December 4, 2025Dec 4 Just now, garmonbozia said:Žao mi Pokua jedino, otišao mu zglob skrozMa koji zglob. ACL iz udžbenika.
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, kralj said:Ma koji zglob. ACL iz udžbenika.Misliš? Ili Ahilova? Baš delovalo loše
December 4, 2025Dec 4 Sve uz kurac i veceras, Poku se skrsio, retardi sa tribina zvizde svojim igracima, a jos je prva cetvrtina
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, garmonbozia said:Misliš? Ili Ahilova?Baš delovalo lošeMa koleno garant. Crni oblak nad klubom.
December 4, 2025Dec 4 1 minute ago, ZokiAsov said:Ne znam ne mogu da zvizdim nasim igracima kolke god da su pickeČudan si čovek
December 4, 2025Dec 4 Brik Kalates odvalio obruc i posle faula, tacno gledam kadar i cekam toing Edited December 4, 2025Dec 4 by Ratamahatta
December 4, 2025Dec 4 7 minutes ago, Fins fleet said:Atmosfera odlicna, malo blaza nego sto bi trebalo da bude.Ovo Pokuovo mi je kazna za ovaj post (i Partizanu za svo sranje).Igracima je bezveze zvizdati, ali Ostoja se mora oterati, one way or another.
December 4, 2025Dec 4 Ako su nam za sve Vanja, Tajrik, Braun i mučeni Vašington krivi, onda jbg. Umesto njih, pošumljenog treba mazati kofama govana. Edited December 4, 2025Dec 4 by Facundo Orellana
December 4, 2025Dec 4 5 minutes ago, ZokiAsov said:Ne znam ne mogu da zvizdim nasim igracima kolke god da su pickea mozda ce poceti da navijaju ako pocnu da igrajubas steta za pokusevskog, valjda nije neka teza povreda