Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

• Replies 12.1k
  • Views 620.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

1 minute ago, garmonbozia said:

@dragance nemale pare se slivaju od preskupih sezonskih i dnevnih ulaznica

I baš 28 miliona je od sezonskih?

2 minutes ago, dragance said:

Od strane koga je namaknuta lova? 😂

Stvarno ne znam kako da nazovem ovo kada neko od preko daje sebi za pravo da zna bolje.
Još to kao podprckivanje konstantno... Tetovirano u mozak što bi rekao @Dankan Ajdaho

Naravno da nije 28 miliona (a ne mislim ni da je toliko para); ali mnogo više nego ranije. Ne znam koliko tačno, nisam istraživao, ali je ozbiljna cifra. Sigurno neko ima podatak koliko to može da bude tačno

28 minutes ago, Milošica said:

Pretplatne karte su imaginarna stvar, znate

Naravno da su imaginarne. Zar neko zaista veruje u bajke da se od para navijaca obezbedjuje pola budzeta? To je sve Ostoja obezbedio preko sefa mu.

2 minutes ago, Filozof manijak said:

Ok, hvala.

Ako isključimo sad navijačke emocije, odlazak Ostoje znači i povratak kluba u raspad stanje i tavorenje, pošto sumnjam da ima voljnih finansijera da bacaju pare u bunar u ovom trenutku u državi. Btw, taj Ostoja kakav takav je i doveo Željka na prvom mestu. Ako ništa drugo, ima njegove zasluge i to što je klub danas u organizacionom stanju svetlosnim godinama od Peković perioda.

Što se tiče ove situacije sa Željkom, reći ću samo da u klubu u kom se vrti velika lova, uvek,ali uvek ima mnogo strana, sukobljenih interesa i lešinara, počevši od Zalizanog smrada pa na dalje.

Moje pitanje: da li mislite da bi na čelu kluba u ovom trenutku mogao doći neko ko bi mogao da podigne stepenicu ili dve gore?

I drugo, da li ste spremni na eventualni ishod (posle odlaska Ostoje) da klub prsne i vrati se na nivo sredjeg abaligaša?

ne mogu da se isključe navijačke emocije. ako iz jednačine isključiš jedan od ključnih faktora ni jedan rezultat ili zaključak ne može da bude ispravan. ako je i formalno ispravan, suštinski će biti neodrživ. tako da, uključi emocije, pa napiši ponovo kakav ti je stav. emocije mogu da se isključe kad bi raspravljali o vajarstvu u poznoj Vizantiji ili kvalitetu Whirlpool mašine za veš

odlazak Ostoje je neminovnost, to mora da se dogodi, to je preuslov za bilo šta. ne postoji opcija da klub može da bude stabilan samo ako Ostoja ostaje. čak i ako je tako, niko neće stati iza te opcije. ne postoji varijanta da Željko napusti klub na način na koji je napustio, a da Ostoja opstane. mislim postoji, ali onda neka mu godišnje kupuju i budžet pune Grobari Prislonica i Grobari koji samo hoće da navijaju. nešto sumnjam da će da se opari sa te strane

pošto je odlazak Ostoje neminovnost, njega isključiti iz bilo kakave kombinacije vezane za budućnost kluba i ne ubacivati ga u bilo koju varijantu. samo možemo da pričamo šta posle. Ostoja je bivši i to treba uzeti kao fakat

Just now, smooth.Op said:

Stvarno ne znam kako da nazovem ovo kada neko od preko daje sebi za pravo da zna bolje.
Još to kao podprckivanje konstantno... Tetovirano u mozak što bi rekao @Dankan Ajdaho

u vazduh

Just now, smooth.Op said:

Ako ti misliš da je većina budžeta od sezonskih, onda treba da se zamisliš u kakvoj bajki živiš.

26 minutes ago, Milošica said:

Stvar koja mi se dopada kod Drčela, ako nisam mnogo propustio, je što ne pati od javnog nastupa.

Tako je, nije podizao pompu oko svog odlaska u ćacilend, rispekt.

3 minutes ago, goofs said:

Pa nije Ostoja svojim parama finansirao Partizan, zaboga. Finansirala ga je država, raznorazne krimi šeme ala Mocart i jedno 10 privrednika po naredbi koji su u upravnom odboru, Ostoja je samo jedan od njih. I nije ob doveo Željka, Zoran Savić i kk Partizan su doveli Željka, i sve pare i evrolige koje su se sjatile u klub nakon toga su došle jer se stvorio nenormalan hajp oko toga, Ostoja je tu samo jahao na tudjim lovorikama.

Sve što treba da znaš o Ostoji možeš videti u onom skorašnjem gostovanju na TVu, pa možeš i da uporediš tu ja-mučenik-isus-spasitelj demagogiju sa nastupima jednog drugog renomiranog SNSovca (često je na TVu, jedno 2-3 puta dnevno).

Naravno da nije svojim parama finansirao, nije lud, ali je uspeo da izgradu mrežu finansijera i sponzora koji su uložili novac u klub, videći neki svoj interes tu. Sumnjam da je Žoc to lično radio, osim što je založio svoje ime kao marketinški brend.

Nemojte me pogrešno shvatiti, uopšte mi nije namera da držim stranu limaru, nego me interesuje ovo: ako se traži njegov odlazak, ima li ideje ko bi preuzeo klub, ili će se o tome misliti sutra?

Ako je 27, onda je oko pola.

Ne znam jesi li svestan cena karata.

@Filozof manijak

Milšped je napustio klub odlaskom Željka. Što se kaže, "čovek sistema", kao Čović D Zato i nije imao šanse u ovom momentu D

Edited by Milošica

Just now, dragance said:

Ako ti misliš da je većina budžeta od sezonskih, onda treba da se zamisliš u kakvoj bajki živiš.

I opet ista priča kad god bi se potegla ta tema.
Niko ne kaže da je ceo budžet od toga. To čak ni ne piše u postu koji si iskasapio da izvučeš taj deo kako je od navijača namaknuta lova.
Da, nemilice je namaknuta lova od navijača. Uzet je ogroman harač od navijača, da bi se sve prisvojilo kao rezultat OMR Grupe. U zemlji sa ovom prosečnom platom i troškovima života prodaju se sezonske koje su skuplje od sezonskih drugih evroligaša. Znam da te ne zanima, ali eto da napomenem.

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Naravno da nije svojim parama finansirao, nije lud, ali je uspeo da izgradu mrežu finansijera i sponzora koji su uložili novac u klub, videći neki svoj interes tu. Sumnjam da je Žoc to lično radio, osim što je založio svoje ime kao marketinški brend.

Nemojte me pogrešno shvatiti, uopšte mi nije namera da držim stranu limaru, nego me interesuje ovo: ako se traži njegov odlazak, ima li ideje ko bi preuzeo klub, ili će se o tome misliti sutra?

Ima vise kandidata..

13 miliona je od karata(sezonske + pojedinačne)

8 miliona sponzori

5 miliona država

1 milion slane kokicetm

6 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Naravno da su imaginarne. Zar neko zaista veruje u bajke da se od para navijaca obezbedjuje pola budzeta? To je sve Ostoja obezbedio preko sefa mu...

..koji je pokrao cigane..easy peasy.