniti na sta je licila igra partizana well goddamnTesko, ali tu je Dragan Jakovljevic da objasni.
December 17, 2025Dec 17 7 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:Ako ste mislili da ne može gore, sledi nam studio sa Draganom JakovljevićemA đe je Lončar? Nema ga otkako je žoc otpalio
December 17, 2025Dec 17 Ja imam dosta urednu stolicu ali ako mi se ikada javi zatvor ovaj Jakovljevic je instant lek.
December 17, 2025Dec 17 20 minutes ago, Milošica said:Penjaroja i Pejn u paketu, da se neko možda naloži...Nalozice se cigani.A pravi grobari ce da ih bojkotuju kao i sto treba.
December 17, 2025Dec 17 Na 37:31 je bio tajm za nas. Na tri minuta do kraja 2/4.Polivreme završilo 37:40.
December 17, 2025Dec 17 12 minutes ago, ubibobi said:A đe je Lončar? Nema ga otkako je žoc otpalioIli su mu zamerili sliku sa Žocom na nedavnoj večeri ili im prosto treba prva postava. Edited December 17, 2025Dec 17 by Milošica
December 17, 2025Dec 17 Jakovljević bi bio totalni magarac sve i da je sve u pravu, a nije.I ne staje kreten, izgleda da su ga nakljukali žetonima.
December 17, 2025Dec 17 5 minutes ago, smooth.Op said:Na 37:31 je bio tajm za nas. Na tri minuta do kraja 2/4.Polivreme završilo 37:40.Tad je i Kalates izasao posle dobre partije i vratio se Sejn
December 17, 2025Dec 17 50 minutes ago, Nikodije said:Jel povređen?to niko ne znaako nije, gulio bi mi aba ligu 40 min dok ne zaradi minute
December 17, 2025Dec 17 Pa istrošili su nam sve "legende", i polulegende, na derbiju istrošiše i Ratkovicu koji ima veze sa Partizanom ko Mara sa krivim kurcem, i analitičar je Vujak koji je Zvezdaš, mora i Jakoviljević. Dobro je da su ogolili sve, nadam se da će posle promena prestati da postoje 3 stuba srpstva: rts, arena i informer. I nadam se da svi ovi što rade sad na Areni naći posao na kuvanju guma u Ling Longu. I to im je puno. Inače, pogledah samo drugo poluvreme i slobodno mogu reći da je ovo najbedniji Partizan kojeg sam ikad gledao. A gledao sam.
December 17, 2025Dec 17 što kaže ludi dujan, dobro je, niko nikom ne ebe mater, može se lagano i u kaunas na klanje