August 31, 2025Aug 31 na vajber trupi se targetira tristanova nesnadjenost u odbrani, kao valjda dokaz da je zeljko bio u pravu, kada ga je oterao u nba.
August 31, 2025Aug 31 ima onaj klip, mislim 6.75 na insta kadaon posle taimeouta pita saigrača sav zblanut, a šta je igram?!to su ti nesnađeni gen z-ijevci
August 31, 2025Aug 31 15 minutes ago, uini said:na vajber trupi se targetira tristanova nesnadjenost u odbrani, kao valjda dokaz da je zeljko bio u pravu, kada ga je oterao u nba.Iako sam tim uini što se Nilikine tiče, ovde su vajber grobosi u pravu. Skroz nesnađen u rotacijama, kao i u napadu kada odluči da tupne loptu na parket.Dok na primer, 1 na 1 se popravio. Juče je imao jedno sjajno preuzimanje na njihovom beku gde ovaj ništa nije mogao, a i u zaštiti obruča je solidan zbog sajza i atletike. Edited August 31, 2025Aug 31 by Milošica
August 31, 2025Aug 31 Tristan je Birča 2000, mora da ubaci 15 poena da bi opravrdao svoje postojanje na terenu.
August 31, 2025Aug 31 1 hour ago, Milošica said:Iako sam tim uini što se Nilikine tiče, ovde su vajber grobosi u pravu. Skroz nesnađen u rotacijama, kao i u napadu kada odluči da tupne loptu na parket.Dok na primer, 1 na 1 se popravio. Juče je imao jedno sjajno preuzimanje na njihovom beku gde ovaj ništa nije mogao, a i u zaštiti obruča je solidan zbog sajza i atletike.poenta je da ima zasta da se prejzuje a ne kao gljive iz last of us, svi da blate tristana iz jednog centra mocji
August 31, 2025Aug 31 Jbmga, taj Tristan je i tada mogao 8p da isporuči za 6 minuta, ako mu se da napadačka sloboda. Odbrana jeste bila problematična, ali jbg, trpeli smo Kaminskog godinu dana, to je bilo mnogo gore, bolnije i teže se zaboravlja.
September 1, 2025Sep 1 Ima li ikakve naznake da ćemo uskoro dovesti još jednog centra? Ili ćemo opet da krenemo sa 2:8 jer ne verujem da Tajrik može sam da igra
September 1, 2025Sep 1 3 minutes ago, ZokiAsov said:Potpisali smo upravo nekog frenka nilikinu....idemooooooo
September 1, 2025Sep 1 6 minutes ago, ZokiAsov said:Potpisali smo upravo nekog frenka nilikinu....Pokazao se dobro na probi ovih dana..